diğer konu da, eskilerden hortlayan bir adam. Geçmişte baga baya yandığım. Sonrasında Kendisinin evlenip boşanma durumunun olduğu ve benimle de seviyeli bir şekilde“arkadasça” muhabbetimin olduğu. Ama bu dönemde sunu farkettim, bu adam dğzenli olarak babamı soruyor, muhabbet ediyor, ev dekorasyonu - yemek tarifi istiyor fln.
İşte bu soğukluğun sebebi onların bana karşı bu vurdumduymaz davranışları oldu. Ama şafı açılınca biz cok samimiyiz bilmem ne, onun dısında tık yok. O yuzden sınırı ben koydum açıkçası. Ben düşünceli biri olduğumu düşünüyorum, ben olsam böyle yapmazdım diyorum hep bu insanlara karşı. Bir yanım diyor ki hiç takma değmez, koy sınırı, bir yanım da sinir oluyor. İkileme düştüm o yuzden. Napsam çıkamadım. Ama iç sesim yakın olma diyor, insanlarla aram kötü olsun da istemiyorum. Bnm hatalı bir durumum varsa nasıl düzeltebilirim? Yani aram bozulmasın ama sınırımız olsun aşamasına nasıl gelebilirim?Ben beni sevmediğini hissetsem bi insanın ve zaten normalde de samimi olmasak açıkçası dedesinin ölümünü çok önemsemem. Bi mesaj atarım “başın sağolsun,yapabileceğim bişey varsa çekinme yaz lütfen” diye onun haricinde yanında olmam. Çünkü zaten samimi değilsiniz. Samimi olmadığınız gibi bide onları sevmiyosunuz. Muhtemelen onlarda farkında bunun. Ben beni sevmeyen insanın yanında olmam yani tabiki. Çok fazla beklenti içine girmişsiniz ama hakkınız yok buna. Arkalarından demediğinizi bırakmayıp ama bana destek olmadılar çok mantıklı değil.
İşte benim cenaze ve hastalık durumumda msuray düşüklüğümü anlayan birisi... teşekkür ederim :)Başiniz Sağolsun.
Öyle Samimiyetsizler hep bir bahane bulur Zaten, Arkadaş olan her ne olursa olsun yaninda olandir, Sorunu duyunca geliyorum diyendir, uzak şehirdese Tel kadar yakindir. Öyle Koca budalalarini boş verin. Görmemişin kocasi Olmuş....
Yok Suratin astinda hayirdir cenazesi olan insan zil takip oynicak değil Ya.
Mesafeyi Koyun. Birşey Sorarsalar kisa ve net Cevap verin, Illaki normal insanlarsa olur, onlarla Arkadaş olun.
Gelelim O Beyin konusuna, Acele Etmeyin, Evela uzmanliğizi Bitirin.
Ne Demişler Kısmet ise gelir Hint'ten, Yemen'den, kısmet değilse ne gelir elden?
Konusu açıldı bir şekilde, ben de sert bir şekilde anlattım, onlar da cadaloza yatarak çatır çatır cevap verdiler. Seviyesizliğe hiç tahammül edemem, ben sınır koymak istiyorum ama, selam sabah kesmek istemiyorum. O dengeyi nasıl kurarım?O bahsettiginiz arkadaslardan soguduysaniz tavirlarini neden bu kadar takiyorsunuz. Sen soğuk davrandin o yuzden boyle yaptik demeleri icin sizin sormus olmaniz lazim. Sordunuz mu? Madem takmiyorsunuz neden soruyorsunuz diyecegim.
Hem insanlara soğuk davranip, bana uymuyorlar soyle boyleler diyip hem de ilgi beklemek olmuyor cunku.
Rica Ederim, olmasi gereken budur. Onlar kendi karakterini ( Karaktersizliğini) göstermiş, Dostluk, Arkdaşlik nedir Hiç Bir zaman bilemicekler.İşte benim cenaze ve hastalık durumumda msuray düşüklüğümü anlayan birisi... teşekkür ederim :)
onlar size yapmacıksa eğer sizde onlara yapmacık olun. Yüzlerine canım cicim yapın hiç aranızda bi soğukluk varmış gibi davranmayın. Bi yere mi çağırdılar sizi ? Canınız isterse gidin canınız istemezse “Yaa canım benim bugün başka planım vardı başka zaman inşallah “deyip geçin. Bekarlığınızla ilgili yorum mu yapıyolar? İşte sen bekarsın filan diye aaa nereden biliyosunuz belki bende de vardır bişeyler diyin. Çatlasınlar meraktan. Yada siz arada durup dururken bekarlık çok güzel filan diye laf sokun ama bunu yaparsanız onları çok taktığınızı göstermiş olursunuz. Hem aranız bozuk olmaz,hem siz yönetmiş olursunuz iletişim şartlarınızı.İşte bu soğukluğun sebebi onların bana karşı bu vurdumduymaz davranışları oldu. Ama şafı açılınca biz cok samimiyiz bilmem ne, onun dısında tık yok. O yuzden sınırı ben koydum açıkçası. Ben düşünceli biri olduğumu düşünüyorum, ben olsam böyle yapmazdım diyorum hep bu insanlara karşı. Bir yanım diyor ki hiç takma değmez, koy sınırı, bir yanım da sinir oluyor. İkileme düştüm o yuzden. Napsam çıkamadım. Ama iç sesim yakın olma diyor, insanlarla aram kötü olsun da istemiyorum. Bnm hatalı bir durumum varsa nasıl düzeltebilirim? Yani aram bozulmasın ama sınırımız olsun aşamasına nasıl gelebilirim?
merhabalar:))Is yerindeki kişilere hassas olduğunuz için alınmışsınız. Size uymuyorsa arkadaşlık etmezsiniz. Bu beyefendi konusunda ise iş yerinde size edilen laflardan dolayı birisiyle arkadaşlık kurmak istiyorsunuz. Uzmanlığa yeniden başvurun ve uzmanlık eğitimi sırasında size daha uygun ve bekar birisi ile görüşün derim. Boşanacağım diyen kimse boşanmıyor. Boşanacak olanlar zaten laf söz etmeden boşanıyor. Ben de tıp öğrencisiyim sizi sitede gördüğüme sevindim❤
ikinci konunuza yorum yaparsam, bu adam sizden sonra başkasıyla evlenebilmiş, yani sizi daha önce gözden çıkartıp başkasına gidebilmiş.. bence adam boşlukta ve eskilere sarmış. sakın şans vermeyin..Merhabalar hanımlar,
Öncelikle hepinize sağlıklı günler diliyorum.
