iki negatif kandan pozitif cocuk?

Ben de onu diyorum baba da negatifse neden iğne vurulsun? Tuhaf bir durum

çaprazlama kan gruplarında da pozitif negatiflikte de kullanılır :) ilkokulda öğrendiğimizle sınırlı kalmayalım lütfen açıkladığım sebepten dolayı iki pozitiften negatif oluyor zaten açıkladım yukarıda nasılını.iki negatiften pozitif çıkmaz

Sadece bu konuda ilk okulda kalmş olmak bana pekte birşey kaybettirmez yaa He buni bilmiodum öğrendim sağolasın derim geçerim

Diyelim ki şüphelendiğin gibi çocuk arkadaşından değil. Ne olacak sonra? DNA testi ,çocuğun çıkmaması ,adama yapılacak milletin çocuğuna bakıyorsun baskısı ,adamın enayi yerine konuyormuş gibi hissetmesi, velayetin anneye verilmesi ,annenin zaten ne kadar bakacağı belli değil ki babaya verilmiş velayet. Ne olacak o çocuk? Lütfen müdahale etmeyin. Çocuğun günahına girersiniz.

Öncelikle 2 negatiften pozitif çocuk olmaz o net bir bilgi malesef. Ama bence adam gerçeği biliyor farkında çocuğa bağlanmış evlat bilmiş ikisinede bakıyor seve seve belli ki o yuzden kurcalamamak lazım gibi .

Belki kendisi 0 negatif eşi 0 pozitiftir. Yanlış hatırladı ya da sen yanlış anladın. Sonuçta kadın doğurmuş çocukları başka adamdan mı yaptı diyorsun yani sen şimdi gözünle görmeden

Kadın adamı aldatmış bile olsa, adam hadi hiç bunları düşünemeyecek kadar saf. Hiç mi ailesi yok,arkadaşı yok,Söylemiyor da siz bunu kendinize dert edindiniz?Madem anne o kadar kötü bırakın adam bakmaya devam etsin,zaten çocuğu bu bilmiş bu zamana kadar.
böyle şeylere karışmak hiç doğru değil bence ve ayrıca kendi kan testlerinde bir yanlışlık da olabilir

bunları sen neden biliyosun, neden sana bunu anlatıyor merak ettim?
ayrıca sen diyosun yok söylemem sadece arkadaşıma uzulurum diye falan da o zaman neden araştırıyosun uzulmek için mi? içindeki merakı bastıramadığın için mi?
bana bir tutarsızlıklar geliyor da neyse.
iki negatiften pozitif olur bu arada,

Ozamanlar çok araştırmadım. Çevremde genelde çocuk ya anneyle ya babayla aynı oluyodu. Kardeşimde annemle aynı gruptan. Yaşımda küçüktü takılıyodum öyle eşim apozitif ben 0 pozitif kızım benimle aynı oldu.
Şöyle bişeyde var belki konuda ki annenin yada çocuğun kan grubu yanlış bakılmış olabilir. Yengemin kan grubuna yanlış bakılmıştı. Meğer amcamla kan uyuşmazlıkları varmış. Çocuk doğduktan sonra ortaya çıkmıştı. Her ihtimal düşünülmeli.

Saka misiniz?

sitede doktor vardır illa ki çok nadir durumlarda olabiliyor diye bi program izlemiştim eskiden net hatırlamıyorum

Ben b+ eski eşim 0+
Doğum yaptım,bebeğim erken doğduğu için küveze koydular.Hemşire geldi bilgi veriyor,bebek için.Kan gurubu b negatif dedi.
Dedim nasıl yani.Eşim ve ben pozitifiz olabiliyor mu? Eski esin halası,kuzenleri filan odada.Hemşire dedi ki imkansız böyle birsey olamaz! Bebek negatif olamaz.Az kalsın kadın cinayayetine kurban gidecektim

Konuya gwlirsek ,baba farkında zaten çocugun ondan olmadığana inanmak istemiyor.Benimde bir arkadsım erkek aldatıldığı için ayrıldı.3 çocugu vardı,1 çocuk ondan değildi biliyordu ama test yaptırmadı gerçeği öğrenmek istemedi.o kadar emek verdim ben büyüttüm biyolojık değil belki ama kalbiyolojik olarak benim demişti.Sizin arkadsta o hesap.

Adam biliyor zaten demek ki ???

Evet ederdim. Elime doğmuş, büyümüş. Onunla çok şey paylaşmışım. Benden değil diye atayım mı? Terk mi edeyim. Duymamayı tercih ederdim hatta. Belliki adam da benim gibi düşünüyor da seviyor çocuğu. Adam çocuğu istemiyorum dese ne önerirsiniz mesela? Çocuk esirgeme mi sahtekar anne mi?

Bu aralar sahte yollarla bebek isteyenlerin kafalar pırıl pırıl. Siz 3 saat yatın. Hatta yatağa iyice yapışın

Ay çok şaşırdım hemşireye,bizim açıklama yapma yetkimiz yokken nasıl öyle birşeyi pat pat söyleyebilmiş şikayet etseniz haklı çıkardınız.
Benim de başıma geldi öyle durumlar ama direkt doktora ilettim doktor geldi aileye açıklama yaptı,aile de kabul etmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…