İkilemde kaldım

tenesemisir

Her şey insanlar için
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
1.984
440
373
aklınıza ihtiyacım var hatunlar
konu elbetteki bir erkek hakkında...
Asıl erkeğimiz ile kısa bir süre önce tanıştım, ilk görüşte etkilendim. Kendisi de benden etkilenmiş, arayıp tarayıp bir şekilde bana ulaştı,iyi de yaptı, konuşmaya başladık.
Şu an ayrı şehirlerdeyiz, telefonla konuşabiliyoruz sadece. Sevgiliyiz diyemem, ama ikimizin de içinde o yöne doğru bir istek var...
Geleceğimiz yok, eğitim bazında birbirimize uygun değiliz. Ama bu tür duygular kolay kolay hissedilmiyor bilirsiniz, kalbimin nerede oldugunu unutmuşken, kalbimi yeniden attıran kişi oldu bu şahıs... 2 sene gibi bir süredir bir erkek için böylesine heyecanlanmamıştım. Onunla gelecek düşünmüyorum, hatta sevgili olacagımızı da düşünmüyorum. Ama ona karşı duydugum bu güzel duyguları bastırmak istemiyorum çünkü bir erkek ile hem muhabbetim iyi olması hem de onu arkadaş olarak görmemem aynı zaman ve mekana denk gelmeyeli uzun zaman oluyor...
Mart ayında denk getirebilirse bulundugum şehire gelecek (inşallah !!)
dört gözle bekliyorum onu... ama onunla buluştugumda nasıl davranmam gerektigini bilemiyorum
açık konuşacagım, asılda ben onunla görüştüğümüzde ona karşı rahat ve yakın davranacaktım. yani sevgili olsak bile aylarca görüşemeyecek durumdayız
ona karşı içimde bu heyecan varken, kezbanlıgı boşverip anın tadını çıkaracaktım...
Ama geçen gün bana 'beni böyle sev' dizisinden bahsetti, çok beğenmiş diziyi. ikimiz de zeynep çamcı hayranıyız. diziyi zeynep çamcı için izliyor onu biliyorum ama, dizideki o romantiklik ve masumluktan da etkilendi gibi geldi bana...
Yani görüştüğümüz zaman ben ona karşı rahat tavırlar sergilersem benden soğur gibi geldi bi an için, çünkü ordaki gibi bi aşk istiyor (?!)
Ama nihayetinde o da erkek, ve kırk yılda bir görüştüğümüzde öpüşsek iyi olmaz mı yani ?

Görüştüğümüz vakit her şey daha net olacak, ama kendimi düşünmekten alamıyorum. Siz ne dersiniz bu konuda ?

Anlayamadığım şey öpüşüp öpüşmemeniz gerektiğini mi soruyorsunuz? :)

Bir insanı yarı yolda bırakıcaksanız, bence en başından umut vermeyin. Çünkü bir insana yaşattığınızı, birgün mutlaka sizde yaşarsınız. Neden olumsuz bakıyorsunuz ilişkinize? Belki hayatınızın aşkını buldunuz, belki sizi bu dünyada en çok sevecek adam o. Eğitime bu kadar takılmayın. Tabi ki eğitim çok çok önemli, fakat bazı eğitim almamış insanlar, eğitim almış insanlardan daha iyi olabiliyor. Sevgi, aşk, bu zamanda çok zor bulunan şeyler. Eğer bulduğunuza inanıyorsanız, denemekten kaçınmayın derim. Ama böyle ufak hesaplar yapmayın. :) Bazı şeyler bırakın kendiliğinden gelişsin.

canım su an sende durumlar normalin tersine işliyo :) genelde biz duygusal oluruz erkekler hormonlarla hareket eder ya, simdi sende hormonlar yonlendiriyo arkadaşı kalbi :) şu an benim de basımda buna benzer bi sey var, birinden hoşlanıyorum bizde ayrı sehirlerdeyiz yarın gelicek. normalde ben aşık olacagım zaman öpüşmek yakınlaşmak filan aklıma gelmez salak salak düşünürüm ve normalinden daha ilkel bi kafaya bürünürüm yanlış anlaşılmamak için. ama su an bende de farklı dürtüler var kızım diyorum bi kudurma kendine gel :)) cünkü böyle başlayıp duygusala baglarsa ilerde ben pişman oluyorum. sen su an sadece takılmak istiyosun anladığım kadarıyla, bence bi mahsuru yok hep erkekler mi bu kafada davranıcak ama sonra kurtulması zor olmasın ona dikkat et

Anlayamadığım şey öpüşüp öpüşmemeniz gerektiğini mi soruyorsunuz? :)

Bir insanı yarı yolda bırakıcaksanız, bence en başından umut vermeyin. Çünkü bir insana yaşattığınızı, birgün mutlaka sizde yaşarsınız. Neden olumsuz bakıyorsunuz ilişkinize? Belki hayatınızın aşkını buldunuz, belki sizi bu dünyada en çok sevecek adam o. Eğitime bu kadar takılmayın. Tabi ki eğitim çok çok önemli, fakat bazı eğitim almamış insanlar, eğitim almış insanlardan daha iyi olabiliyor. Sevgi, aşk, bu zamanda çok zor bulunan şeyler. Eğer bulduğunuza inanıyorsanız, denemekten kaçınmayın derim. Ama böyle ufak hesaplar yapmayın. :) Bazı şeyler bırakın kendiliğinden gelişsin.

