İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

mevzuda bu bende bilmiyorum ki kadın kıskandı samimiyetimizide böyle birşey yaptı bilmiyorumm

oda her söylenene inanmasaymış canım
gelsin sana sorsaymış
böyle böyle bir şey dedin mi aslı var mı yok mu diye öğrenseymiş
bir kadının dediğine bakarak sana tavır alması da saçma yani

ne zaman evlendiniz de balayına çıktınız kızım :52::52::52::52::52: bende ne yapayım şuan bir yandan maça bakıyorum bir yandan survivor izliyorummmmm :52::52::52:

Hahahh evlenmedik tabikisi hem ben evlilikten korkuyorum ama benimki bi havalarda herkese eşim falan demeler :9:
Öyle 2 günlüğüne takılalım dedik depresyona girmemem için çabalıyo sanırım :27:
Heee maç vrdı dimi unuttum ben onu ee sen ne zaman evleniyosun peki :27:

Hahahh evlenmedik tabikisi hem ben evlilikten korkuyorum ama benimki bi havalarda herkese eşim falan demeler :9:
Öyle 2 günlüğüne takılalım dedik depresyona girmemem için çabalıyo sanırım :27:
Heee maç vrdı dimi unuttum ben onu ee sen ne zaman evleniyosun peki :27:

Bende sandım herhalde buna evlenme teklifi etti sende evet dedin yıldırım nikahıyla evlendiler parise uçtular sandım hahahahah fazla Türk Filmi izliyorum sanırımmmm hahahaha bizeee daha var aynı anda evlencez sizlennn :D

bugun evinin resmini görünce çok zor geldi ban çok güzeldi evi mobilyalarıı bende öyle bir evim olsun istiyodum :43::43::43::43:

Rabbim nasip etsin o zaman ..
Seninde olur
Bu yaşta o kadar çok ümitsizliğe kağılmışsın ki..
Bir sevgilim yok o yok bu yok dersen her gün tabi iyi hissedemezsin kendinii:kkk:

Bende sandım herhalde buna evlenme teklifi etti sende evet dedin yıldırım nikahıyla evlendiler parise uçtular sandım hahahahah fazla Türk Filmi izliyorum sanırımmmm hahahaha bizeee daha var aynı anda evlencez sizlennn :D

Türk filmi mi drakula mı anlayamadım :27:
Ayy şaka bi yana evlenmiyoruz biz la harbiden zaten evli gibiyiz :9:
Seninki beklemez okadar bak fazla naza çekme bizi beklerken :52:

Rabbim nasip etsin o zaman ..
Seninde olur
Bu yaşta o kadar çok ümitsizliğe kağılmışsın ki..
Bir sevgilim yok o yok bu yok dersen her gün tabi iyi hissedemezsin kendinii:kkk:

son birkaç aydır kaldıramayacagım şeyler yaşadım ki haalada kendimi toplamış sayılmam hayata tek başıma tutunuyor olmak etrafımda yanımda olan bir arkadaşımın olmaması beni bu kadar güçsüzleştirdi (derdimi dinleyip teselli ettiğin için teşşekür ederim canım buna ihtiyacım vardı )

Türk filmi mi drakula mı anlayamadım :27:
Ayy şaka bi yana evlenmiyoruz biz la harbiden zaten evli gibiyiz :9:
Seninki beklemez okadar bak fazla naza çekme bizi beklerken :52:

Sanki biz sizden farklıyız gibi :52::52::52::52:Ne nazı yahu..
Bakalım artık herşey bu yazın belli olur gelirsin artık düğünümeeeee gelirsin dimiii istanbulda olur:52::52::52::52: iki göbek atarsınız sizinkiyleeeeee:52::52::52:

Ne zaman evleniyon :23::23::23:

Bana bu soruyu sorup durmayın sonra gidiyorum adamın başının etini yiyorummmmmm :52::52::52::52::52: ben ne zaman evlenicez diye sormayınca karşı taraftan zaten alıyorum haberlerini yaza doğru haberi getiririm size tabi bi aksilik çıkmazssaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52: sen ne zaman evleniyorsun sen bizden önce gitcennn gibi:52::52::52::52:

Back
X