- 18 Temmuz 2014
- 415
- 115
- 123
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
-
Aynennnn ne söyleyim bilemedimm:))Şimdi olumlu söylesek hava attı,olumsuz soylesek "anaamm benmkinden başkaöküzlerde varmış" olacak
Kiz sen neymisin .ondan bitane daha bulursan bnada gonderAşkım, canım ve türevleri ile seslenir.yaptığım yemeği beğenmezse bir daha masada yemek bulamayacağını bildiği için gıkı çıkmaz.hele annesinin yanında yaptığım yemeğe laf edecek kadar şuurunu kaybettiği olmadı.olursa annesi gittikten sonra yemeği tencere ile birlikte çöpe atarım sittin sene yemek yüzü görmez.eşiniz kazma ise evde bu yaptıklarımı denemeyiniz:)
Canım benim eşim ilk tanıştığımız günden beri bebişim yada bebiş der bende ona aynı şekilde 6 senelik evliyiz ama bence ağız alışkanlığı ... Bak mesela bir örnek vereyim seninkine yakın bişey, eşim sabah erken işe gittiğinde ben uyurken hiç aksamaz öpmeden gitmezdi bende sırf beni öpmeyi bırakmasın diye hep uyuma taklidi yapardım ama artık yüzüme bakmıyor. Bide eleştirme yerme konusuna gelirsek emin ol kayınvalidemin yanında bana da benzer bişey yaptı. Ya bazen erkekler neyi niye neden yapıyor çözmek zorEşinizi size nasıl sesleniyor... Benim ki adımı söyler yanlızkende kalabalıktada.. Eskiden aşkım derdi ama artık tek olduğumuzda bile demez.. Neden diyorum böyle daha güzel diyor... Eskiden neden dedin diyorum eskiden sevgiliydik şimdi eşimsin ayrı bi sevgi var diyor....
Veeee diyelim ki yemek yaptınız sizin elinizde olmayan birşey yemekte olmamışsa eşiniz size der mi tadı tuhaf yapamamışsın... Kayınvalidede masadaysa... Hemen dedim benden kaynaklanan birşey değil diye sonradanda mahfettim onu... Beni yücelteceyi yerde yere çekti.... Dedim birdaha sakın yapma... Eşleriniz sizi yüceltir mi eleştirir mi?? Sizce???
Eşimle birbirimizi çok iyi tanırız.o benim ne kadar deli olduğumu bilir:))ben de onun arıza çıkarabilecek noktalarını bilirim.birbirimizin dalına basmayız.örneğin eşim çok kıskançtır,tüm sosyal ağlarımı şifrelerimi hatta burayı bile bilir.herşeym ortadadır yani.ben onun kıskançlığını tolere ederim o da benim diğer sivri yanlarımı tolere eder.Kiz sen neymisin .ondan bitane daha bulursan bnada gonder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?