Evet küçük hesaplar yaptıgım doğru
şöyle ki, 23 yaşındayım, birçogunuza göre genç sayılırım, ama bana göre aşk defteri kapandı, masum ilişkiler imkansız, güvenip evlenebileceğim bir erkek de asla bulamayacagım...
o yüzden asla erkeklere güvenmiyorum, onlara bağlanmıyorum, ve sürekli kaçar pozisyondayım :D
bu şahısla da konuşmaya başlamam yine benim küçük hesaplarımı dayanıyor...
Bazen onun the one olabileceğini hayal ediyorum, ama bu çok kısa sürüyor, gerçege dönüyorum hemen...
Evet akışına bırakmalıyım, zaten istediğimiz her şeyi yapmakta özgürüz ama ne isteyeceğimize asla kendimiz karar veremeyiz değil mi :D

canım su an sende durumlar normalin tersine işliyo :) genelde biz duygusal oluruz erkekler hormonlarla hareket eder ya, simdi sende hormonlar yonlendiriyo arkadaşı kalbi :) şu an benim de basımda buna benzer bi sey var, birinden hoşlanıyorum bizde ayrı sehirlerdeyiz yarın gelicek. normalde ben aşık olacagım zaman öpüşmek yakınlaşmak filan aklıma gelmez salak salak düşünürüm ve normalinden daha ilkel bi kafaya bürünürüm yanlış anlaşılmamak için. ama su an bende de farklı dürtüler var kızım diyorum bi kudurma kendine gel :)) cünkü böyle başlayıp duygusala baglarsa ilerde ben pişman oluyorum. sen su an sadece takılmak istiyosun anladığım kadarıyla, bence bi mahsuru yok hep erkekler mi bu kafada davranıcak ama sonra kurtulması zor olmasın ona dikkat et

ya bilemiyorum
kalbiyle hareket ettiğine emin olabilsem konuşmalarıma bile çeki düzen vericem, görüştüğümüz zaman da usturuplu oturucam :D
ama erkek yani, ne kadar farklı olabilir ki.

kurtulması zor olmaz, niye olsun ki. Trip diye bi silahım var hamdolsun, şu ana kadar dayanabileni görmedim :D

Yarın için heyecanlısın o zaman :) hadi bakalım, güzel bir gün olsun sizin için :)

çocukla konuşmama da çekidüzen vermem gerekiyor galiba
Erkek arkadaşlarımla konuşurken alıştım, ben de erkek gibi tepkiler veriyorum artık. Rus dese, nerede diyecem.
Ama masum kız istiyorsa, Rus mu, başkenti Moskova demem gerekiyor..

Evet küçük hesaplar yaptıgım doğru
şöyle ki, 23 yaşındayım, birçogunuza göre genç sayılırım, ama bana göre aşk defteri kapandı, masum ilişkiler imkansız, güvenip evlenebileceğim bir erkek de asla bulamayacagım...
o yüzden asla erkeklere güvenmiyorum, onlara bağlanmıyorum, ve sürekli kaçar pozisyondayım :D
bu şahısla da konuşmaya başlamam yine benim küçük hesaplarımı dayanıyor...
Bazen onun the one olabileceğini hayal ediyorum, ama bu çok kısa sürüyor, gerçege dönüyorum hemen...
Evet akışına bırakmalıyım, zaten istediğimiz her şeyi yapmakta özgürüz ama ne isteyeceğimize asla kendimiz karar veremeyiz değil mi :D

Sen çok erken kapamışsın aşk defterini. :) Erkekler masum değil diye, güvenilir değil diye siz masum olmaktan vazgeçmeyin. Kaybedeceğiniz hiçbişey olmaz, ama belki çok güzel şeyler kazanabilirsiniz. Belki bigün aşkın gerçekliğine inandıracak biri çıkacak karşına. İmkansız diye bişey yok. Sadece doğru şeyleri isteyin ve olabileceğine inanın.

