- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #45.721
Tam sana ürünler kaç günde gelir diye soracaktım ki , telefonuma bir mesaj geldi.Kargoda
Tozlu giyim yahu
Hımm anladım tatlım bilmiyorum vallaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam sana ürünler kaç günde gelir diye soracaktım ki , telefonuma bir mesaj geldi.Kargoda
Tozlu giyim yahu
Hımm anladım tatlım bilmiyorum vallaa![]()
Immm bir şey sorucam sen hiç bu avatarında ki kıza benziyor musun ? Yani kafamda ben seni bu avatarla bütünleştirdim resmen ya![]()
Hahahah hiç alakam yok o kadar güzel değilimsen avatardakimisin peki :44:
Bizim dolmaya söyle sen onu niye böyle nick aldın canım çekti de nickini değiştirsin
onun yüzünden dolma gibi olcaz ya![]()
Aynı değişen bir şey yok canım sabah kalkar kalkmaz aradım , güne sesini duyarak başlayayım dedim..O zaman günüm daha eğlenceli gidiyor.Aksilik çıksa bile direnebilme gücü geliyo insana
o benden erken kalkıyor ..
Yaaaaaa yağmur geldi vallahiiii![]()
Kuşummmmmmm
Vardi denemem canim marketle karşı karşıya oldugu için gitmedimİyiyim canım ne olsun .. Senin dersane yok mu bugün ?
Hı yok o ben değilim ama geçen resim koyduğumda o sen misin çok benziyorsunuz demişlerdi![]()
Hı yok o ben değilim ama geçen resim koyduğumda o sen misin çok benziyorsunuz demişlerdi![]()
marga ben bu avatarımdaki kzıa benziyorm![]()
Kuşummmmmmm
Vardi denemem canim marketle karşı karşıya oldugu için gitmedim![]()
günaydın hanımağalarrrrrr![]()
Ole olur bizde ole yapardik evlenmeden oncekiz acik yagmurda buraya gonder kavruluyo burasi
Hadi yaa o zaman seni böyle gözümde canlandırabilirim![]()
Günaydın pinooooo bugün tansiyonun nasıllar
Ahahah biliyorum.Saçma düşünüyorsun ama.
O var diye o marketle karşı karşıya diye denemeye gitmemek cidden saçmalık
çok şükür iyi ama halen daha açımsen nasılsın hım?
Ahahah biliyorum.
Ergen kiz psikolojisi sanırım.
Bi daha olmayacak ama böyle suslenip puslenip gideceğim.