• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki sevgilim...

:KK51: İki sevgilim var dan sonraki kısmı bile okumadım.
Çok ayıp :oops::oops:
Hiç bir hanımefendi ye yakışacak bir tavır değil
Bir otobüs yolcuğumda bayan muavin diğer müavinle şoför e anlattı ikisini idare ediyorum biriyle Sinemaya gidiyorum biriyle yemek yiyorum vs (tv seyret soğan ekmek ye) adamlar dinledi mecburen arkasından ettikleri lafları duyunca ben kıpkırmızı oldum
Hanım kızda inş biran evvel aklını başına alır

Hayır benimde başıma böyle olaylar geldi zamanında ama ben sadece ayrıldım olmuştur hepimiz insanız dedim bu kadar tepki vermedim herkesin kararsızlıklar içinde olduğu dönemler olabilir nedir bu anlayışsızlik.
sen anlayışı o iki sevgiline söyle bakalım nasıl anlayışla seveceklerdir seni :kusmuk:

Umarım yakalanırsınız ikisine de. Sadece iki sevgiliniz olduğu için değil, hala yaptığınızın arkasında olduğunuz ve hala pişkin pişkin konuştuğunuz için. Ayrıca aldatan insanların aldatilmayi hakettigini düşünüyorum.

Yapman gereken şey birinden ayrılmak değil ikisinden de ayrilmak çünkü ikisini de aldatiyorsun şu an.

Çok ayıp :oops::oops:
Hiç bir hanımefendi ye yakışacak bir tavır değil
Bir otobüs yolcuğumda bayan muavin diğer müavinle şoför e anlattı ikisini idare ediyorum biriyle Sinemaya gidiyorum biriyle yemek yiyorum vs (tv seyret soğan ekmek ye) adamlar dinledi mecburen arkasından ettikleri lafları duyunca ben kıpkırmızı oldum
Hanım kızda inş biran evvel aklını başına alır
Arkadaş bitmiş okeye dönecek haberi Yok :oha: insanları daha tanımıyorlar başlarına hiç birşey gelmemiş daha ana baba himayesinde rahat rahat takılıyorlar. Gerçek hayat acıdır ve acıtır da :KK14: zamanla anlar ...

Bu tencere tava mi da kararsiz kaliyosun:D

hahaha

Ayyy cok alemsin. Burdaki kadinlardan nasil ikisini birden idare edebilecegin konusunda mi yardim istiyorsun?

Wallahi bilemiycem bacim. isin icinden sen cik :D

Erkekler salak az çok belli ediyorlar daha önce oldu demiştim. Ama bunları biliyorum ikisinde de yok öyle bişey eminim
sana inandıkları için mi erkeklerin beynini küçümsüyorsun
sen yolunu bulmuşsun canım kim tutar seni
lütfen 14 şubatta neler oldu yazmayı unutma senin neler karıştırdığını merak ederiz biz

sana inandıkları için mi erkeklerin beynini küçümsüyorsun
sen yolunu bulmuşsun canım kim tutar seni
lütfen 14 şubatta neler oldu yazmayı unutma senin neler karıştırdığını merak ederiz biz
Kız aforoz edilecek burda hala laf yetiştirme derdinde:oha:

oyy çok üzüldüm canım ya hangisinin teselli etmesi daha iyiyse o teselli etsin diğerini bırak
teselli önemli şimdi
Allahım neler diyorum ben
Yaaa amaa hepsi benim bebeklerim gibiiiii birincisinin adonisleri çok tatlı ama diğerinin de boyu uzun, bi tane de gamzeli olsun ama yaaa:oha::KK51:

Noldu isyana gelmiş konu sahibi ? :kızgın:
ikisinden de vazgeçemiyomuşmuş ... Allah başka dert vermesin bacım be. Dua et memleketindekiler duymuyor . Yoksa unv okumaya diye geldiğin yerde sevgilileri çiftlediğin süper bi havadis olurdu.

Kız aforoz edilecek burda hala laf yetiştirme derdinde:oha:
Bazıları kimsenin hatalarından ders almaz uyarıları dinlemez ömrünü ibret olarak heba eder
Yol yakınken dönse önü keskin viraj son sürat gidiyor Afyon u da çekmiş kafa bi milyon olayın farkında değil

İkisini birden nasıl seviyosun yok öyle bir şey ya.Sevgi aşk bu kadar basit bişe mi.Bu zamana kadar idare etmişsin 14 şubat sana vız gelir bi de yaşın kaç tahminimce 19 filan ?

önceden olsa fakee konu derdim ama artık öyle şeyler görüyorum ki lisede
olabilitesi yüksek gerççekten ne acıdır ki kendilerini haklı görüyorlar her şekilde
aynı şeyler seninde başına gelsin de anla inşallah
inşallah o iki sevgililerinin de senden hariç sevgilileri vardır
Allahım bedduaya bağladım AMİN

Back
X