• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

hadi hadi yeme beni şimdi :110::111:

kuzugillerden sti, faceni aç :23:

Okeyta :10:

ahahahahaha biri hamilemiyim diye göbeeni eklemişti demii onu hatırladım:60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
ahahahahaha koptuuuummmmm adamımsın herdaim:29:
:52::52::52::52: sümüklü ayucuklu bi kızsın ama seksisin vesselam ben biliyorum bunu senin içinde bir aslan yatıyor koçum bee :52::52::52:

evet hemde 5,5 haftalıkmı aylıkmı neydi :27::27: bitanede ben çekeyim siz bakın kızlığım duruyomu demişti :27::27:

ohaa resmen dalga geçmiş bekreti soran. ne zamandır bdv.ye dalmıyorum. az önce bi baktım. biri gusul abdesini sormuşş yetişemedim konuya kitlenmişş:50::50: biri cenabetn işi ters gider sende durum ne gibi bişi sormuş. o yoruma koptum:27::27:

Ben yarın sabahın köründe kalkacağım hala buradayım :19:

Ben kaçtım bacılar.Ben yokken atraksiyonlu konuşmalar yapmayın litfen :27:

Okeyta :10:

:52::52::52::52: sümüklü ayucuklu bi kızsın ama seksisin vesselam ben biliyorum bunu senin içinde bir aslan yatıyor koçum bee :52::52::52:

"içinde bir aslan yatıyor" sözü üzerine ne muhabbet çeviririm de de de işte burada olmaz:23::23: hani yaniii dualarım kabul olursa küçük aslancıklar dolaşabilir içimde:60:

ohaa resmen dalga geçmiş bekreti soran. ne zamandır bdv.ye dalmıyorum. az önce bi baktım. biri gusul abdesini sormuşş yetişemedim konuya kitlenmişş:50::50: biri cenabetn işi ters gider sende durum ne gibi bişi sormuş. o yoruma koptum:27::27:

16 yaşındaymış, ergen saçmalıkları işte. bir de işin garibi kendinen 17 yaş büyük birine aşıkmış çok tatlı geliyormuş yanakları :37:

karnım zil çalıyorr gidiyimde bişiler yiyim. döndüğümde çıkmış olanlar olursa şimdiden iyi geceler onlara:16::16:

Back
X