İki soru, tek konu, akıl alma ihtiyacı

Ben size pek hak veremedim ilk konunuzda. Hem gereksiz samimiyet vardı diyorsunuz, hem samimi değillerdi diyorsunuz. Hem yaşam tarzlarını beğenmediğinizi dile getiriyorsunuz, hem iyinizde kötünüzde yanınızda olmaları gibi beklentileriniz var. Hiç anlamadım doğrusu.

Madem ilişkileri hoşunuza gitmiyor, niye arkadaşlıklarını bu kadar önemsiyorsunuz ki?

Ayrıca ister evliliklerinden konuşurlar, ister eşli ziyaret ederler. Onlar mutluysa kim ne diyebilir?

Ipek kocum nasilsin

Oncelikle basin sag olsun.

Yani kime sorsam isyerindeki kadinlar sahte, isyerindeki kadinlar patronu korukledi, laf cikardi onu yapti bunu yapti .. bu isyerindeki kadinlar orgut falan mi Tek cumle yazicam bosver onlari. Arkandan kuremesinler de ne halt yerlerse yesinler.

Adam konusuna gelince ... yeni bosanmis kafa dinliyor kafa dinlerken de sana tas atiyor (bence). Madem hoslaniyorsun gel diyince git tabi ne var bunda birbirinizi karsilikli begeniyorsaniz

İşte o kadar fenalar ki, öyle bir konu açmıyorlar bile. Mesela ben tek yaşıyorum, bekar olduğum için sadece kendime kazanıyorum bak ak zorunda olduğum bir ailem yok. Giyime kuşama da önem veririm, kaliteli şeyler alırım. Ama bunu hiç konusunu açmam. Ama kendileri normal bişe alsa ballandıra ballandıra anlatıyorlar, bana gereksiz geliyor.
Mesela bnm arabamın konusu açıldı. Durduk yere internette 2. Elinin fiyatına baktılar, o da 100-150 arasında, tutup aaa ucızmuş diyorlar. Bu normal mi allahaşkına?

Dengeyi siz kuramiyorsaniz, onlar ne yapsin? Hem arkalarinda konusuyorsunuz, çirkin yakistirmalar yapiyorsunuz, bu yorumda bile sert konustugunuzu kabul ediyorsunuz fakat ayni zamanda acinizin paylasilmasini istiyorsunuz. O is arkadaslari sizi bu sekilde çekmek zorunda degiller. Hem asaglanmak, hem size cici davranmak zorunda degiller. Emin olun, onlarda biliyorlardar sizin onlar üzerindeki düsüncelerinizi.

Ve metres hayatini seçmekte özgürsünüz fakat bilin ki su anki esini aldatan adam, yarin birgün sizide aldatir.

Kuzuıım ben seni göremiyorum bu koz nerelerde diyorum:))
Ya bana böyle ortayaş öşretmen muhabbeti gibi konular ucuz geliyor. Sürekli bir gelinlerin tatlı yelaşı modu, ben gelemiyorum katlanamıyorım ki artık:/

Öncelikle haddinizi bilerek cevap yazın ben buraya aşağolanmaya gelmedim. ADAM BOŞANDI.
Aynen onlar bana nasıl davranıyosa ben de öyle davranıyorum demekki.

Hem evlenenlerı yargılıyorsun hemde o yolda yürümek için can atıyorsun. Hem merhaba merhaba olalım dıyorsun hem de ılgı beklıyorsun.

Hem evlenenlerı yargılıyorsun hemde o yolda yürümek için can atıyorsun. Hem merhaba merhaba olalım dıyorsun hem de ılgı beklıyorsun.
Can atmıyorum, 33 yaşındayım haliyle bir ilişkim olsun istiyorum.
Diğer konu da samimiyet aradığım insanlarda bulamadım ve aramı bozmadan nasıl durumu kotarırım diye sizlere danışmak istiyorum.
Ben de çeliştiğimin farkındayım. Tek bildiğim aramın kötü olmasını istememem :/

Öncelikle haddinizi bilerek cevap yazın ben buraya aşağolanmaya gelmedim. ADAM BOŞANDI.
Aynen onlar bana nasıl davranıyosa ben de öyle davranıyorum demekki.

Bosanidigini konu basinda tam ifade etmediniz. "Evlenme bosanma durumu var". Yani henüz bosanmadi gibi algilanabilir. Düzgün bir Türkçe ile "Adam bosanmis" diyebilirsiniz. Tabiki sonrdan degistirmiste olabilirsiniz, linç yememe adina.

