ikilem

serseysez

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
35
17
88
Kızlar merhaba, daha önce burada bir konu açmıştım. İyi bir insanı sonradan sevip sevemeyeceğim hakkında. Okuduğum fakülteden bir arkadaşım var. Kendisi 4yıldır yakın arkadaşım, kardeşim gibi gördüğüm bir insandı. Sevgilimden ayrıldığımda bile aradığım ilk insandı. Ve bu dönemde bu insanın 3yıllık bir ilişkisi vardı. Sonradan gelip aslında bana aşık olduğunu belirtti. Ben de arkadaşıma o kadar bağlıydım ki sırf onu kaybetmemek için tamam hayatımda kal dedim. Sonra her gün görüşen biz bu durumdan sonra görüşmemeye başladık. Her şey bir anda tersine döndü sanki. Arkamdan konuşmadığı kalmıştı onu da yaptı. Ama bu kadar şeye rağmen ben sırf ona olan bağlılık ve alışkanlığımdan 4yıldır nasıl davranıyorsam öyle davranmaya devam ettim. Sürekli bi kaçma halindeydi. Sonra doğum gününe sürpriz hazırladım. Ve bi ses kaydı da ekledim. Bana mesaj attı sonra tepkisinin ne olduğunu sordum cevap vermedi. Sonra aradım bir şey demedi. Sonra okulda onu görmezden geldikten yarım saat sonra beni arayarak hala otobüs bekliyorsan gelip seni alayım dedi. Üşümeme asla kıyamaz. Sizce bu adam ne yapmaya çalışıyor?

Ask,arkadaslik birbirine dolanmis.3yillik sevgilisiyleyken sana mi asikmis ? Bunu duyunca kacar akli olan :skandal:

Sevgilisinden ayrılınca mi anlamış size olan aşkını?
Hem arkanızdan ne konuşmuş kimle konuşmuş bu da önemli?Karakter sahibi bir erkek dedikodu yapmaz çok ayıp.

Mümkün :KK70:

Dengesiz bir davar, sevgilisini de aldatmış. Ama üşümeye kıyamıyor.

Konunu sabote etmek istemeyiz sevgili S serseysez ama bu şerefsiz erkek türlerine yakın bir ilgimiz var

Amiin! Balığın da lütfen :)
Tamam başak burcu yükseleni ikizler ay burcu da oğlak :KK53::KK53:
Mune gelirse hepimiz mapus burcu olcaz :KK53:

Back
X