Merhaba merhaba olsun ilişkiniz. Aynı ortamda bulunmak zorunda kalabilirsiniz. Çok yüz vermeyin derim
Niye sen anlatıyorsun kor mu okusun anlasın .İlerde belkıde hayatında olmayacak ınsalar ıcın sıkma canını bosver gec .
Bundan sonra öyle olacak yüz veriyorum diye astarını istiyorlar.
Benim anlatma sebebim bende anlatınca daha iyi kavrıyordum.
Yarım dönemim kaldı zaten Okuldan sogudum kimseyle gorusmek istemiyorum
A evet güzel fikir :)Kendı kendıne anlat ses kaydet mesela . Sıkma canını az kalmıs .
Bundan sonra öyle olacak yüz veriyorum diye astarını istiyorlar.
Benim anlatma sebebim bende anlatınca daha iyi kavrıyordum.
Yarım dönemim kaldı zaten Okuldan sogudum kimseyle gorusmek istemiyorum
A evet güzel fikir :)
Teşekkür ederim
Zaten burdan kurtuluyum bir daha burayı hatırlamamak adına 2-3 kişi hariç kimseyle görüşmek istemiyorum
Eger birini Sevmiyosam sadece sinav döneminde dibimde bitiyosa. Canim bende calismadim, sen biliyosan sen anlat notlarimda eksik zaten of ne yapcam bilmiyorum havasina giriyorum.kimse kimseye bisey anlatmak zorunda degil ki zaten. Hepimiz ayni kapasitedeyiz sonucta. Ve final oncesi gercekten hic çalışmıyorum gunu gunune notlarimi tekrar ettigim icin
A evet güzel fikir :)
Teşekkür ederim
Zaten burdan kurtuluyum bir daha burayı hatırlamamak adına 2-3 kişi hariç kimseyle görüşmek istemiyorum
Güya en yakın arkadaşlarımdı üniversitede. Arkamdan iş çevirdiler hazmedemedim ikisini de hayatımdan çıkardım, oh dedim. Çok az kalmış zaten okulun bitmesine, ilişkini kesmeni istemem fakat dikkatli ol suistimal ettirme iyi niyetini canım
Okul hayatı boyunca sosyal olmayan bır ınsanım bu konuda fıkır cok bende
Valla aynaya bak anlat ya da kendi kendine konuş ne olacak sanki :))
Ben kesmeyi düşünüyorum bu arkadaşlıklar çok yıprattı beni herkes kendi çıkarını düşünüyor.
Benim kaybedecek hiç birşeyim yok dediğim gibi
Pekte umrumda değiller ama gene de hazmedemiyorum
Yapılan iyilikler bu kadar cabuk mu unutuluyor.
Bende sosyal değilim en azından bu surec ıcınde olmayacagım galiba
Normal arkadaşım ama çok atarlı
Kırıldım ve görüşmek istemiyorumda
Finallerde bende pek çalışmam notlarım hazırdır
2 okur geçerim.
Bunumu yapmaktan acizler ben anlamadım
Unutuluyor maalesef insanoğlu çiğ süt emmiş. Bana yapılanları anlatsam şaşar kalırsın. Kimseye güvenme
Kendi sorumsuzlugu yuzunden sana atar yapandan hayır gelmez bence. Muhabbetini yuzeysel tut bundan sonra. Hic sevmem cikarci insanlari
senun haggaten pisluq olduuni düşüniilar artuk
şaka şaka salla gitsin.
çok şeetmemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?