• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

bdv.ye başlık açıyım mı:23: yeşil çay içtim sık sık wc.ye gidiyorum idrarla birlikte bekrette gider mi:60: :60: :60:
:27::27::27: Hhahah SIKıldık zaten açta eğlenelim hem yasaklarda kalkmışken artık ban verilmiyoken bol bol eğlenriz :52::52::52:
o çatlacağın önde gideni ya geçen facede çoklu oturum yapalım dedik ortamı rezil etti. ** fimlerinden bir konu açtı anlatamam burda :60:

Hahah hadii yaa bide bana der bekretçi bilmem ne :27::27: f
Siz böyle ne muhabbetler dönderiyonuz :27::27:

Ekledin mi beni sen facem açık değil de

o çatlacağın önde gideni ya geçen facede çoklu oturum yapalım dedik ortamı rezil etti. ** fimlerinden bir konu açtı anlatamam burda :60:

hacı namahremimizi neden böyle halka acık yerde ortaya tüm çıplaklıgıyla seriyon :23::23:

the originals :21: elijah rebekah klaus :27: kardeşler :21:

Ay Elijahmış o :53: şimdi fark ettim.Ne değişik geldi gözüme.Eşijah favorim yaa adam baştan aşağı karizma.Orginals devam niteliği bi dizimi herkes orda.Günlükler bitsin ona başlayacağım:52:

:38::38::38:

yaptım geldim işte ne var :63:

ütü ona böyle düşman oldugunuzu bilse ne derdi acaba :63:

Valla çekip gitse niye gidiyorsun demem :60:

Sen ne erken bitirdin öyle ütüyü :9:

:27::27::27::27:

ivet ben masumum :23::23:

bilmem mii:60:

Ahh kuzummm senle çoook işimiz var :1:

Sapık değilsin ama sapıklıklarda ismin kullanılıyor.Tolin il başta Tolin olduğunu kabul etmeyip ben Badeyim diyordu :27::27:

deme öyle la kötü hissettim kendimi:31:

sende az değilsin hee :27:

stiii saolsun eğitti yola getirdi:60: sor ben bişi yapmadım içinde vardı der:52: o kadarda mütevazii:60:

:27::27::27: Hhahah SIKıldık zaten açta eğlenelim hem yasaklarda kalkmışken artık ban verilmiyoken bol bol eğlenriz :52::52::52:

Hahah hadii yaa bide bana der bekretçi bilmem ne :27::27: f
Siz böyle ne muhabbetler dönderiyonuz :27::27:

Ekledin mi beni sen facem açık değil de

bağk yukarıda seni övdüm:23::52:

Ay Elijahmış o :53: şimdi fark ettim.Ne değişik geldi gözüme.Eşijah favorim yaa adam baştan aşağı karizma.Orginals devam niteliği bi dizimi herkes orda.Günlükler bitsin ona başlayacağım:52:

kızım biz öye yavaş mıymıy iş yapmayız :ssz: :27:

ahahha bibi de üstüne tüy dikti zaten :52: rengo, ne mahremi anacım burda sayfalarca döl diyen ben miydim :9::9:

onu da sen söylettin :27:biz gayet hanım hanım konuşurken döl dedin çekildin kenara :27: ortalık mahvodu:27:

karizmanın önce gideni bayrak sallıyanı heeyyyt be :24: bence hemen başla süper dizi yahu :21: gözün gönlün açılsın :23:

gördüm bibim sağol.:38: arkadaş arkadaşın ütüsüne muhtactır halbuki :19:::27:

:19::19::19::19:

bilmem mii:60:

deme öyle la kötü hissettim kendimi:31:

stiii saolsun eğitti yola getirdi:60: sor ben bişi yapmadım içinde vardı der:52: o kadarda mütevazii:60:

bağk yukarıda seni övdüm:23::52:

Kızım daha ne istiyotsunuz pörsümüş kokuşmuş kırışmış içinize hayat getirdim enerji getiridm :52::52::52:

Hayat edepsiz güzel :52::52::52:

kızım biz öye yavaş mıymıy iş yapmayız :ssz: :27:

onu da sen söylettin :27:biz gayet hanım hanım konuşurken döl dedin çekildin kenara :27: ortalık mahvodu:27:

Hamaratın önde gideniyim jet süreniyim diyosun :27:

karizmanın önce gideni bayrak sallıyanı heeyyyt be :24: bence hemen başla süper dizi yahu :21: gözün gönlün açılsın :23:

:19::19::19::19:

:52::52::52: az kaldı günlükleri bitiriyorum hemmen ona başlayacağım

Back
X