• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

yazıcı bişeyleri yanlış yapmış heralde, ama ona değil kısalara ceza verilmiş, neredeyse dövecekti diyor :/ hakaret ediyormuş sürekli, benimkinin beli ağrıyormuş sırf onun sesin duymasın diye koşarken bişey dememiş :(((

Seninki bel ağrısı için neden gidip rapor izin almıyor..
Bel ağrısı diyip geçme
Benimki gitmişti fizik tedaviye başlatmışlardı..

bilmiyorumki daha aramadı arasın söyleyecem, sabah uykulu uykulu ne dedim hatırlamıyorum bile:27:

Ay o bazen bana da oluyordu hele ilk zamanlar
sabah 5 gibi veya gece nöbetlerde arayacak diye beklerken aradığında ne konuştuğumu ertesi gün hatırlamıyordummmmm:52::52:

diyo dün şunu söylemiştin böyle böyle demiştin
bende nerde dedim ya falan yapardım hep :52::52::52::52:

Ay o bazen bana da oluyordu hele ilk zamanlar
sabah 5 gibi veya gece nöbetlerde arayacak diye beklerken aradığında ne konuştuğumu ertesi gün hatırlamıyordummmmm:52::52:

diyo dün şunu söylemiştin böyle böyle demiştin
bende nerde dedim ya falan yapardım hep :52::52::52::52:

:D bu ona olurdu genelde askere gitmeden önce işe gitsin diye uyandırırdım ben onu hep :D bana dayı bile demişti :52:
bu arada bugün çarşamba :D

:D bu ona olurdu genelde askere gitmeden önce işe gitsin diye uyandırırdım ben onu hep :D bana dayı bile demişti :52:
bu arada bugün çarşamba :D

Yok artık dayı mı :52::52::52:
Bana şey yapardı.
Arardım telefona başkası çıkmış gibi sesini değiştirir o yok şuanda abla falan derdi manyak ya
Ama sesini de bir değiştiriyor şive falanda yapıyor vallahi başka çocuklar sanıyordum bir kere suratına kapatmıştım başkası sanıp meğerse oymuş:52::52::52::52:

Back
X