İlişkiye girdiği tarihten, gebelik haftasına kadar anlatması da tuhaf. Benim de en yakın arkadaşım erkek, ama bana böyle detaylar anlatmaz. Ki en başında arkadaşınız saf bilmiyor gibi söylüyordunuz şimdi çevresinde konuşulduğunu yazıyorsunuz. Sağlıklı bir durum değil. Ne yaşanırsa yaşansın çocuk varsa bu kadar dillendirilmemeli. Bu çocuk okula başlayınca dedikoduları duyanlar çocuğa piç derse çocuk dışlanırsa ne olacak?
Baştan sona yanlış, absürt
bu dusuncenız cok dogru hıcde ucuk degıl... zaten bu tarz seyler yuzunden tek eşli yaşam dogru ve saglıklı kılınıyorBir de yine uçuk bir şey söyleyeyim. Ya bu çocuk o babanın değilse yarın öbür gün milyarda bi ihtimal de olsa kardeşiyle evlenirse. Hayat bu olur ya.
Ben dna testinin babaya bir şey yapacağını düşünmüyorum. Yani öz değilse de evladı neticede sevmeye devam eder bence.
Ayrıca aralık sonundaki ilişkiden doğan çocuk eylülde doğar evet ama İki haftaya kadar da gecikebilir. Benim oğlum da şubatta oldu, kasım sonunda anca doğdu. Bunları net bilemezsiniz. Bu kadar dillendirecek herkese yayacaksa çocukların velayetini versin anneye, nafakadan kurtulmak için mi almış?Zaten tum sulalesi babalik testi yaptir diye baski yapmis, yaptirmam diyor gozleri doluyor..
Babasi cikmasa da bakar benim arkadasim cocuga, birakmaz.
Kedi kopege babalik yapiyorum bu sabiye mi yapmicam diyor..
Ben boyle insan tanimadim, cok iyi niyetli, cok iyi..
O kadinda hala para pul pesinde nerden ne koparsam..
Ben arkadasimin keriz yerine konulmasina cok uzulurum..
Bu cocuk senden degil dese de bakacak bi kocasi vardi o kadinin..
kadin 10 ay 10 gunluk cocuk doguruyor, tek iliski olmus aralikta sonunda cocuk ekim sonu dogumlu
Bunlar birlesince arkadasimin safligina merhamet mi edeyim uzuleyim mi bilmiyorum
kesinlikle katılıyorum.ortada bir çocuğun hayatı söz konusu.bir çocuğun hayatını mahvetmek,geleceğiyle oynamak istemezsiniz herhalde?Canim sana şunu söyleyim dediklerin doğru diyelim ki burda bilgiyi vermek istemiyorum ..annenin ne olduğu ortada aşırı pislik biri ..o anneye o çocuğu vererek ..çocuğun hayatıyla oynarsın deşme bunları inceleme insanların kusurlarını ortaya çıkarma...o yavrucak için en azından o ağzını kapalı tut ..
Sizin durumunuzda anormal birşey yok ki ,a pozitif,a negatif ,0 pozitif ya da 0 negatif kan grubundan biri olabilir anne babanızın cocuklariAnnem a pozitif babam 0 negatifti. Benim grubum 0 pozitif. Kardeşim annemle aynı. Anneme takılıyodum gerçekleri açıklama vakti geldi diye. Sağlık ocağındaki doktora sormuştum. Kan gruplarımızın bi de alt kan grupları oluyomuş o şekilde oluyo dedi. Dedem de benimle aynı grup. Belki böyle bişeydir.
iki yeşil gözde ufak olasılıkla kahverengi doğablir ama iki mavi gözde kahve olma olasılığı yokYahu göz allellerinde farklı dağılım söz konusu mesela anne baba atıyorum renkli gözlü çocuk kahverengi gözle doğabiliyor
lise bilgileri vs yok olamaz diyordu mesela
Kan grubunda aynı şey olabilir mi bilmiyorum ama bunun vebalini alabilecek misiniz
ben de iki negatiften pozitif çıkmaz diye biliyorum ama lütfen lise bilgilerine bakarak aman şu olmaz bu olmaz demeyin ciddiyim
Aklı olan fln yazmasaydınız iyiydi Allaha şükür aklım var :)Velayet neden babada?
Aklı olan onu sorgular önce.
Bisey varsa bile,belliki adam farkında.
Biri gelip sizin en mahreminizi desse hos mu?
Artk gercekten iliski tarihine kadar anlatan adamı da saf göremicem ya.Ayrıca aralık sonundaki ilişkiden doğan çocuk eylülde doğar evet ama İki haftaya kadar da gecikebilir. Benim oğlum da şubatta oldu, kasım sonunda anca doğdu. Bunları net bilemezsiniz. Bu kadar dillendirecek herkese yayacaksa çocukların velayetini versin anneye, nafakadan kurtulmak için mi almış?
Çirkin geldi bana bunların bu kadar dillendirilmesi.
Hocalarım olabilecegını söyledi onların yalancısıyım göz rengi ayırmadıkiki yeşil gözde ufak olasılıkla kahverengi doğablir ama iki mavi gözde kahve olma olasılığı yok
o zaman gerçeğin farkındadır büyük ihtimalle.çok ciddi sorunlarda kan grubunun değiştirildiğini biliyorum ama çok ağır durumlarda oluyor o.eğer öyle bir şey yoksa ve adam kan gruplarından eminde iki negatiften pozitif çıkmaz, kan uyuşmazlığı iğnesiyle kan grubu dönmez.yaptirmam dayanamam diyor, herkes ayni seyi soylemis.
aaa ama olurmu adamiO herkesin insanların ozeline hic saygısı yok belliki.
Ay ben sinir oldum buırda,cam gülü teyzeler gibi niye adama fitne sokusturuyor o herkes.
Adam dayanamam dediğine göre biseylerin farkında yani.
Ay ne pis merakları var bizim milletimizin ya:S
bu kadar detaya inersek yetinhanelerde ki cocuklar ne yapsin bu durumdaBir de yine uçuk bir şey söyleyeyim. Ya bu çocuk o babanın değilse yarın öbür gün milyarda bi ihtimal de olsa kardeşiyle evlenirse. Hayat bu olur ya.
Ben dna testinin babaya bir şey yapacağını düşünmüyorum. Yani öz değilse de evladı neticede sevmeye devam eder bence.
kan grubu çaprazlamaları var.negatif grup çekiniktir , pozitif grup baskındır.ve kan grupları 2'şerli karakterde bir arada bulunur.negatif kan grubu çıkabilmesi için iki çekinik grubun bir araya gelmesi gerekir.içlerinden biri pozitif olsa bile kan grubu pozitife döner.bu sebeple iki negatiften pozitif çıkmaz.Senin durumunda şöyle anlatıyım;Konuyla ilgili bir bilgim yok , ama benim oglum negatif , anne baba pozitif yani iki pozitiften negatif oluyorsa iki negatiften de pozitif olamaz mi?
Ayrica sizin yerinizde olsam hic karismazdim boyle bir mevzuya , ufacik cocugun hayatiyla oynamayin
O da doğru bak şimdi.aaa ama olurmu adami
bu kadar detaya inersek yetinhanelerde ki cocuklar ne yapsin bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?