- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #40.181
bende doğuştan olan bişey 50 olsamda farketmez![]()
![]()
O faktörde var evet :600: doğanda varsa ne olursan ol ne yaşta olursan ol değişmez anacım her zamaniçin kaynar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende doğuştan olan bişey 50 olsamda farketmez![]()
![]()
Bizim akıllı uzlu öyle bel altı muhabbetleri yapmayan Rengi meğer neymiş,ne cevherler varmış.Günün bomba haberini aldım yani![]()
ahahahahaha biri hamilemiyim diye göbeeni eklemişti demii onu hatırladım
![]()
ahahahahaha koptuuuummmmm adamımsın herdaim![]()
bade söyledi dimisöyler o söyleerrr
![]()
hadi hadi yeme beni şimdi:111:
kuzugillerden sti, faceni aç![]()
ahahahahaha biri hamilemiyim diye göbeeni eklemişti demii onu hatırladım
![]()
ahahahahaha koptuuuummmmm adamımsın herdaim![]()
yeaaakk yeaaaaa![]()
yaaağğğğ ben hiç bişeyyy demedim![]()
yeaaakk yeaaaaa![]()
evet hemde 5,5 haftalıkmı aylıkmı neydibitanede ben çekeyim siz bakın kızlığım duruyomu demişti
![]()
sen orda özelimiz, çıplaklık neyim dedin onu diyo
![]()
ohaa resmen dalga geçmiş bekreti soran. ne zamandır bdv.ye dalmıyorum. az önce bi baktım. biri gusul abdesini sormuşş yetişemedim konuya kitlenmişşbiri cenabetn işi ters gider sende durum ne gibi bişi sormuş. o yoruma koptum
![]()
Okeyta
sümüklü ayucuklu bi kızsın ama seksisin vesselam ben biliyorum bunu senin içinde bir aslan yatıyor koçum bee
![]()
Ben yarın sabahın köründe kalkacağım hala buradayım
Ben kaçtım bacılar.Ben yokken atraksiyonlu konuşmalar yapmayın litfen![]()
hacı atraksiyon bizim işimiz.Ben yarın sabahın köründe kalkacağım hala buradayım
Ben kaçtım bacılar.Ben yokken atraksiyonlu konuşmalar yapmayın litfen![]()
sen orda özelimiz, çıplaklık neyim dedin onu diyo
![]()
ohaa resmen dalga geçmiş bekreti soran. ne zamandır bdv.ye dalmıyorum. az önce bi baktım. biri gusul abdesini sormuşş yetişemedim konuya kitlenmişşbiri cenabetn işi ters gider sende durum ne gibi bişi sormuş. o yoruma koptum
![]()
16 yaşındaymış, ergen saçmalıkları işte. bir de işin garibi kendinen 17 yaş büyük birine aşıkmış çok tatlı geliyormuş yanakları![]()
tövbe yaasenın anlatman başka bi komik oluyor
![]()
karnım zil çalıyorr gidiyimde bişiler yiyim. döndüğümde çıkmış olanlar olursa şimdiden iyi geceler onlara![]()