ikilemde kaldım ask mı mantık mı?

Aldatiyorsun yani....ettigini bulursun umarim...o çocuğu birak..yenisini al...yazik..insanlara niye umut veriyorsunuz ya ..

Burda ayni seyi bir erkek yapsa yerden yere vurulurdu.ama cok makul karsilanmis bu hareket garip....arkadasim ilahi adalet senin yakani birakmaz.bir insanin 4 senesini yedin ya yaziik sana.umarim yeni sevgilin seni birakmaz baska bir kiz icin...

aynı anda iki kişiyi idare etmenin de yeni ve şirin adı da ''ayyy arada kaldım, aşk mı mantık mı acaba?'' olmuş. marifet gibi de gelmiş anlatıyor daha sonra evdeki bulgur konumuna kendisi düşünce de aglar şimdi bu

22 yasinda egitimli cocuk hemen evlenicekler falan saniyor.o yasta cocuk evlenmez zaten kariyer yapar ...bu kizda eskisine döner tipis tipis buraya yaziyorum okur ilerde aglayip..

22 yasinda egitimli cocuk hemen evlenicekler falan saniyor.o yasta cocuk evlenmez zaten kariyer yapar ...bu kizda eskisine döner tipis tipis buraya yaziyorum okur ilerde aglayip..

bence de yani. okuyan 22 yaşında bir erkegin evlendigi nerde görülmüş? milyonda 1. anca 6-7 yıl beklerler, o zamana kadar da o çocuk bu kızdan sogur başka kızdan hoşlanır. evdeki bulgur konumuna düşer sonra da aglar burda. eskisi de evlenir gider

ya bir de 19 yaşında ne bu sanki hayatının dönüm noktasına gelmiş gibi çok büyük kararlar veriyorum havası anlamadım

Cunku yarin evlenicek saniyor bu genc hanim..sonucta kadinlar bu yaslarda hemen evlenebiliuor ama erkeklerde oyle degil iste okul bitecek askerw gidicek is bulucak kariyer yspicak ooo zaman cok...
Ben boyle insanlari yari yolda birakan insanlara kiziyorum.madem dengin degildi kizim çocuğu ne umutlandirdin onca sene..19 yasinda bunlari dusunemez demesin kimse .19 yasinda sevgiliye boynuz takmayi biliyor bunu mu bilmeyecek...

Pardon kimi kandırmısm ben? Kandırmamam icin baskasına en ufak bisey hissettigim anda ayrıldm işte. Yorum yapmadan once duzgunce okuyun isterseniz bi.
Hissettiğin an ayrıldın ha demek? Hissettiğin an ayrılmış olsan bu konunun burada işi ne? Okudum ve yine aynı yorumu yazıyorum. Başkasından hoşlanırken diğer sevgilinle çıkmaya devam ettin ve daha dün ayrılmışsın. Onunla beraberken öbürünü düşündüğün gerçeğini değiştiriyor mu? Yo valla ayrılman böyle bir gerçek olduğunu değiştirmiyor.

Yani benim okumamda sorun yok. : )

Ben boyle insanlari yari yolda birakan insanlara kiziyorum.madem dengin degildi kizim çocuğu ne umutlandirdin onca sene..19 yasinda bunlari dusunemez demesin kimse .19 yasinda sevgiliye boynuz takmayi biliyor bunu mu bilmeyecek...

Ne munasebet, sevmiyorsa bitmisse bitmistir, kiz niye kendine eziyet etsin ? Her ayrilan baskasini yariyolda mi birakiyor , kim ilk sevgilisiyle evleniyor ? her iliskide evlenme/ayrilma olasiligi 50-50 , bu yetiskin insan iliskileri icin. Insanlarin iliskileri bitebiliyor, ben de terk edildim ama olgunlukla karsiladim. 19 yasindaki kiz cikti etti diye evlenmek zorunda mi, cocukluk aski, cocukluk doneminde kalmis, hayatinin bu donemini geride birakmis bu kiz. Cocuk kafasiyla sevdigin biriyle butun yetiskin hayatini gecirmek ne kadar mantikli ? Sacma sapan konusmayin Allah askina.

Cunku yarin evlenicek saniyor bu genc hanim..sonucta kadinlar bu yaslarda hemen evlenebiliuor ama erkeklerde oyle degil iste okul bitecek askerw gidicek is bulucak kariyer yspicak ooo zaman cok...

Bu kzi da evlenme delisiyim, meraklisiyim dememis ki zaten, o da normal bir sekilde okulunu bitirir, eline ekmegini alir, sonra evlenmeyi dusunur. Hemen mi evlensin 19 yasinda? Hoslaniyorum demis, yarin evlenicem zannediyorum dememis. Bu kziin yarin evlenme istegi oldugu gibi bir sonuca yazdiklarindan varamadim.

Butun paragrafiniz bastan asagi zirva, 19 yasindaki kiza su yazdiklarinz icin yaziklar olsun. Sacmaladikca sacmalamissiniz.

canım bak insanlar anlaşamazsa ve birbirlerine ilgisini kaybederlerse ayrılırlar bu gayet doğal. sakın ama sakın artık sevmediğiniz biri mutsuz olucak diye bi ilişkiyi zorla devam ettirmeyin yoksa acınacak duruma gelen siz olursunuz. bana kalırsa sen şu anki sevgilini artık romantik biçimde sevmiyorsun eğer öyle olmasaydı bi başkasından hoşlanmaya başlamazdın. ve seni bu konuda eleştirmek istemiyorum ama biriyle çıkarken aklında başka bi adam varsa buna aldatmak denir. evlenip barklanmamışsınız, çoluk çocuğa karışmamışsınız; bu yüzden "olsun" diye zorlamanız pek mantıklı olmaz. herkes anlaştığı uyuştuğu ve sevdiği kişilerle olmalı

Ben konu sahibinin aldattığını düşünmüyorum.

