- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
- Konu Sahibi tenesemisir
-
Anlayamadığım şey öpüşüp öpüşmemeniz gerektiğini mi soruyorsunuz? :)
Bir insanı yarı yolda bırakıcaksanız, bence en başından umut vermeyin. Çünkü bir insana yaşattığınızı, birgün mutlaka sizde yaşarsınız. Neden olumsuz bakıyorsunuz ilişkinize? Belki hayatınızın aşkını buldunuz, belki sizi bu dünyada en çok sevecek adam o. Eğitime bu kadar takılmayın. Tabi ki eğitim çok çok önemli, fakat bazı eğitim almamış insanlar, eğitim almış insanlardan daha iyi olabiliyor. Sevgi, aşk, bu zamanda çok zor bulunan şeyler. Eğer bulduğunuza inanıyorsanız, denemekten kaçınmayın derim. Ama böyle ufak hesaplar yapmayın. :) Bazı şeyler bırakın kendiliğinden gelişsin.
canım su an sende durumlar normalin tersine işliyo :) genelde biz duygusal oluruz erkekler hormonlarla hareket eder ya, simdi sende hormonlar yonlendiriyo arkadaşı kalbi :) şu an benim de basımda buna benzer bi sey var, birinden hoşlanıyorum bizde ayrı sehirlerdeyiz yarın gelicek. normalde ben aşık olacagım zaman öpüşmek yakınlaşmak filan aklıma gelmez salak salak düşünürüm ve normalinden daha ilkel bi kafaya bürünürüm yanlış anlaşılmamak için. ama su an bende de farklı dürtüler var kızım diyorum bi kudurma kendine gel :)) cünkü böyle başlayıp duygusala baglarsa ilerde ben pişman oluyorum. sen su an sadece takılmak istiyosun anladığım kadarıyla, bence bi mahsuru yok hep erkekler mi bu kafada davranıcak ama sonra kurtulması zor olmasın ona dikkat et
Evet küçük hesaplar yaptıgım doğru
şöyle ki, 23 yaşındayım, birçogunuza göre genç sayılırım, ama bana göre aşk defteri kapandı, masum ilişkiler imkansız, güvenip evlenebileceğim bir erkek de asla bulamayacagım...
o yüzden asla erkeklere güvenmiyorum, onlara bağlanmıyorum, ve sürekli kaçar pozisyondayım
bu şahısla da konuşmaya başlamam yine benim küçük hesaplarımı dayanıyor...
Bazen onun the one olabileceğini hayal ediyorum, ama bu çok kısa sürüyor, gerçege dönüyorum hemen...
Evet akışına bırakmalıyım, zaten istediğimiz her şeyi yapmakta özgürüz ama ne isteyeceğimize asla kendimiz karar veremeyiz değil mi
çocukla konuşmama da çekidüzen vermem gerekiyor galiba
Erkek arkadaşlarımla konuşurken alıştım, ben de erkek gibi tepkiler veriyorum artık. Rus dese, nerede diyecem.
Ama masum kız istiyorsa, Rus mu, başkenti Moskova demem gerekiyor..
Sen çok erken kapamışsın aşk defterini. :) Erkekler masum değil diye, güvenilir değil diye siz masum olmaktan vazgeçmeyin. Kaybedeceğiniz hiçbişey olmaz, ama belki çok güzel şeyler kazanabilirsiniz. Belki bigün aşkın gerçekliğine inandıracak biri çıkacak karşına. İmkansız diye bişey yok. Sadece doğru şeyleri isteyin ve olabileceğine inanın.
Bu sözleri benim gibi birine 7 yılını verip, sonra da yalnız kalan birinden duyuyor olmanda sana bence büyük umutlar versin.Çoğu zaman umutsuzluklara kapılsamda aşk ile ilgili, Allah'ın mucizelerine inanıyor ve güveniyorum. :)
tuttum seni. ben de aynı kafaya geldim. örümcek bağlıycam yakında. yani bi adam gelse benden hoşlandığını söylese gay misin diye sorucam o derece :)) sen ilk buluşmada nabza göre serbet vericeksin artık:)) normalde körkütük aşık oluruz adam abaza çıkar biz bi seyler bekleriz bu sefer de süt oğlan çıkar. bizi anlamak da zor anacım. hele ben gibi ikizlersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?