- 1 Mart 2014
- 1.313
- 2.573
- 208
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
-
Ne merhametli eşmiş. Benim eşim böyle olsa hergün aşık olurum ona...Yeni evlendigim zamanlar, esim tava patatesini cok sever. Ama sofrayi hazirlarken cevirmemisim, tek tarafi biraz daha koyu olmus. Sofrada kaynanam "bu patateslerde bir gariplik yokmu sence wolfrog?" demesin mi... Ben yerin dibinde... Gerci simdiki aklim olsa "yoo super olmus bunlar" derdim de neyse. O oyle deyince esim "wolfrog benim istedigim gibi yapinca boyle oluyor napalim herseyi benim damak zevkime gore ayarliyor, ven boyle sevdigim icin" deyince kaynana artik mor kaynanaSagolsun eksigimi hep kapatti.
Allah ondan razi olsun.
Ne merhametli eşmiş. Benim eşim böyle olsa hergün aşık olurum ona...
Iyimis valla seninki.cnm bu arada bnde evliyimama sizinkide hayatmi be biz birbirimizn sinir oldugu seyleri yapmayi severiz hicc o sinir olck diye kendimizi yormayiz aksini yaparz .ama okdarda uyumlu olmayin kiz nazar deger arada bi zıtlaşınEşimle birbirimizi çok iyi tanırız.o benim ne kadar deli olduğumu bilir:))ben de onun arıza çıkarabilecek noktalarını bilirim.birbirimizin dalına basmayız.örneğin eşim çok kıskançtır,tüm sosyal ağlarımı şifrelerimi hatta burayı bile bilir.herşeym ortadadır yani.ben onun kıskançlığını tolere ederim o da benim diğer sivri yanlarımı tolere eder.
yemek konusunda söylediğimin abartısı yok :)
Darısı hatta daha iyisi başına olsun :)
Uyanık seniŞimdi olumlu söylesek hava attı,olumsuz soylesek "anaamm benmkinden başka öküzlerde varmış" olacakkocama nazar olmasin yazmiycam ben
üIyimis valla seninki.cnm bu arada bnde evliyimama sizinkide hayatmi be biz birbirimizn sinir oldugu seyleri yapmayi severiz hicc o sinir olck diye kendimizi yormayiz aksini yaparz .ama okdarda uyumlu olmayin kiz nazar deger arada bi zıtlaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?