- 30 Ağustos 2013
- 6.363
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #41.921
Napıyosunuz
............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napıyosunuz............
Bebeğim sen nerelerdesin yahuuu =) işe sardın unuttun bizi..
Boş vakit bıraktırmıyor sağolsun sevgilitom 2 gündürde balayındayız
Sen napıyosun..
Yahu benim anlamadığım bir şey var niye samimi olduğun bir arkadaşın hakkında onlar beni öldürdü bende onları öldürdüm diyesin ki ..:44:
mevzuda bu bende bilmiyorum ki kadın kıskandı samimiyetimizide böyle birşey yaptı bilmiyorumm
ne zaman evlendiniz de balayına çıktınız kızımbende ne yapayım şuan bir yandan maça bakıyorum bir yandan survivor izliyorummmmm
![]()
sordu bende öyle birşey demedim dedimm ama genede konuşmadı bende bişey demedimoda her söylenene inanmasaymış canım
gelsin sana sorsaymış
böyle böyle bir şey dedin mi aslı var mı yok mu diye öğrenseymiş
bir kadının dediğine bakarak sana tavır alması da saçma yani
Hahahh evlenmedik tabikisi hem ben evlilikten korkuyorum ama benimki bi havalarda herkese eşim falan demeler
Öyle 2 günlüğüne takılalım dedik depresyona girmemem için çabalıyo sanırım
Heee maç vrdı dimi unuttum ben onu ee sen ne zaman evleniyosun peki![]()
sordu bende öyle birşey demedim dedimm ama genede konuşmadı bende bişey demedim
Sende böyle bir laf etmeni bekliyormuş demek ki..
Boşver o zaman canım..
bugun evinin resmini görünce çok zor geldi ban çok güzeldi evi mobilyalarıı bende öyle bir evim olsun istiyodum![]()
Bende sandım herhalde buna evlenme teklifi etti sende evet dedin yıldırım nikahıyla evlendiler parise uçtular sandım hahahahah fazla Türk Filmi izliyorum sanırımmmm hahahaha bizeee daha var aynı anda evlencez sizlennn![]()
Rabbim nasip etsin o zaman ..
Seninde olur
Bu yaşta o kadar çok ümitsizliğe kağılmışsın ki..
Bir sevgilim yok o yok bu yok dersen her gün tabi iyi hissedemezsin kendinii![]()
Türk filmi mi drakula mı anlayamadım
Ayy şaka bi yana evlenmiyoruz biz la harbiden zaten evli gibiyiz
Seninki beklemez okadar bak fazla naza çekme bizi beklerken![]()
Bende sandım herhalde buna evlenme teklifi etti sende evet dedin yıldırım nikahıyla evlendiler parise uçtular sandım hahahahah fazla Türk Filmi izliyorum sanırımmmm hahahaha bizeee daha var aynı anda evlencez sizlennn![]()
Kimler Fb li? Sampiyonluk maci var Fb nin bu aksam
Ben bjk liyim onu soyleyim de![]()
Kızım en azından ben anlamadığımı belli etmiyorum sen açık açık ben anlamadım diyebiliyorsunnnnn hahahahha![]()
Ne zaman evleniyon![]()