- 4 Nisan 2015
- 90
- 94
- 18
- 32
- Konu Sahibi melek02468
-
Kur sonuçları nasıl oluyor en fazla ne kadar uygulanıyor birde mide sorunu yaşayanlar uygulayabilir mi
Soğan kürü nasl tatlm o konu hakknda bi bilgim yokSupermıs yoğurdu bende duydum ama şu anda sogan kurunu yapıyorum onuda deniyecem
Sogan kürü nu ilk defa uyguluyoruz bugün 5 gunum orta boy bir soganı 2 bardak su ole 15 dakika kaynatıp ılıyınca sabah ac karnına aksam yatmadan ıcıyorum hem ıltahabı n varsa ona ıyı geliyo kı ben etkısını gordum hemde zayıflatıyormus ama onun farkını henüz gormedim zaten 15 gun kürü bakalım 15 gun sonra ne olacakSoğan kürü nasl tatlm o konu hakknda bi bilgim yok
Sogan kürü nu ilk defa uyguluyoruz bugün i5 gunum orta boy bir soganı 2 bardak su ole 15 dakika kaynatıp ılıyınca sabah ac karnına aksam yatmadan ıcıyorum hem ıltaSoğan kürü nasl tatlm o konu hakknda bi bilgim yok
Soğan kürü nasl tatlm o konu hakknda bi bilgim yok
Henuz bı fark yok zaten daha 5 gun oldu 15 gunluk bir kür bu yanı sabırla devam edicem kilo verirsem 1 hafta ara verip devam edicem seni bilgilendiririm canımKac kilo verdin peki ?
Sabirla bekliyorum bende sonucunu ise yararsa bende yapim bari :)))Birazdan kaynatacam soganı ılık olduktan sonra icecem yanı bugün 5 gunumü
dolduracam
Bir hafta sonra tartl da sende ne kadar fayda ettigini gorelim canm.. Basarilar :))ilk tarifi denicem
her seferinde yeni salatalık limon koymakmı gerekirBir hafta sonra tartl da sende ne kadar fayda ettigini gorelim canm.. Basarilar :))
evet canm herseferinde farkli :)her seferinde yeni salatalık limon koymakmı gerekir
insallah olur tatlim sonuclarini yazarsin. :)Yoğurt kürüne başladım bugün 2. günüm yediklerime de dikkat ediyorum bakalım bi faydası olacak mı
inşalah canım sen ne kadar oldu başlayalı bir far kgördünmü ?insallah olur tatlim sonuclarini yazarsin. :)
Evet bugun baktım bır kilo gıtmısSabirla bekliyorum bende sonucunu ise yararsa bende yapim bari :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?