Ben de onu diyorum baba da negatifse neden iğne vurulsun? Tuhaf bir durumsiz pozitif olduğunuz için sormamislardkr muhtemelen. anne negatifse her zaman babanın kan grubu sorulur. baba negatifse bir şey yapılmaz. ama baba pozitifse igne yapılır. bu çocuğa igne yapılmış olması için babanin pozıtif olması lazım. ya da Dr lara ben pozitifm demiş olmasi lazım:)
aynen bi sıkıntı var konuda.Ben de onu diyorum baba da negatifse neden iğne vurulsun? Tuhaf bir durum
çaprazlama kan gruplarında da pozitif negatiflikte de kullanılır :) ilkokulda öğrendiğimizle sınırlı kalmayalım lütfenÇaprazlama pozitif negatiflikte değil okulda öğrendiğimize göre a b ve 0 grupta oluşturulan bir uygulama.. bu konuyu görünce netten baktım iki pozitiften negatif çocuk olabiliyormuş. Ama iki negatiften olur mu onu bilmiyorum.
Sadece bu konuda ilk okulda kalmş olmak bana pekte birşey kaybettirmez yaaçaprazlama kan gruplarında da pozitif negatiflikte de kullanılır :) ilkokulda öğrendiğimizle sınırlı kalmayalım lütfenaçıkladığım sebepten dolayı iki pozitiften negatif oluyor zaten açıkladım yukarıda nasılını.iki negatiften pozitif çıkmaz
Belki kendisi 0 negatif eşi 0 pozitiftir. Yanlış hatırladı ya da sen yanlış anladın. Sonuçta kadın doğurmuş çocukları başka adamdan mı yaptı diyorsun yani sen şimdi gözünle görmedenMerhabalar,
Dunden beri aklimi bulandiran bi konu var..
Arkadasim esinden ayri, 2 oglu var, cocuklarin velayeti babada, yani arkadasimda.
Sohbet sirasinda nasil olduysa konu kan gruplarindan acildi, “ben 0 rh negatifim, eski esimde negatifti,ilk oglanda negatif kan grubunda ama ikinci de kan uyusmazligi oldu, igne kullanildi, kucugun kan grubu pozitif” diyiverdi..
Konu orda kapandi ama durum bana mantiksiz geldigi icin arastirdim hem turk hem yabanci kaynaklardan neden iki negatifte kan uyusmazligi olsun diye..
iki negatiften pozitif kan gruplu cocugun dogma olasiligi yok diyor kaynaklar, iki pozitiften negatif cocuk olabilirmis ama iki negatiften yok oyle olasilik yaziyor..
Cok cok deger verdigim bi insan, asiri saf biri..zaten esiyle de kadin iki kere aldattigi icin bosandi..
Kadin cocugun velayetini de arkadasima verdi, adam bi basina cocuk bakiyor
kan uyusmazligi yasayan kisiler, bu esinizle kanlariniz tutmadigi icin oldu dimi?
Kadın adamı aldatmış bile olsa, adam hadi hiç bunları düşünemeyecek kadar saf. Hiç mi ailesi yok,arkadaşı yok,Söylemiyor da siz bunu kendinize dert edindiniz?Madem anne o kadar kötü bırakın adam bakmaya devam etsin,zaten çocuğu bu bilmiş bu zamana kadar.Merhabalar,
Dunden beri aklimi bulandiran bi konu var..
Arkadasim esinden ayri, 2 oglu var, cocuklarin velayeti babada, yani arkadasimda.
Sohbet sirasinda nasil olduysa konu kan gruplarindan acildi, “ben 0 rh negatifim, eski esimde negatifti,ilk oglanda negatif kan grubunda ama ikinci de kan uyusmazligi oldu, igne kullanildi, kucugun kan grubu pozitif” diyiverdi..
Konu orda kapandi ama durum bana mantiksiz geldigi icin arastirdim hem turk hem yabanci kaynaklardan neden iki negatifte kan uyusmazligi olsun diye..
iki negatiften pozitif kan gruplu cocugun dogma olasiligi yok diyor kaynaklar, iki pozitiften negatif cocuk olabilirmis ama iki negatiften yok oyle olasilik yaziyor..
Cok cok deger verdigim bi insan, asiri saf biri..zaten esiyle de kadin iki kere aldattigi icin bosandi..
Kadin cocugun velayetini de arkadasima verdi, adam bi basina cocuk bakiyor
kan uyusmazligi yasayan kisiler, bu esinizle kanlariniz tutmadigi icin oldu dimi?
Zaten tum sulalesi babalik testi yaptir diye baski yapmis, yaptirmam diyor gozleri doluyor..
Babasi cikmasa da bakar benim arkadasim cocuga, birakmaz.
Kedi kopege babalik yapiyorum bu sabiye mi yapmicam diyor..
Ben boyle insan tanimadim, cok iyi niyetli, cok iyi..
O kadinda hala para pul pesinde nerden ne koparsam..
Ben arkadasimin keriz yerine konulmasina cok uzulurum..
