- 7 Nisan 2017
- 756
- 337
- 53
- Konu Sahibi Esmermeleq
-
Bizimki yeni başladı.ilk günler çok seviyordu hç zarar vrmezdiBenimde kızım iki buçuk yaşında oğlum dokuz aylık dediğin şeyleri artık yapmıyor çok şükür ilk zamanlarımız felaketti yeni doğmuş bebeğin bacağını ısır kanat morarmış tirnagiyla tam göz altını kanatmis tabi her fırsatta şiddet kardeşine çok dikkatli davrandım kızıma onun bebek olduğunu anlatmaya çalıştım şükür duzeldikk ama bu günlere gelene kadar offff neler yaşadık şimdi sever oyun oynarlar çok sukur
Ne gzel anlatmşsnz.kşke sabırlı olsblsem keşke.kızım gzellkle en az dört kez dersem vazgecio ama bnim sabrm olmadgi için üçüncüye bgrark diorm hmn söz dnlioDusunsene esimiz mesela kv sebebiyle bize kizdiginda kv sinir oluyoruz dimi hep onun yuzunden diye.sizde ufak yavrunuz sebebiyle onu azarlar ikinci plana atarsaniz buyuk yavrunuz kucuge tepkili olur ona zarar verir.buyuk yavrunuza kizarak bagirarak inatlasarak ona terbiye vermeyin.sakinlikle sabirla guzellikle bikmadan anlatin.ona bazi gorevler verin.altini degistirirken hadi bezini islak mendilini getir vs.ama oyun eglence katarak bak ablasin sen oyle yapma buyuksun gibi degil cunku oda kucuk daha.ama en onemlisi sizin sevginizi eksik hissetmesin.
Altında yatan sebebi bulmanız lazımİki buçuk yaşındaki kızım 8 aylık kızımın gözüne parmağını sokuyor.dur yapmadan anlamıyor ne desem zıttını yapıyor bazen nefret ettiriyor çok inatlaşıyor hiç söz dinlemiyor ne yapmalıyım
Verdiğin cevaplar beni biraz huzursuz etti sanki büyük kıza biraz tavır almış cephelemis gibi konuşuyorsun sözde kardeşini çok seviyor falan ne demek o da bir bebek neyin ne olduğunu yaptığı hareketlerin sonucunu nereden bilsin. Bence çocuktan önce sizin biraz kendinize ceki düzen vermeniz gerek. Silkelenin ve kendinize gelin lütfen. Böyle birşey yapıyorsunuz diye demiyorum ama lütfen kızınıza nazik olun. Onun bir bebek olduğunu unutmayın.Evet huyundan kaç kere diyorum herseyi konuşuyor biliyor anlıyor zeki bi çocuk ama konu kardese gelince sözde çok seviyor sevgiden öldüreck nrdeyse
Çocuga degl huylarına bnm snirimbence sizin en kısa zamanda çocuk eğitimi ile ilgili bir yardım almanız gerekiyor.2 yaşındaki çocuğa ara ara da olsa nefret beslemek normal bir ruh hali değil.
O huylari nerden ogreniyor sizden ogreniyor iste.sakin sabirli eglenceli bir anne olmayi deneyin bagirarak korkutarak egitim olmaz.ben ne kadar sakin bir anneysem kizim da oyle ne kadar sinirliysem kizim da oyle.Çocuga degl huylarına bnm snirim
Ne dengesiz adammışÖyle dynce bi saat bkarım ben sonra asagı atarm diyo
Gerekirse evet tutumunyzdan dolayı çocuk böyle gizli öpeceksinÖyle diyorsunuzda yani şimdi ben bebeğimi hiç sevip öpmeyeyimmi.
Ama bunu anlık yapıyor gzelce oynuyor gülüyorlar gzlice bakıyorum parmagnı gzüne sokup çekio kçüğüde yavrum aglamıyor bile bakıyo ablasına saskın saskın
gerekirse evet. ben doya doya hep gizli severim. büyük kizimin yaninda opersem onuda operim konusarak ilgilendiysem buyuklede hemen ilgilenir hamurlarrrr nerdeeee diye oyun kurariz. dengeyi saglayin.. surekli banada deseler dur yapma diye ben inadina yaparim. supurge her gun gerek yok gun asiri acin. onun yerine koyun bebegi koltuga vs. siz buyukle oyun oynayin.Öyle diyorsunuzda yani şimdi ben bebeğimi hiç sevip öpmeyeyimmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?