- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #40.161
bdv.ye başlık açıyım mıyeşil çay içtim sık sık wc.ye gidiyorum idrarla birlikte bekrette gider mi
![]()
![]()
![]()
sende az değilsin hee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bdv.ye başlık açıyım mıyeşil çay içtim sık sık wc.ye gidiyorum idrarla birlikte bekrette gider mi
![]()
![]()
![]()
o çatlacağın önde gideni ya geçen facede çoklu oturum yapalım dedik ortamı rezil etti. ** fimlerinden bir konu açtı anlatamam burda![]()
![]()
![]()
![]()
o çatlacağın önde gideni ya geçen facede çoklu oturum yapalım dedik ortamı rezil etti. ** fimlerinden bir konu açtı anlatamam burda![]()
yaptım geldim işte ne var
ütü ona böyle düşman oldugunuzu bilse ne derdi acaba![]()
![]()
![]()
![]()
sonrada ben konuyu fena halde değiştirdim hahahahahmideniz bulandımı
![]()
hacı namahremimizi neden böyle halka acık yerde ortaya tüm çıplaklıgıyla seriyon![]()
the originalselijah rebekah klaus
kardeşler
![]()
yaptım geldim işte ne var
ütü ona böyle düşman oldugunuzu bilse ne derdi acaba![]()
bi ben yardım ediyorum gör gör bunları recom![]()
ivet ben masumum![]()
Ahh kuzummm senle çoook işimiz var
Sapık değilsin ama sapıklıklarda ismin kullanılıyor.Tolin il başta Tolin olduğunu kabul etmeyip ben Badeyim diyordu![]()
sende az değilsin hee![]()
Hhahah SIKıldık zaten açta eğlenelim hem yasaklarda kalkmışken artık ban verilmiyoken bol bol eğlenriz
Hahah hadii yaa bide bana der bekretçi bilmem nef
Siz böyle ne muhabbetler dönderiyonuz
Ekledin mi beni sen facem açık değil de
hacı namahremimizi neden böyle halka acık yerde ortaya tüm çıplaklıgıyla seriyon![]()
kızım biz öye yavaş mıymıy iş yapmayızAy Elijahmış oşimdi fark ettim.Ne değişik geldi gözüme.Eşijah favorim yaa adam baştan aşağı karizma.Orginals devam niteliği bi dizimi herkes orda.Günlükler bitsin ona başlayacağım
Valla çekip gitse niye gidiyorsun demem![]()
Sen ne erken bitirdin öyle ütüyü![]()
ahahha bibi de üstüne tüy dikti zatenrengo, ne mahremi anacım burda sayfalarca döl diyen ben miydim
![]()
Ay Elijahmış oşimdi fark ettim.Ne değişik geldi gözüme.Eşijah favorim yaa adam baştan aşağı karizma.Orginals devam niteliği bi dizimi herkes orda.Günlükler bitsin ona başlayacağım
Valla çekip gitse niye gidiyorsun demem![]()
Sen ne erken bitirdin öyle ütüyü![]()
gördüm bibim sağol.arkadaş arkadaşın ütüsüne muhtactır halbuki
:
![]()
bilmem mii
deme öyle la kötü hissettim kendimi
stiii saolsun eğitti yola getirdisor ben bişi yapmadım içinde vardı der
o kadarda mütevazii
bağk yukarıda seni övdüm![]()
Senin hakkıında neler öğreniyorum ben öyle![]()
kızım biz öye yavaş mıymıy iş yapmayız![]()
onu da sen söylettinbiz gayet hanım hanım konuşurken döl dedin çekildin kenara
ortalık mahvodu
![]()
karizmanın önce gideni bayrak sallıyanı heeyyyt bebence hemen başla süper dizi yahu
gözün gönlün açılsın
![]()
kızım biz öye yavaş mıymıy iş yapmayız![]()
onu da sen söylettinbiz gayet hanım hanım konuşurken döl dedin çekildin kenara
ortalık mahvodu
![]()
Kızım daha ne istiyotsunuz pörsümüş kokuşmuş kırışmış içinize hayat getirdim enerji getiridm
Hayat edepsiz güzel![]()
bade söyledi dimisöyler o söyleerrr
![]()
bence gider söylimresimde çek koy gidip gitmemişmi bakalım
![]()
Kızım daha ne istiyotsunuz pörsümüş kokuşmuş kırışmış içinize hayat getirdim enerji getiridm
Hayat edepsiz güzel![]()