Ben sizi asaglamadim. Yorumum hangi yerinde sizi asagladim, gösterirmisiniz? Eger onlar size kötü davraniyorlarsa, onlar ile arkadas olma israri neden? Niye onlarin yaptigi her hamleyi takip ediyorsunuz? Neticede is yeri orasi, kendi özel arkadas grubunuz degil. Gaye çalismak, arkadaslik kurmak zaten degil. Siz hem yemegim, hem pastam dursun diyebilirsiniz fakat millet buna razi gelmek zorunda degil.

Mesela bnm arabamın konusu açıldı. Durduk yere internette 2. Elinin fiyatına baktılar, o da 100-150 arasında, tutup aaa ucızmuş diyorlar. Bu normal mi allahaşkına?

Kankacim sen klinik/hastanede calismiyor musun, bu ablalar ne is yapiyor ki bu kadar zamanlari var? Agir issizler acikcasi.

Zamana yay canım bırden degılde gorusme aralıgını azalt teklıflerını bahane ıle raddet yogun oldugunu ders calıstıgını dıl ogrenmeye calıstıgını fılan soyle.

Hangendi konularımı okuyun, adamın boşandığını anlayacaksınız.

Kankacim sen klinik/hastanede calismiyor musun, bu ablalar ne is yapiyor ki bu kadar zamanlari var? Agir issizler acikcasi.
Abla değiller ki, bir tanesi teknisyen ama geri kalan 2 si doktor. Akademide kalmayıp direlt çalışmaya başlamışlar. İlk fırsatta akademiyi de kötülüyorlar :))

Heh işte son cümleniz bnm çelişkilerimi anlatıyor. Ben bu şnsanları takmamak için ne yapabilirim?

Canim simdi onlarla ayni isyerinde calisiyosun ayni ortami paylasiyon o yuzden bence selami sabahi kesme.muhabbetlerinden cok hoslanmadigini soyluyorsun o yuzden cok samimi de olma.bu dengeyi sen saglayacaksin.benjm de isyerinde oyle kadinlar var evliler hele bi tanesinin öve öve bititemedigunu bi kocasi var yanii gorsen dunyada bi koca onda var.ben de artik o muhabbetlerini katlanamadigim icin arama mesafe koydum sadece gerektigi yerde konusuyorum o kadar.ben de bekarim bu arada.hem onlar sanki boyle bi grup kurmuslar disarda eşli bulusmalar yapmalari falan sanki sen de bekar oldugun icin pek cagiramiyorlar o ortama gibi geldi.ama bu durumda yapacak sey yok yanii.ama her ne olursa olsun dedenin vefat etme durumunda bi gecmis olsun demeleri lazimdi.sana suratin asikti dediklerinde de cenaze varken nasil gülsün yuzum deseydin keske.ama dedigim gibi yapacagin tek sey onlarla mesafeli bi iliski icinde olmak

Merhaba, çocuğu var mı karşınızda ki insanın? Varsa bu konu da kendinizi tartın önce önemli bir mesele çünkü..

O insanlarin hepsi evli olup gorusup hayatlarindan memnun olabilir siz sevmiyorum mesafe koydum diyip ilgi alaka bekleyemezsiniz ve onlarin yakin olmasi muhabbetleride sizi ilgilendirmez ki herkes sizin hoslandiginiz konulardan hoslanmayabilir evet evli olunca evli insanlarla daha rahat vakit geciriyosun hele cocuk varsa ayni sekilde kimse size uymak zounda degil ozetle bu konuda haksizsiniz. İkincidede evet bosluktan. Bosanmis adami bosver kendin gibi bekarlarla ilgilen.

Valla bende ablamla 1,5 yaşındaki yeğenimi kaybettim trafik kazasında. Is arkadaşım yanimda olmadı diye küsüp gücenmedim. Çünkü herkesin derdi kendine büyük.
Siz hem ilgi bekliyorsunuz hem muhatap olmak istemiyorsunuz?

Kıyamam çanınız sıkmışlar
Ay ben de çok sıkılıyorum sürekli kocalarından ve çocuklarından konuşurlar
Ay baydım bu kadın milleti hiç çekilmiyo
Kafa dengi birileri çıkar elbette iş yeri olmayabilir
O şahıs dah akarıdır an ayrılmamış aman diyim kötü zaman harcanırsın arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…