Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ayıpİki sevgilim var dan sonraki kısmı bile okumadım.
sen anlayışı o iki sevgiline söyle bakalım nasıl anlayışla seveceklerdir seniHayır benimde başıma böyle olaylar geldi zamanında ama ben sadece ayrıldım olmuştur hepimiz insanız dedim bu kadar tepki vermedim herkesin kararsızlıklar içinde olduğu dönemler olabilir nedir bu anlayışsızlik.
Arkadaş bitmiş okeye dönecek haberi YokÇok ayıp
Hiç bir hanımefendi ye yakışacak bir tavır değil
Bir otobüs yolcuğumda bayan muavin diğer müavinle şoför e anlattı ikisini idare ediyorum biriyle Sinemaya gidiyorum biriyle yemek yiyorum vs (tv seyret soğan ekmek ye) adamlar dinledi mecburen arkasından ettikleri lafları duyunca ben kıpkırmızı oldum
Hanım kızda inş biran evvel aklını başına alır
sana inandıkları için mi erkeklerin beynini küçümsüyorsunErkekler salak az çok belli ediyorlar daha önce oldu demiştim. Ama bunları biliyorum ikisinde de yok öyle bişey eminim
Kız aforoz edilecek burda hala laf yetiştirme derdindesana inandıkları için mi erkeklerin beynini küçümsüyorsun
sen yolunu bulmuşsun canım kim tutar seni
lütfen 14 şubatta neler oldu yazmayı unutma senin neler karıştırdığını merak ederiz biz
oyy çok üzüldüm canım ya hangisinin teselli etmesi daha iyiyse o teselli etsin diğerini bırakBiseyi anlamak için illa ki başa gelmesi lazım. Anlamiyosunuz gecemiyorum ikisinden de
Yaaa amaa hepsi benim bebeklerim gibiiiii birincisinin adonisleri çok tatlı ama diğerinin de boyu uzun, bi tane de gamzeli olsun ama yaaaoyy çok üzüldüm canım ya hangisinin teselli etmesi daha iyiyse o teselli etsin diğerini bırak
teselli önemli şimdi
Allahım neler diyorum ben
bizim dindede aforoz olsa ilk edileceklerdenKız aforoz edilecek burda hala laf yetiştirme derdinde![]()
Bazıları kimsenin hatalarından ders almaz uyarıları dinlemez ömrünü ibret olarak heba ederKız aforoz edilecek burda hala laf yetiştirme derdinde![]()