Uzun ilişkilerde kişiler dönem dönem ilişkisini sorgular. Bu çok normaldir. Konu sahibi de hoşlandığı birisi olduğu için ilişkisini sorgulamış doğal olarak. Aklı karışmış. Fakat gidipte aldatmamış, fiziksel ya da duygusal bir paylaşımı olmamış diğer çocukla. Hatta diğer çocuğun haberi bile yok bu durumdan.

Her normal insan böyle bir durumda kendisine kızar, karşısındakini düşünür. Ama pat diye ayrılmaz. Ya duygularımı karıştırıyorsam, ya yanılıyorsam, ilerde bu durumu düzeltmek, geri dönmek daha kötü olur, boşu boşuna ayrılmak doğru olmaz diye düşünür. Düşüneyim, başkalarından fikir alayım, ve ona göre hareket edeyim der, fevri davranmaz. Konu sahibi de böyle yapmış işte, ayrılmış, ayrılmakla da en doğrusunu yapmış. Kimsenin ahını aldığı, aldattığı falan yok. Konuyu saptırmayalım.

Konunu yeni okudum donatella. Şuan nasılsın nasıl hissediyorsun merak ettim ?

Aldatiyorsun yani....ettigini bulursun umarim...o çocuğu birak..yenisini al...yazik..insanlara niye umut veriyorsunuz ya ..
Baya yanlıs anlasıldım ben burda. Cocuktan hoslandıgmı anladım aynı gün gelip buraya konu actm ve o aksam da bitirdim. 4 yıl biriyle oldum diye evlenmek zorundamıym yani ben? Tamam vicdan azabı cekiyorum ama sizin dusunceleriniz de fazla abartılı. O zaman herkes ilk sevgilisyle evlensin... malum insanlara umut verip sonra ayrlmak yanls ya..

Teşekkür ederim aynen duygularımı ifade etmissiniz. Acaba duyguları karıstıryomuyum diye dusundum ben de. Ama oyle bile olsa bunun sevgilime haksızlık olduğunu anladm. Yerden yere vurulmusum aldatıyorum diye ama daha dun hissettim ben o ilgiyi ve aynı gün gelip buraya konu actm sonra da ayrıldm. Butun olaylar 24 saat icinde oldu yani.

Konunu yeni okudum donatella. Şuan nasılsın nasıl hissediyorsun merak ettim ?
Teşekkür ederim cecenn =( cok uzgunum sevgilimden ayrıldım dun aksam artık yapamıyoruz falan dedim. Ama bugun butun gun icim icimi yedi dayanamadm bugun aksam da baska birine ilgi duydugumu ama cok buyuk bisey olmadığını cok uzgun oldugumu soyledim. Dogruyu soyleyince icim biraz daha rahatladı ama uzgunum ne yapcagmı bilmiyorum

Canım 1 haftada sürebilirdi, 1 ayda.

Ben şunu anlamıyorum. İnsanlar ilişkilerinde herhangi bir olumsuz duygu hissettiklerinde hemen bitiriyorlar mı?

Yani bir arkadaşına kızarsın, kırılırsın, hemen çıkarır mısın hayatından? Ya da en yakın dostlarından biri hayatıyla ilgili yanlış kararlar aldığında onunla ilişkini hemen keser misin? Elbette aynı şey değil, ama her durumda da karşındaki insanı kazanmaya çalışırsın öncelikle.

Sende başka birine karşı duygular hissetmişsin. Elbette bu duygulardan emin olamazsın hemen. Belki ilişkinde yaşadığın sorunlardan kaynaklanmıştır, belki de gerçekten artık aşk alışkanlığa dönmüştür. İçinde bunun adını koymadan, ayrılmak doğru olmaz. Belki de anlık bir şeydir, belki de gerçek anlamda hoşlantı ya da sevgi değildir, insanlar her zaman duygularından emin olamaz ki. İlişkini harcamanda yanlış olurdu düşünmeden karar verseydin.

Ama senin durumun farklı bence. Hem aile, hem kültürel hem de gelecek beklentilerindeki farklılıklardan bahsediyorsun. Ayrıca çok küçük şeylere takılmaya başlamışsın. ( türkçe dublaj ya da alt yazılı izlemek gibi) Doğru olanı yaptığını düşünüyorum. Ve aldattığını da düşünmüyorum. Senin için hayırlısı olsun.

Demek doğruyu söyledin helal olsun ya tebrik ederim .
İnan senin şu yaptığını yapamayan o kadar çok insan var ki.
Üzme kendini kimse istemezdi böyle olsun ama olmuş bir kere .
Umarım erkek arkadaşında anlar bu durumu alışır zamanla .
Sen kendini toparlamaya bak bence biraz zaman ver kendine .

Bir de bi kac arkadas beni evlilik meraklısı olarak nitelemis. 22 yasndaki cocuk daha okurmuş ben evlencek sanyomusum sonra eski sevgilime geri donermisim falan filan.. yok oyle bisey iyice abarttınz durumu. Ne evliligi bu yasta? O okuyo da biz napyoruz acaba ? Daha 4 5 yl var benim evlenmeme. Ayrıca hic te evlilik meraklsı bi insan degilimdir. Hele ki daha yeni tanıştgm bi insanla hemen evlilik hic dusunmem. Kendi dusuncelerinizi benimmis gibi yansıtmayn lutfen

hakkında hayırlı olsun cnm

Teşekkür ederim bende boyle olsun istemezdim ama insan duygularını kontrol edemiyo iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…