Benimki dert değil aslında bir iç dökme. Eski bir üyeyim fakat cok aktif kullanmıyorum. O yuzden hayatımın son üç senesini özetlemek istiyorum.
Diş hekimliğinde uzmanlığımı yaparken bıraktım, Ankaradan memleketime döndüm. 1 yıla yakın ailemin yanında kaldım ve sonrasında yakın bir şehirde özel bir klinikte çalışmaya başladım. Bulunduğum şehirdeki üniversitede de tekrar uzmanlığa başlama niyetindeyim.
yani tekrar tek başıma yaşamaya, eskiden kurduğum düzenime başka bir şehirde kavuşmuş oldum. buraya kadar herşey güzel şükür...
fakat, çalıştığım işyerindeki bayanlar nedense bana vizyonsuz ve sahte geliyorlar. Hepsi evli, ve hayatları tamamen birbirleriyle bağlı gibi hareket ediyorlar. Gereksiz ve fazla bir samimiyet, ev- araba- para mevzuu, ay sen bekarsın evlilik şöyle böyle bilmezsin vb. Bir de işyeri yetmez gibi ev gezmeleri, eşleriyle fln birlikte samimiyetsiz saçma bir ortam. Ben de hatalıyım taviz verdim bu konuda. Hatta bekarsın hepimiz çiftiz gibi yersiz bir şakaları da olmuştu aşırı sinirlenmiştim. Buolaylar zaten beni soğuttu kendilerine karşı. Ocak ayında babama rektum ca teşhisi kondu, aynı dönem dedemi yoğun bakıma aldık. Bu ”arkadaslar” inanır mısınız yapmacık ve samimiyetsiz davranıp yanımda olmadılar. Bir şekilde konusu açılınca da sen surat astın bilmem ne diyip üste çıktılar. Elimde değil ben de aşırı soğuk davranıyorum gözden çıkardım bu kişileri zaten. Velhasıl, ben dedemi kaybettim. Bu insanlar yine acımı paylaşmadılar. Bana kalırsa öyle, ama kendileri bir savunuyotrlsr ki kendilerini, ben kapris yapmışım ben onlara suratsız davranmışım... ben hayatımda ilk fefa burda karşılaştım böyle insan tipleriyle. Salgın dönemimde de herkes kendi işiyle uğraştk çok görüşmedik. Ama bencidden kapris mi yapıyorum, bu insanları takmamak için bir akıl verin bana. Aram kötüleşsin istemiyorjm ama merhaba merhabadan öte bir samimiyet de istemiyorum. Ne yapayım?
diğer konu da, eskilerden hortlayan bir adam. Geçmişte baga baya yandığım. Sonrasında Kendisinin evlenip boşanma durumunun olduğu ve benimle de seviyeli bir şekilde“arkadasça” muhabbetimin olduğu. Ama bu dönemde sunu farkettim, bu adam dğzenli olarak babamı soruyor, muhabbet ediyor, ev dekorasyonu - yemek tarifi istiyor fln.Düşündüm de, bu X gelse vallaha 5dk düşünmem evet derim. yanlış mı yapıyorum, boşlukta mıyım, bu yaştan sonra birisi de cıkmuyor karşıma, bu adamı düşünmekle hata mı yaparım??? (Ayrı şehirlerdeyiz, ama onun bulunduğu şehire düzenli gidiş geliş yapıyorum.) ya da bu rüzgarı nasılkendime çeviririm, bir erkeğe neleri hissettirsem fark eder, vazgeçemez. saçmalıyosam da saçmalıyosun ipek diyin nolur
Biraz sınırı koyam ben oldum evet çünkü insan arkadasının sorgusuz sualsiz yanında olmalı diye düşünüyorum. Bunlar bunu yapmadı ama her fırsatta biz yakınız diyorlar.Onların özel hayatta da birbirleriyle görüşmesi , eşi olarak da görüşmelerine neden bu kadar taktınız ki? Buna gıcık olmanız saçma geldi. Siz de sevmiyorum onları ve soğuk davranıyorum diyorsunuz , bu durumda dedeniz vefat ettiğinizde en yakın arkadaşınız gibi yanınızda olmalarını beklemeyin ki olmazlar zaten. Surat astın demeleri doğru bence, onları sevmediğiniz için istemeden de olsa belli ediyorsunuz herhalde. Hem sevmiyorum, yapmacıklar, soğuk davranıyorum diyorsunuz hem de dedem vefat ettiğinde pek ilgilenmediler diyorsunuz. Daha iyi işte sevmediğiniz insanlar sizi rahat bırakmışlar.
Öyleyse daha iyi, acele etmeyin güzel tanıyınmerhabalar:))
Bu beyefendi boşandı,ekimden beri az az da olsa görüştük ama arkadaşça
Boşandı, kendisi su an bekarSöz ettiğiniz kişi hala evli mi yoksa boşandı mı ben o kısmı anlayamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?