Bu sözleri benim gibi birine 7 yılını verip, sonra da yalnız kalan birinden duyuyor olmanda sana bence büyük umutlar versin. :P Çoğu zaman umutsuzluklara kapılsamda aşk ile ilgili, Allah'ın mucizelerine inanıyor ve güveniyorum. :)

:D tuttum seni. ben de aynı kafaya geldim. örümcek bağlıycam yakında. yani bi adam gelse benden hoşlandığını söylese gay misin diye sorucam o derece :)) sen ilk buluşmada nabza göre serbet vericeksin artık:)) normalde körkütük aşık oluruz adam abaza çıkar biz bi seyler bekleriz bu sefer de süt oğlan çıkar. bizi anlamak da zor anacım. hele ben gibi ikizlersen.
çocukla konuşmama da çekidüzen vermem gerekiyor galiba
Erkek arkadaşlarımla konuşurken alıştım, ben de erkek gibi tepkiler veriyorum artık. Rus dese, nerede diyecem.
Ama masum kız istiyorsa, Rus mu, başkenti Moskova demem gerekiyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen çok erken kapamışsın aşk defterini. :) Erkekler masum değil diye, güvenilir değil diye siz masum olmaktan vazgeçmeyin. Kaybedeceğiniz hiçbişey olmaz, ama belki çok güzel şeyler kazanabilirsiniz. Belki bigün aşkın gerçekliğine inandıracak biri çıkacak karşına. İmkansız diye bişey yok. Sadece doğru şeyleri isteyin ve olabileceğine inanın.

Bu sözleri benim gibi birine 7 yılını verip, sonra da yalnız kalan birinden duyuyor olmanda sana bence büyük umutlar versin. :P Çoğu zaman umutsuzluklara kapılsamda aşk ile ilgili, Allah'ın mucizelerine inanıyor ve güveniyorum. :)

bilmiyorum ya...
güvenebileceğim biri vardı, ama ona aşık olmadıgım için görüşmeyi kesmek zorunda kaldım
yani güvenilecek erkek var ama, aynı anda herşeyin aynı mekanda olması mucize geliyor bana :D o yüzden oturup mucize beklemektense duruma uyum sağlamayı seçtim.
Murphy kanunlarına da çok inanıyorum :1: ben hayatımın erkeğini bekliyorum yıllardır, elime erkek eli değmedi örümcek bağlıcam
ama ben bu şahısla öpüştüğüm gün hayatımın erkeği ile tanışıcam eminim . ne zaman masumiyetimden vazgeçsem ona ihtiyacım olacak yani.

Canım gönlünü ferak tutmana çok sevindim, mutluluk seni çok bekletmesin:16:

:D tuttum seni. ben de aynı kafaya geldim. örümcek bağlıycam yakında. yani bi adam gelse benden hoşlandığını söylese gay misin diye sorucam o derece :)) sen ilk buluşmada nabza göre serbet vericeksin artık:)) normalde körkütük aşık oluruz adam abaza çıkar biz bi seyler bekleriz bu sefer de süt oğlan çıkar. bizi anlamak da zor anacım. hele ben gibi ikizlersen.

ben de yakında bir erkekten 'gay misin' sorusunu duymaktan korkuyorum.
insan her erkeği arkadaşı olarak mı görür yahu.
neyse ki bu şahıs var :16: onun için hiç de iyi düşüncelerim yok :23:

bizimle ne alakası var yahu, Murphy o Murphy. her zaman tam tersi olur...

ikilemde kalmaya hiç gerek yokmuş
buluşunca kasılırız da, gidişatı ben yönetirim diye düşünüyordum
ama o elektrik nasıl elektrikse, buluştugumuzda sanki yıllardır sevgili olanların birbirlerine alışmışlıgı vardı
ve yeni olmanın heyecanı...
Rüya gibi bir gündü
ikimiz için de özlemiş oldugumuz mutluluk hissini hatırlattık birbirimize
Yeniden bir erkegi seviyorm
bir erkegin elini tuttum
bir erkek beni öptü, ben de onu öptüm
anılarıma yeni bir erkek eklendi nihayet
zaten 9 mart sabahı üzerimden attıgım o karabasan,kalıntıları ile birlikte iyice kayboldu bugün en onun ellerinde uçarcasına yürürken
Seni çok seviyorum, ve senin de beni sevdiğini biliyorum
Bu yüzden çok tatlı bizim ilişkimiz, bu yüzden çok tatlısın sen, bu yüzden çok tatlıyım ben :nazar:

tatlım niye kasıyorsun kendini içinden nasıl geliyorsa öyle davran öpmek istiyorsan öp.bu toplumda cinsellik bastırıldıgı için erkekler sapık derecesinde kadınlarda erkekler yanlış anlar diye düşünüyor.

kezban ???? bu internet tabiri son 6 ayda gelişti itiraf ediyorum ben bile gülüyorum

türk kızı evrim geçirmiş :)

ama dünyaya geri dönerseniz bi anlık zevk için bu kadar rahat olmayın ilerde eşiniz olacak insanı düşünün

Back
X