- 7 Nisan 2017
- 756
- 337
- 53
- Konu Sahibi Esmermeleq
-
nefret mi dediniz!!!
lütfen annesi yapmayın saçmalamayın
2 yaşta normal böyle şeyler benim de kızım 20. ayının içinde byle hareketleri var bizlere karşı
keşke az daha büyüseydi de öyle 2. olsaydı demeyi de sevmem ama
Zaten 2.süpriz oldu bze.ilkini 2 sene bekledk hatta bu formu çok okuyordum pişman degilim ama dur yapmadan hiç anlamıyor kardesinin üstüne abanıyor elinden zorla alıyorumnefret mi dediniz!!!
lütfen annesi yapmayın saçmalamayın
2 yaşta normal böyle şeyler benim de kızım 20. ayının içinde byle hareketleri var bizlere karşı
keşke az daha büyüseydi de öyle 2. olsaydı demeyi de sevmem ama
Ama bunu anlık yapıyor gzelce oynuyor gülüyorlar gzlice bakıyorum parmagnı gzüne sokup çekio kçüğüde yavrum aglamıyor bile bakıyo ablasına saskın saskınkıskanıyor muhtemelen ve dikkat çekmeye çalışıyor. yapma etme dedikçe yapıyorlar. 3 yaşındaki oğlumdan biliyorum. en güzeli dikkatini dağıtmak. o parmağı hazırladığı zaman siz ona başka birşeyler yaptırın. atıyorum hadi makarna sayalım deyin. çıkarın makarnaları bir kaptan diğerine tek tek attırın.
bi daha ki sefere hadi süngerle su taşıyalım deyin. bir kaba su ve sünger koyun diğer kaba süngerle sıkın falan. hem 8 aylık olanda eğlenir. hem siz 2 si ile de ilgilenmiş olursunuz
Evet huyundan kaç kere diyorum herseyi konuşuyor biliyor anlıyor zeki bi çocuk ama konu kardese gelince sözde çok seviyor sevgiden öldüreck nrdeysebence o nefret huyundandıriki bebeyle onu anamaya çalışalım gulendam.
Ama bunu anlık yapıyor gzelce oynuyor gülüyorlar gzlice bakıyorum parmagnı gzüne sokup çekio kçüğüde yavrum aglamıyor bile bakıyo ablasına saskın saskın
Küçük ilgiden baya anlıyo yerde örünckte drmuo büyü k zarar verir die hp kucak da alıstıBazen nefret ettiriyor lafı sinirle söylenmiş
Farzediyorum her ikisinde bebek böyle düşünün büyük kızla daha çok ilgilenin küçük anlamaz büyüğe eğer ona böyle yaparsak çoğul kullanın sokağa gideceğini söyleyin yazık deyin tek bırakmayın
Ne olursa olsun nefret ettiriyor diyemezsin evladına sonuçta ilk o vardı sonra kardeşi geldi kıskançlık olması çok doğal yani. Çocuğu değil önce kendinizi sorgulayın bu çocuk kardeşine bu denli yaklaşıyorsa sizin ona gösterdiğiniz fazla ilgiden olabilir o yüzden kızınızın yanında diğer kızınızı fazla sevmemeye çalışınİki buçuk yaşındaki kızım 8 aylık kızımın gözüne parmağını sokuyor.dur yapmadan anlamıyor ne desem zıttını yapıyor bazen nefret ettiriyor çok inatlaşıyor hiç söz dinlemiyor ne yapmalıyım
Galiba huy oldu bazen burnunu flan eliyle kapatıyo altta çrpınıo kçük.ama bnlar anlık oluo işte ya vcdykn ya blaşk ykarknO yaştaki çocuklar için dur,yapma,Hayır kelimeleri yapmalarını daha da tetikler..
Onun yerine çocuğun dikkatini başka şeye çekmek gerekir..
Siz ısrarla yapma demeye devam ederseniz,çocukta yapmak huy haline bile döner..
Oyun oynayın,aktivite yapın..
O parmak her havaya kalktığında tutun parmak ucunu öpün,gidiklayin..
O suan karsisindakinin bir canlı olduğunun bile farkında değil böyle düşünün..
Beraber birşeyler yapabilirsiniz oturtun ikisininde top oynayın kule yapın kule deviren paylaşımı artırın çocuk büyütmek sabır ve enerji ister ikiside çok küçük işte sıkıntı burda sen küçüğü sürekli kucakta taşıyıp ötekini yerde durursa kıskanır 2 yanındakiyle daha çok ilgileveksinğz nefret etmeyeceksinizKüçük ilgiden baya anlıyo yerde örünckte drmuo büyü k zarar verir die hp kucak da alıstı
Bu konuda çok haklısn.ben çok öpüp sıkarak seviyorm.büyük kzım boğdun diyp kaçıyo ama kçüğü itirazsz brde hep kucagmda o bebek die ilgisi faazla.hep söyle dşünüyorm büyüğüde bebek kn çok sevdm bu nden mahrum büyüsnNe olursa olsun nefret ettiriyor diyemezsin evladına sonuçta ilk o vardı sonra kardeşi geldi kıskançlık olması çok doğal yani. Çocuğu değil önce kendinizi sorgulayın bu çocuk kardeşine bu denli yaklaşıyorsa sizin ona gösterdiğiniz fazla ilgiden olabilir o yüzden kızınızın yanında diğer kızınızı fazla sevmemeye çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?