• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki sevgilim...

Bak sen zahmet etme sana 3.yude buldum :))

2.webp

Insallah yakalanırsın. Insallah ikiside senden ayrılır nasıl bir insan olduğunu göruŕler ve bosuna sana hediyeler alip suprizler hazırlamazlar. Erkekler aldatınca arkalarından sövüyoruz. Sana yardım mı etmemizi istiyorsun. Gercekten şahsiyetine hayran kaldım.

Ben böyle bi kızı tanıyorum.ünideki sevgilisi de onu başkasıyla idare ediyor diye biliyorum.menlekettekinden haberim Yok umarım o da aynı şeyi yapıyordur.
üniversite okuyan kuzenimin sınıf arkadaşı kendisi.o da başkasından duymuş.allahım ne günlere kaldık şu gençliğe bak.tükürsem yüzüne tükürüğe yazık

:olamaz:Uni de ev arkadaşımın cocukluk arkadaşı 2 sevgilisine de ayni kazaktan alip hediye etmiş. Biri memlekette biri uni de. Memleketteki kizin yanina gelmis.
Kiz durumu bi sekilde idare etmis etmeyede ikiside ayni kazakla birbirini görene dek.

Benim 20 ordakinin 21 buradakinin 24
Gizem'in yaşı 20'dir. Buradaki sevgilisinin yaşı 21, oradaki sevgilisinin yaşı 24 ise, Gizem ile sevgililerinin yaşlarının ortalaması kaçtır :KK53:
Ben sana çözüm buldum fake kardeş. Okula dönmeden buradaki ile ayrıl. Yaz tatilinde eve dönünce buradakini ara barışın. Oradaki ile ayrıl sonra. Okula başlarken yine buradaki ile ayrılırsın. Oradaki ile çıkarsın.
Benim kafa oldu mikser :KK53:

Back
X