• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

olmasssss:23::23::23::23::23::23:

benle ne alakası var la hep senın şom ağızlılıgın:22::22::22::22::22:
Ya bi yürü git ayağına taş değse benden bilecen ne şom ağızlılığım istatik diye bişey var ve senin kk da ban istatiğine göre çok dayanmıyorsun :27:

ahahah ya sana ne diyorum bu sitede en son kayrılacak kişi bile değilim ben :60: adminler sevmez beni :ssz:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=715101&page=15 :27::27:

Allah allah niye sevmesinler ayol sevmiyorlarda bu kayırma niye :1: senin gibi biri sevilmezmi hem :38:

Ya bi yürü git ayağına taş değse benden bilecen ne şom ağızlılığım istatik diye bişey var ve senin kk da ban istatiğine göre çok dayanmıyorsun :27:

Allah allah niye sevmesinler ayol sevmiyorlarda bu kayırma niye :1: senin gibi biri sevilmezmi hem :38:

sen ne anlarsın la ıstatıstıkten bekretci:30::30::30:

ay kuzum sağol :48: yok ya valla bak arada mecburi olan admin uye arası iletişim işte yoksa ben hiç kayrılan insan olmadım hem burada hem gercekte:9:
aramaya gerekmı var gelıp benı bulıyyy zaar:27::27:

ay hakıkaten ne oldu sizin iş halletiniz mi conem :ssz:

İstatistik dersim gayet iyidi benim :63:

Ne oldu şu seni dava edicem medicem diyordu

ay kuzum sağol :48: yok ya valla bak arada mecburi olan admin uye arası iletişim işte yoksa ben hiç kayrılan insan olmadım hem burada hem gercekte:9:

edemez :23::23:hakaretler karsılıklı oldugu ıcın bende onu edemem:23::23::23:hem ıstıyosa etsın pısman degılım:23::23:

Anladım kuzum :1: demek ki bunlar hep tesadüf :1:

edemez :23::23:hakaretler karsılıklı oldugu ıcın bende onu edemem:23::23::23:hem ıstıyosa etsın pısman degılım:23::23:

Başın ağrımaz en azından :1:

ya baş agrıycak bısey yok zaten o dava mava işleri oyle kolay degıl:23::23:

tumblr_maclnnJ6ny1rnb1w1o1_500.gif

sana gif buldum nasıl :27:

Back
X