- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #47.761
İşimiz var deseneSen bilmiyomusun onun dil hep dışarda :) sevgilisine yapmadığı kaprisi bize yapıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşimiz var deseneSen bilmiyomusun onun dil hep dışarda :) sevgilisine yapmadığı kaprisi bize yapıyor
Senin de dedikodunu yaptım :) Nasıl cazgır patroniçe olduğunu açıkladımİşimiz var desene![]()
![]()
AaaSenin de dedikodunu yaptım :) Nasıl cazgır patroniçe olduğunu açıkladım![]()
Meryemle yaptım :) Su istedin ya dedim parmağını şıklatsa çalışanları getirirAaaneden böyle bisey yaptin, neden sirlarimi ifşa ettinn. Oysa ki seni sevmisss,guvenmistimmm!!!!  
![]()
O may gat,omay gat bildigim her sey yalanmiymissss ![]()
Kimle yaptin kiz dedikodumu![]()
![]()
Hee gormedimMeryemle yaptım :) Su istedin ya dedim parmağını şıklatsa çalışanları getirir![]()
Ne safız bende olsam yapamazdım, Millet evini temizletiyorHee gormedimyok kiz ben kimseye patronluk taslamam. Kendi suyumu kendim alirim 
![]()
Aynen yaa. İstanbulda toptancimiz vardi kadin elemanlara çocuklarini baktiriyo,evini temizletiyo,her isini yaptiriyodu hayret ediyodumNe safız bende olsam yapamazdım, Millet evini temizletiyor![]()
Aynen yaa. İstanbulda toptancimiz vardi kadin elemanlara çocuklarini baktiriyo,evini temizletiyo,her isini yaptiriyodu hayret ediyodumbebeginin bezini elemanlar değiştiriyordu. Ayy ben asla yapamam oyle bir sey... O kadini da cok kinamistim zaten
![]()
![]()
Aynen yaa. Kizlari köle gibi calistiriyo. Gunah ama o kadari da.. İnsafsizlik bana gore3 kuruş para veriyor bin tane iş yaptırıyor
Çıkar elbet acısı canım, Kimsenin hakkı kimsede kalmaz, o yaptırmaya devam etsinAynen yaa. Kizlari köle gibi calistiriyo. Gunah ama o kadari da.. İnsafsizlik bana gorr
Evet.. Ee sen naptin görüşmeyeli  Çıkar elbet acısı canım, Kimsenin hakkı kimsede kalmaz, o yaptırmaya devam etsin![]()
Bende napim benim ki grip olmuş yineEvet.. Ee sen naptin görüşmeyeli  ![]()
Ayyy kadere bak benim esimde hasta. Suan yeni gelin gibi süzülüyoBende napim benim ki grip olmuş yinePek bir nazlı
![]()
Sağol canım seninkinede geçmiş olsunAyyy kadere bak benim esimde hasta. Suan yeni gelin gibi süzülüyo![]()
geçmiş olsun :)
Sağol canım seninkinede geçmiş olsun
Normalde böyle yapmazdı ama yarın ablamlara gitcez ya, gitmeyelim diyeyim diye yapıyodur, ne kurnaz oo ben yutarmıyım![]()
Tam o kim diyecektim sonradan aklıma geldiSagol tatlimm :)
Abooo hele hele firdevs hanim taktiklerine bak![]()
![]()
Kuzu sen napıyon sessiz sessiz :)Folik asit bayadir var ama bence herseyin dogali iyidir saglikli beslendin mi tamamdir
Tanıycan tabii ki taktiklere gelmiycenTam o kim diyecektim sonradan aklıma geldiNe kız tanımayayım mı kocamı
![]()
Karşıda oturuyor, benimki de hiç sevmez bir yere gitmeyi, 9 aydır gitmedik, çağırıp duruyorlar, utanıyorum artık gitme muhabbeti olunca :) Aradan çıkaralım dedim hazır doğum günüde gelmişken ama beyfendi hasta oldu bakalım düzelmezse kıyıpta götüremem tabi :)Tanıycan tabii ki taktiklere gelmiycenablan nerde oturuyordu?