Herkese merhaba
Birini çok ama çok sevdim aynı işyerinde çalışıyoruz iki yıl oluyor babası iki ay evvel öldü.evlenmeyi çok istedim bu adamla hatalarımı göremiyorum düzgün düşünemiyorum.yaslar 37
Annesi yaşımı büyük buluyordu çocuğum olmaz diye istemiyordu.6 kızkardeşi var onlarda pek istemiyor galiba.babasinin kırkı biteli iki ay oluyor güya yüzük takacaktik.nezaman bu konuyu açsam işim var der kapatirdi.yani oyalayip duruyor diye düşünüyordum.benim eski müdürüm bu adamın köylüsü idi gidip kendisiyle konuşmaya karar verdim
Nasıl bir aile sormak istedim
Müdür durumu anladı bana dedi sen hiç konuşma ben bı arayayım dedi ben istemedim ama dinlemedi konuşma su şekilde:
MDR: nasıl gidiyor evlilik durumu varmı
Kişi: öyle bir durum yok duruyor
MDR:kimse yok mu
Kişi:hayır Yok
MDR:ben size eski iş yerinden bayan göndermiştim efendi akıllı kendi halinde
Kişi: müdürüm gönderdiğiniz kızda yaşı geçmiş varsa otuzundan küçük söyle
Ben ayrıldım ordan okadar ağladım ki günlerce TLF dan engelledim heryerden
Dün aşırı ısrarla başka yerden aradı açmak zorunda kaldım diyor ben MDR le dalga olsun şaka olsun diye öyle konuştum .sen neden MDR arattirdin diye üste çıkıyor barışmaya çalışıyor .bidaha rahatsız etme dedim
Sizce adam yalanı bu sekilde kivirmaya mi çalışıyor?
Sürekli annesini bahane ediyor babam yeni öldü hemen yüzük olmaz diyip sürekli oyalıyor
Bitirdim ama emin olmak istiyorum
Birini çok ama çok sevdim aynı işyerinde çalışıyoruz iki yıl oluyor babası iki ay evvel öldü.evlenmeyi çok istedim bu adamla hatalarımı göremiyorum düzgün düşünemiyorum.yaslar 37
Annesi yaşımı büyük buluyordu çocuğum olmaz diye istemiyordu.6 kızkardeşi var onlarda pek istemiyor galiba.babasinin kırkı biteli iki ay oluyor güya yüzük takacaktik.nezaman bu konuyu açsam işim var der kapatirdi.yani oyalayip duruyor diye düşünüyordum.benim eski müdürüm bu adamın köylüsü idi gidip kendisiyle konuşmaya karar verdim
Nasıl bir aile sormak istedim
Müdür durumu anladı bana dedi sen hiç konuşma ben bı arayayım dedi ben istemedim ama dinlemedi konuşma su şekilde:
MDR: nasıl gidiyor evlilik durumu varmı
Kişi: öyle bir durum yok duruyor
MDR:kimse yok mu
Kişi:hayır Yok
MDR:ben size eski iş yerinden bayan göndermiştim efendi akıllı kendi halinde
Kişi: müdürüm gönderdiğiniz kızda yaşı geçmiş varsa otuzundan küçük söyle
Ben ayrıldım ordan okadar ağladım ki günlerce TLF dan engelledim heryerden
Dün aşırı ısrarla başka yerden aradı açmak zorunda kaldım diyor ben MDR le dalga olsun şaka olsun diye öyle konuştum .sen neden MDR arattirdin diye üste çıkıyor barışmaya çalışıyor .bidaha rahatsız etme dedim
Sizce adam yalanı bu sekilde kivirmaya mi çalışıyor?
Sürekli annesini bahane ediyor babam yeni öldü hemen yüzük olmaz diyip sürekli oyalıyor
Bitirdim ama emin olmak istiyorum