- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
Cocuktan hoslandigini anlamak icin bir zaman gecirmissin yeni cocukla.o zaman zarfinda eski sevgilinleydin hala iliskin devam ediyordu.yani bu aldatmadir.biz dogru anladik gayet seni ...sen digerinle durumu ayarlayinca ondan emin olunca buna tekmeyi bastin ozet bu.valla bu aldatma olmuyor ne aldatma oluyor peki.aynisini bir erkek yapsa burda bir kiz sevgilim beni x icin terk etto dese beduualar havada ucusurdu.Baya yanlıs anlasıldım ben burda. Cocuktan hoslandıgmı anladım aynı gün gelip buraya konu actm ve o aksam da bitirdim. 4 yıl biriyle oldum diye evlenmek zorundamıym yani ben? Tamam vicdan azabı cekiyorum ama sizin dusunceleriniz de fazla abartılı. O zaman herkes ilk sevgilisyle evlensin... malum insanlara umut verip sonra ayrlmak yanls ya..
Bu cocugu gelecegi garanti diye tercih ettigine göre evlilik dusundugun ortada.sen kimi kandiriyon yavrum senin karsinda insan sarrafi var..hadi mutluluklar sana tabi olabilirsen...Bir de bi kac arkadas beni evlilik meraklısı olarak nitelemis. 22 yasndaki cocuk daha okurmuş ben evlencek sanyomusum sonra eski sevgilime geri donermisim falan filan.. yok oyle bisey iyice abarttınz durumu. Ne evliligi bu yasta? O okuyo da biz napyoruz acaba ? Daha 4 5 yl var benim evlenmeme. Ayrıca hic te evlilik meraklsı bi insan degilimdir. Hele ki daha yeni tanıştgm bi insanla hemen evlilik hic dusunmem. Kendi dusuncelerinizi benimmis gibi yansıtmayn lutfen
Cok teşekkür ederim beni anladıginz icin. Tam olarak benim dusundugum anlatmaya çalıştığım seyler bunlar. Ve ne yazık ki az once ogrendim ki o da boyle bisey yapms. Itiraf etti 3 yıl kadar once olmua. O da birine ilgi duymus bi aya yakn konusmus. Niye o zaman soylemedin beni aptal yerine koydun bunca zaman dedim. Adam beni onemseyip bana deger verip bunu bana anlatamams bile. Ben burda onu aldattm diye yerden yere vuruluyorum. Ne acı.. ne dusnecegimi ne yapacagmı bilmiyorum artıkDonatella, butun sayfalari ve yorumlari okudum. Pek sik yorum yazmam ama sana yazmadan edemedim.
1. Yanlis birsey yapmadigini, yasadiklarinin gayet insani oldugunu dusunuyorum. Hoslanmissin birinden, hislerini o kisiyle paylasmamissin bile, ve onca yillik sevgilinden ayrilma cesaretini gosterebilmissin.
2. Seviyorum ama baskasindan hoslandim cumlesi aslinda gayet anlasilir bir cumle bana gore. Hani desen ki korkutuk asigim ve baskasindan hoslaniyorum, o zaman mantiksiz gelebilir kulaga. Ama sadece sevgi-kaldi ki sevginin de dereceleri olabilir- baskasina ilgi duymani engelleyecek diye bir kural yok.
3. Ayni seyi erkek yapsa yerden yere vururduk denmis. Benim sevgilim benle iken baska birinden hoslandigini farketse ve o kisiyle hic bir sey yasamadan benden ayrilsa, hatta senin yaptigin gibi bunu durustce soyleseydi ben onu yerden yere vurmazdim. Cok uzulurmuydum-kesinlikle evet. Ama insanlar degisiyor, duygular da degisebilir ve bunun icin kimsenin kimseyi suclamaya hakki yok.
4. Bu kadar yildir aklin nerdeydi diyenlere-seni ayrilmaya goturen son nokta baskalarindan hoslanman. Evet diger sorunlar hep vardi belki ama duygularin bir sekilde iliskini yurutmene yetiyordu demek. Duygularin azalmis ki baskasindan hoslanmissin, bu kadar basit. Bunun icin kendini suclu hissetme.
5. Yasin cok kucuk, bu kadar erken bir yasta tamamen icine sinmeyen biriyle zaten evlilik dusunme. 4 yil ciktim evlenmem lazim gibi bir mantik yok. O da sen de cok gencsiniz ve onunuze daha bir suru insan cikacak. Hatta bence hicbir yasta icine sinmeyen biriyle evlenmemek lazim, bu da ayri konu ya.
6. Aliskanligindan ve onu insan olarak sevmenden oturu aci cekeceksin bir sure. Ama geciyor emin ol. Gececegini dusun, ve kararli ol. Karsindakinin baskisiyla, vicdan azabi yuzunden bir karar alma.
Yeni cocukla zaman gecirdim cunku arkadas ortamının icindeyiz. Nerden bilebilirdim hoslancagmı. O zaman hic bi erkekle arkadas olmaym zaman gecirmeyim ben sizin mantgnza gore. Keske sevgilim de zamanın da boyle bisey yasadıgnda bana anlatabilseydi beni aptal yerine koymak yerine. Tebrik ederim gercekten cok guzel insan sarrafı olmussunuz. Size de mutluluklar...Cocuktan hoslandigini anlamak icin bir zaman gecirmissin yeni cocukla.o zaman zarfinda eski sevgilinleydin hala iliskin devam ediyordu.yani bu aldatmadir.biz dogru anladik gayet seni ...sen digerinle durumu ayarlayinca ondan emin olunca buna tekmeyi bastin ozet bu.valla bu aldatma olmuyor ne aldatma oluyor peki.aynisini bir erkek yapsa burda bir kiz sevgilim beni x icin terk etto dese beduualar havada ucusurdu.
