Göz teması kurmama,sizi duymuyormuş gibi davranması,parmak ucunda yürüme,değişik ritmik hareketler yoksa dediğinizi anlıyorsa ve yaşıtlarıyla oynuyorsa,komut alıyorsa sorun yok .Bol bol konuşun,tv izlettirmeyin,birlikte kitap okuyun.Merhaba bayanlar başlıkta da belirttiğim gibi iki yaşında oğlumun toplasan beş altı kelimesi var. Artık kafaya çok takmaya başladım. İki yaşında çocuğu olanlar çevresinde iki yaşında çocuk olanlar yardımcı olabilir mi acaba
Cnm bende konu acmistim bu konu hakkinda bir arkadaşımız tanidiginin cocuguda bole konustugumu soylemisti kelimelerin basini konusuyonus cocugun kulaginda problem varmis sanirim sadece ilk kelimeleri duyuyomus oku ostersen bir konumuBnm oglumda
Bi ge: biz geldik
A ki: araba kirildi
Ka: kamyon
Pa: park
Dede ki: dede kizdi
Bu sekilde konusuyir deli olacam cnm sikiliyor cok enterasan ilk heceleri soylemesi
Erkek cocuklari kizlara gore daha geç konusuyor, acilir bikac aya kalmaz takma kafana.Merhaba bayanlar başlıkta da belirttiğim gibi iki yaşında oğlumun toplasan beş altı kelimesi var. Artık kafaya çok takmaya başladım. İki yaşında çocuğu olanlar çevresinde iki yaşında çocuk olanlar yardımcı olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?