- 15 Kasım 2016
- 735
- 349
- 18
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biyolojik yaşı bilmem ama , zeka yaşı 3 o kesin..İkisini birden nasıl seviyosun yok öyle bir şey ya.Sevgi aşk bu kadar basit bişe mi.Bu zamana kadar idare etmişsin 14 şubat sana vız gelir bi de yaşın kaç tahminimce 19 filan ?
5 neymiş kızzz beni 10dan aşagısı kurtarmıyorAyip be 2 taneyle olur mu ? En az 5. Eeeeen az.![]()
Konuya neler neler yazasım geliyorda mune ablanın gelmesi yakındır diye korkuyorumMillet banlansın diye mi açtın konuyu??
AyneennKonuya neler neler yazasım geliyorda mune ablanın gelmesi yakındır diye korkuyorum
5 neymiş kızzz beni 10dan aşagısı kurtarmıyor![]()
Bi şarkı ver yaa tanrımm bana 3 tane 3de yetmez 5 tane 5 te yetmez 7 tane verrr verr verr verrr. Verr Allahımm verrrrGelsin yakışıklılar oh oh oh![]()
![]()
![]()
![]()
Gizem'in yaşı 20'dir. Buradaki sevgilisinin yaşı 21, oradaki sevgilisinin yaşı 24 ise, Gizem ile sevgililerinin yaşlarının ortalaması kaçtırBenim 20 ordakinin 21 buradakinin 24
Bi şarkı ver yaa tanrımm bana 3 tane 3de yetmez 5 tane 5 te yetmez 7 tane verrr verr verr verrr. Verr Allahımm verrrr![]()
![]()
![]()
Tok açın halinden ne anlasınMillet burada aç aç, iki sevgili diyorsun...