Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar çok mutluyum çünkü iki tane prensesim olacağını öğrendimmm allahıma şükürler olsun çokda sağlıklılarmışşşşş çok çok mutluyummmmm
ay ay hemen örgülere başlamalıyızzz pembe pembe :hulya::hulyalumunekankayizsmile
Hiiiiii hemde Konya dasınız.Harika ya tanışabülürmüyüz acaba.Bende öpebilirmiyim bebekleri
<<<<<<Kızlara seranat yapan Elif simisi.![]()
![]()
Bunlarda kızlar doğdukdan sonra hehe![]()
ay tabiiki teyzesi ne demek ay o gönderdiklerin çok şeker yaaa ben onları yerim gerçeketn öle olack herhalde emzik kavgası yataktann sırıtarak bakan iki güzel kafaaaa ay bunlar harikaaa allaha şükürler olsunnnn bu duyguyu tatdırdığı içinnnnnnn hepinize teşekkürler evet hep elim pembeye gidiyo ama ben aynı giydirmek istemiyom sarı beyazz yeşilde alacam galibaaa cıvıl cıvıll olacak her yerrrrrr ayrıntılı ultrosana girecem 23 haft ao zman belli olur kesinnnn cinsiyeti herhalde ama kesin kız ded drrr oy ben onları yirim yirimmmmmmmmmmmmmŞeniz:sm_cool:
slm kızlar çok mutluyum çünkü iki tane prensesim olacağını öğrendimmm allahıma şükürler olsun çokda sağlıklılarmışşşşş çok çok mutluyummmmm
ay ay hemen örgülere başlamalıyızzz pembe pembe :hulya::hulyalumunekankayizsmile
Hiiiiii hemde Konya dasınız.Harika ya tanışabülürmüyüz acaba.Bende öpebilirmiyim bebekleri
<<<<<<Kızlara seranat yapan Elif simisi.![]()
![]()
Bunlarda kızlar doğdukdan sonra hehe![]()
tebrikler..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
bende konyadayım..hangi dr gidiyorsun sen ??