Bu cocuk senden degil dese de bakacak bi kocasi vardi o kadinin..
kadin 10 ay 10 gunluk cocuk doguruyor, tek iliski olmus aralikta sonunda cocuk ekim sonu dogumlu
Bunlar birlesince arkadasimin safligina merhamet mi edeyim uzuleyim mi bilmiyorum
Ozamanlar çok araştırmadım. Çevremde genelde çocuk ya anneyle ya babayla aynı oluyodu. Kardeşimde annemle aynı gruptan. Yaşımda küçüktü takılıyodum öyleBuradaki mesele anne ve babanın negatif olması.. Yani sizin babanız negatif kan grubuna aitmiş o yüzden sizlerden birinin ya da hepinizin negatif olma olasılığı var.. Size doktorun bahsettiği alt kan gruplarıyla alakalı.. Fakat negatif anne babadan pozitif bir çocuk olma olasılığı yok.. En azından ben öyle biliyorum.. Şaka maka bende hamileyim şuan eşimde bende negatifiz biz öyle bildiğimiz için hep bebeğimizi negatif bekliyoruz yanlış biliyorsak bari öğreneyim de pozitif çıkarsa başıma bela almayayım
mrb ben evliyim ama eşim çocuk daha düşünmüyor bende habersiz ilaçlar kullanıyorum ovitrelle çatlatma iğnesini vurdurdum 07,09,2020 de bugun ilişki olmasını söylediler ama 2 saat yat dediler 20 dakika yatsam olmazmı eşim farkına varmaması için acil yardım edin lütfen
sitede doktor vardır illa ki çok nadir durumlarda olabiliyor diye bi program izlemiştim eskiden net hatırlamıyorumAnnem a pozitif babam 0 negatifti. Benim grubum 0 pozitif. Kardeşim annemle aynı. Anneme takılıyodum gerçekleri açıklama vakti geldi diye. Sağlık ocağındaki doktora sormuştum. Kan gruplarımızın bi de alt kan grupları oluyomuş o şekilde oluyo dedi. Dedem de benimle aynı grup. Belki böyle bişeydir.
Adam biliyor zaten demek ki ???Zaten tum sulalesi babalik testi yaptir diye baski yapmis, yaptirmam diyor gozleri doluyor..
Babasi cikmasa da bakar benim arkadasim cocuga, birakmaz.
Kedi kopege babalik yapiyorum bu sabiye mi yapmicam diyor..
Ben boyle insan tanimadim, cok iyi niyetli, cok iyi..
O kadinda hala para pul pesinde nerden ne koparsam..
Ben arkadasimin keriz yerine konulmasina cok uzulurum..
Bu cocuk senden degil dese de bakacak bi kocasi vardi o kadinin..
kadin 10 ay 10 gunluk cocuk doguruyor, tek iliski olmus aralikta sonunda cocuk ekim sonu dogumlu
Bunlar birlesince arkadasimin safligina merhamet mi edeyim uzuleyim mi bilmiyorum
Evet ederdim. Elime doğmuş, büyümüş. Onunla çok şey paylaşmışım. Benden değil diye atayım mı? Terk mi edeyim. Duymamayı tercih ederdim hatta. Belliki adam da benim gibi düşünüyor da seviyor çocuğu. Adam çocuğu istemiyorum dese ne önerirsiniz mesela? Çocuk esirgeme mi sahtekar anne mi?Ya tamam çocuğa bakıyor annesi bakmaz bakılsın tamam yine de adam keriz yerine koyuluyor o ne olacak? Bise demeyin çocuğa yazık diyenlere şaşırdım biraz açıkçası, aynı durumu yaşasalar çocuk için bakmaya devam ederler mi yani...
Bu aralar sahte yollarla bebek isteyenlerin kafalar pırıl pırıl. Siz 3 saat yatın. Hatta yatağa iyice yapışınmrb ben evliyim ama eşim çocuk daha düşünmüyor bende habersiz ilaçlar kullanıyorum ovitrelle çatlatma iğnesini vurdurdum 07,09,2020 de bugun ilişki olmasını söylediler ama 2 saat yat dediler 20 dakika yatsam olmazmı eşim farkına varmaması için acil yardım edin lütfen
Ay çok şaşırdım hemşireye,bizim açıklama yapma yetkimiz yokken nasıl öyle birşeyi pat pat söyleyebilmişBen b+ eski eşim 0+
Doğum yaptım,bebeğim erken doğduğu için küveze koydular.Hemşire geldi bilgi veriyor,bebek için.Kan gurubu b negatif dedi.
Dedim nasıl yani.Eşim ve ben pozitifiz olabiliyor mu? Eski esin halası,kuzenleri filan odada.Hemşire dedi ki imkansız böyle birsey olamaz! Bebek negatif olamaz.Az kalsın kadın cinayayetine kurban gidecektim
Konuya gwlirsek ,baba farkında zaten çocugun ondan olmadığana inanmak istemiyor.Benimde bir arkadsım erkek aldatıldığı için ayrıldı.3 çocugu vardı,1 çocuk ondan değildi biliyordu ama test yaptırmadı gerçeği öğrenmek istemedi.o kadar emek verdim ben büyüttüm biyolojık değil belki ama kalbiyolojik olarak benim demişti.Sizin arkadsta o hesap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?