- 19 Kasım 2013
- 18.853
- 34.034
- 798
- Konu Sahibi Esmermeleq
-
Yapma etme demek o yaşlarda işe yaramaz hatta suça teşvik olur.Zaten 2.süpriz oldu bze.ilkini 2 sene bekledk hatta bu formu çok okuyordum pişman degilim ama dur yapmadan hiç anlamıyor kardesinin üstüne abanıyor elinden zorla alıyorum
Simdi 2 yasindaki cocugun 8 aylik kardesi var ve kıskanıyor. Sizi paylasiyor oncelikle bence 2 yasindaki kızınız a bu duyguyu yasattiginiz icin sorumlu sizsiniz.İki buçuk yaşındaki kızım 8 aylık kızımın gözüne parmağını sokuyor.dur yapmadan anlamıyor ne desem zıttını yapıyor bazen nefret ettiriyor çok inatlaşıyor hiç söz dinlemiyor ne yapmalıyım
eh iste ansizina bile izin vermeyin politik yaklasip kizin dikk. basta yere cekin.İzin vrmiyrum ansızın yapıyo dakkalık
Öyle diyorsunuzda yani şimdi ben bebeğimi hiç sevip öpmeyeyimmi.
8 aylık ogluma aynı yaslardaki yiğenimfe aynısını yapıyor yanında sevmemeye calısıyoruz .İki buçuk yaşındaki kızım 8 aylık kızımın gözüne parmağını sokuyor.dur yapmadan anlamıyor ne desem zıttını yapıyor bazen nefret ettiriyor çok inatlaşıyor hiç söz dinlemiyor ne yapmalıyım
Küçücük kızınla, NEFRET kelimesini aynı cümlede kullanabildigin için seni ağır kınıyorum . Kizlarimin arası 3 yaş .büyük kizimin kardeşini kıskanacağı hiçbir davranışın içine girmedim bugüne kadar .eğer senin kızın kardeşinin gözüne parmağını sokuyorsa bu senin suçun . Adil olamamışsın demek ki ...bu arada doğumdan sonra eve geldim .yatar yatmaz büyük kızım karnımın ustüne bir atladı , dikişlerim patlamak üzereyken hastaneye zor yetiştim .o kadar ağladım ki acımı tarif edemem .bu süreçte bebeğim evde kaldı ,büyük kızımı yanıma aldım daha çok üzülmesin diye .öptüm ,kokladım kendini kötü hissetmemesi için .ve bu yanlışlığın onun suçu olmadığını anlattım ,ikna ettim .tek amacı ,özlediği annesine sevgisini göstermekti .daha önce hep karnımda ziplardi (poposunun üstünde ) .kardeşi doğunca yine bu şekilde oynayabilecegimizi söylemiştim .o da doğar doğmaz yapabileceğini sandı .merak ettim bu durum karşısında sen ne yapardın ?İki buçuk yaşındaki kızım 8 aylık kızımın gözüne parmağını sokuyor.dur yapmadan anlamıyor ne desem zıttını yapıyor bazen nefret ettiriyor çok inatlaşıyor hiç söz dinlemiyor ne yapmalıyım
Küçücük kızınla, NEFRET kelimesini aynı cümlede kullanabildigin için seni ağır kınıyorum . Kizlarimin arası 3 yaş .büyük kizimin kardeşini kıskanacağı hiçbir davranışın içine girmedim bugüne kadar .eğer senin kızın kardeşinin gözüne parmağını sokuyorsa bu senin suçun . Adil olamamışsın demek ki ...bu arada doğumdan sonra eve geldim .yatar yatmaz büyük kızım karnımın ustüne bir atladı , dikişlerim patlamak üzereyken hastaneye zor yetiştim .o kadar ağladım ki acımı tarif edemem .bu süreçte bebeğim evde kaldı ,büyük kızımı yanıma aldım daha çok üzülmesin diye .öptüm ,kokladım kendini kötü hissetmemesi için .ve bu yanlışlığın onun suçu olmadığını anlattım ,ikna ettim .tek amacı ,özlediği annesine sevgisini göstermekti .daha önce hep karnımda ziplardi (poposunun üstünde ) .kardeşi doğunca yine bu şekilde oynayabilecegimizi söylemiştim .o da doğar doğmaz yapabileceğini sandı .merak ettim bu durum karşısında sen ne yapardın ?
Bn o kelimeyi lafın gelişi hareketnden nfrt ediorm dedim..insanları krmayı ne çok sviosnz.Küçücük kızınla, NEFRET kelimesini aynı cümlede kullanabildigin için seni ağır kınıyorum . Kizlarimin arası 3 yaş .büyük kizimin kardeşini kıskanacağı hiçbir davranışın içine girmedim bugüne kadar .eğer senin kızın kardeşinin gözüne parmağını sokuyorsa bu senin suçun . Adil olamamışsın demek ki ...bu arada doğumdan sonra eve geldim .yatar yatmaz büyük kızım karnımın ustüne bir atladı , dikişlerim patlamak üzereyken hastaneye zor yetiştim .o kadar ağladım ki acımı tarif edemem .bu süreçte bebeğim evde kaldı ,büyük kızımı yanıma aldım daha çok üzülmesin diye .öptüm ,kokladım kendini kötü hissetmemesi için .ve bu yanlışlığın onun suçu olmadığını anlattım ,ikna ettim .tek amacı ,özlediği annesine sevgisini göstermekti .daha önce hep karnımda ziplardi (poposunun üstünde ) .kardeşi doğunca yine bu şekilde oynayabilecegimizi söylemiştim .o da doğar doğmaz yapabileceğini sandı .merak ettim bu durum karşısında sen ne yapardın ?
Sağol ya valla nefret nden edeyim bn onu iki yıl aramş zorla bulmşumBir anne bebeginden niye nefret etsin davranisina bi an kizdigi icin soylemis o ruh haliyle.
Hem burda insanlar yaptiklari hatalari soylesinki biz de yol gosterelim.
Yooo ! Kıranı ,kırdığı yerden kırmayı seviyorum .. Ayrıca lafın gidişi ,geleceği yerden bellidir.Bn o kelimeyi lafın gelişi hareketnden nfrt ediorm dedim..insanları krmayı ne çok sviosnz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?