Ben anlarim canim benim..iyi secimini yaptin hala ne yorum yapiyorsun konuya mutlu mutlu yasa..Yeni cocukla zaman gecirdim cunku arkadas ortamının icindeyiz. Nerden bilebilirdim hoslancagmı. O zaman hic bi erkekle arkadas olmaym zaman gecirmeyim ben sizin mantgnza gore. Keske sevgilim de zamanın da boyle bisey yasadıgnda bana anlatabilseydi beni aptal yerine koymak yerine. Tebrik ederim gercekten cok guzel insan sarrafı olmussunuz. Size de mutluluklar...
Evet yeni cocuktan da sıkılabilirim ya da iyce tanıyınca sevmeyebilirim. Insanız sonucta her konustugumuzla bir omur devam edecek degiliz ya. Ben sadece sevgilimi kandırmak onu aldatılmıs durumuna dusurmemek icin ayrıldm. Oysa hem onunla devam edip hem de yeni cocukla konusmaya da devam edebilirdim. Sonra hangisi olursa onla devam ederdik yolumuza. Kendimi garantiye alırdm yani. Ama oyle biri degilimAaa bu olay bana çok tanıdık geldi.Benimkisi o kadar uzun süreli bir ilişki değildi ama yeni birisiyle tanışınca diğerine olan sevgim azaldı gibi. Kendi kendime sürekli mazaretler buldum onu sevmemek için zaten anlaşamadığımız çok nokta vardı. Şimdi senin ilişkin belli ki sorunlu zaten öyle olmasa yeni arayış olmazdı ama şundan da emin ol ki birinin mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulamaz. Şimdi sana mantıklı gelen o adam var ya ileride ondan da sıkılacaksın ve yeni bahaneler bulacaksın kendine. Şahsen bende böyle oldu. İkisi de bitti neticede...
İnşaAllah hayırlısı olur hakkında üzmeden, üzülmeden...
Ben ona durumu anlatınca o da bende yasadım boyle bisey dedi. Konumu kapatıp kapatmayacagmı da size soracak degilim. Ne haddinize sizin benimle boyle konusmak?Vicdan azabı cekiyorum dedin .simdide beni aldatti mi diyorsun eksisi...ya bence konunu kapat.tepki alinca sacmalamaya basladin.tamam cok masumsun iyisin yeni iliskinde mutluluklar...
Sakin ol bakalim...senin istedigin cevabi vermedim diye mi hadsizim.benim bakis acima göre sen aldattin ama baskasi boyle bakmayabilir.buraya konu aciyorsan iyi kötü herseyi duymaya hazirlikli olucaksin...Ben ona durumu anlatınca o da bende yasadım boyle bisey dedi. Konumu kapatıp kapatmayacagmı da size soracak degilim. Ne haddinize sizin benimle boyle konusmak?
Zaten herseyi gozealarmmk actım bu konuyu haksız oldugumu biliyorum. Farkındaysanız sizden baska kimseye de oyle cevap vermedim olumlu ya da olumsuz hic bi yoruma. Hadsizsiniz cunku bana konumu kapatp kapatmayacagmı soyleyemezsiniz yoksa yorumlarnzı begenmedim diye degil. Kimseyi garanti olarak gördüğüm de yok.Sakin ol bakalim...senin istedigin cevabi vermedim diye mi hadsizim.benim bakis acima göre sen aldattin ama baskasi boyle bakmayabilir.buraya konu aciyorsan iyi kötü herseyi duymaya hazirlikli olucaksin...
Su gelecek garantili sevgilinede pek guvenme bence abla tavsiyesi hadi iyi bak kendine..
He canım he.Zaten herseyi gozealarmmk actım bu konuyu haksız oldugumu biliyorum. Farkındaysanız sizden baska kimseye de oyle cevap vermedim olumlu ya da olumsuz hic bi yoruma. Hadsizsiniz cunku bana konumu kapatp kapatmayacagmı soyleyemezsiniz yoksa yorumlarnzı begenmedim diye degil. Kimseyi garanti olarak gördüğüm de yok.
Sen orda burda ask acisi cekiyorum demiyor musun her yerde aglak yorumlarini görüyorum.bitinin senle iliskidi olsa sonra baskasiyla gorusse gidip onla olmak icin seni terk etse ona kizma o zaman.insanlarin yasamda evreleri vardir diye dusun.bana gore 19 yasinda kizin sevgiliso olmasi bastan asagi yanlis.okuyan bir kiz sonucta.15 yasindan bahsediyor .o zaman baslamis...istedigimi yazarim bana saygilu ol ne demek zirva.ne oluyiruz ya.su bdvye yszmak istemiyorum artik burdaki insanlar bi tuhaf.kendi gibi düşünmüyor diye hemen alinti yapip hakaret ediyorlsr.birdaha yorum yapma bsna.otur derdine agla ok mi...cevap bile vermicem yazin durun yada..
Canım bak yaşlarınız çok küçük zaten.Kaç yaşında başladın bu ilişkiye böyle.Sana şunu söyleyeyim kimseyle velilik mevlilik düşünecvek yaşta ne sensin ne de diğerleri.Bu yaşlarda düşünce yapınla iler ki yıllardaki düşünce yapın çok değişecek.Burda vicdan yapacak bir durum da yok ayrıca.Bir ilişki başlar ve biter bu kadar.Aman bi de ucuncuyu cıkarmayn basma. Ben 19 onlar 21 ve 22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?