ikilemde kalmak ne berbat birsey

zathara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
2.769
7.047
358
İzmir
Uzun zamandir bunu yasiyorum ama bu gun artik beynim catlamak uzere

Ablamla kendi gelecegim arasinda kalmak beni cok yikiyor
Ben 26 ablam 32 yasinda ve bekar
Kafasina uygun birini bulamadi malesef icine sinen biri cikmadi karsinina
Benide arkadaslarim birileriyle tanistirmak gorusturmek icin baya caba icindeler ama ben hep dusunmuyorum daha benim icin erken diyorum... ama nedeni tabiki istememem degil hayatimda birinin olmasini,evlenip bir yuvam olmasini cok istiyorum ama! ablam evlenmeden olmaz onu ezip gecemem diyorum annemde ayni seyi soyluyor tabi
Ama bugun arkadasim birinden bahsetti benimle tanismak bi kahve icmek istiyormus cocuguda gordum cok hos ve efendi birine benziyor cok istedim bugun tamam bi tanisyim demeyi ama ablam geldi aklima olmaz dedim hemen
Dusunuyorum soz,nisan dugun hazirliklari yaparken hep ablam yanimda olsun isterim ama o bu heycani yasamadigi icin bende onun yaninda gozu onunde yasayamam ki gonlumce hazirlanam hayallerimdeki herseyi yaparken ablami ezemem
Ablam asla uzulmem ben kismet kimin nasibi yazisi onceyse o evlenir der hep ama ben biliyorum ki kalbinin bir tarafi benden once olmasini ister
Ama ben ne yapicam ya hic kafasina uyan icine sinen biri karsina cikmazsa ben ne olucam

Ablan seni seviyorsa zaten senin mutlulugunla oda mutlu olur bende bir ablayim kardesim evlenicem dese ben ondan daha cok mutlu olurum sakin boyle olumsuz seylerle kafanizi bulandirmayin . Ablanizin sevdigi biri olsaydida siz once evlenmek isteseydiniz o zaman sorun olabilirdi ama yokmus bunda bir sakinca goremedim ben.

Seninle tanismak isteyen kac yasindaymis canim?

ablanız hiç evlenmezse sizde mi evlenmeyeceksiniz?
Şu evlilikte sıra bekleme işi çok saçma geliyor bana açıkçası. Ne gerek var ki? Kimin hazırlığı uygun olursa, karşısına da evleneceği biri çıkarsa evlenir. Bu işin sırası olmaz ki!
Uzun zamandır süren bir birlikteliğiniz olsa ne yapacaktınız? Ablam evlenmeden olmaz deyip bekletecek miydiniz, beklerler mi???
Hem belki bu süreçte mutluluğunuzu tepiyorsunuz. Belki çok iyi biri çıkacaktı şimdiye dek karşınıza.

Daha neler artık, niye ezecekmişsin ki? Belki ablan ömür boyu evlenmeyecek, evlenmek istemeyecek iş mi bu şimdi? Sen kendi hayatını yaşayacaksın o kendininkini, asla hayatını başka insanlara endeksleme yoksa sonradan çok üzülürsün... Yaşın 26 gayet makul bir yaş kendi yolunu çiz.

Ben kendi mutluluğunu erteleme derim bu yaşa kadar evlenmemek onun tercihi. ayrıca onun senin evlilik sıran geçmesin diye senin hatrına evlenmesi ne kadar saçmaysa beklemekte o kadar saçma..ablanın tepkisi nasıl

Hayatinda biri olsa ablanizin bekleyin sira onundur derim..ama su an oyle bi durum yokk..onun kismeti ayri sizin ayri..hem belki siz ayaginizi surtersinizde onun kismetinede siz sebep olursunuz...belli mi olur

Ben ablalarimdan önce evlendim. Abla bu abla anne gibi. Dugunumle ceyizimle benden daha çok ilgilendiler. Evimi serdiler, yuvami elleriyle kurdular Allah bin kere razi olsun. Bi kere bile karşı cikmadilar. Merak etmeyin ablaniz uzulmez. Benden sonra da diger ablalarim gitti ama en buyugumuz kaldi. Nasip bu işler. Ha o da istiyor Rabbim tez vakitte ona da hayirli guzel bir yuva nasip etsin inşallah.
Ama ablalar kardeslerinin mutluluklarini isterler her zaman .
Kismetinizi kaçırmayın derim. Ablaniz için de hayirlisi olsun...

Haklisiniz ama yapamiyorum iste evet dediginiz gibi cok iyi birini kacirdimda zaten inan pisman olmaya utaniyorum ama pisman oldum yalan degil

Evet o hep benim icin en iyisini istedi ama ben icime sindiremiyorum bu durumu

çok yalnış düşünüyorsunuz çevremde bı suru ınsanvar ablası duruken yada abısı duruken evlenen ya bunlar çok saçma takıntılar kusura bakam ablan senın kendısınden önce evlenmene yada ilşkin olmasına bozuluyorsa senın onu düşündüğün gibi senı düşünmüyor demektır şu hayattta kımse için fedakarılık yapılmıycanı düşünüyorum sankı sizde evlenmesenız mınnetmı duyacak size

ben ablayım iki kardeşim benden önce evlendiler yuva kurdular

onların mutluğu benim mutluğum oldu bide yigenlerim oldu dünya benim oldu

kimsenin gelecek planlarına engel olmam olamam

herkesin hayatı ablanızda sizi mutlu görünce daha mutlu olur kimbilir belki sizin evlenmeniz ablanızınız kısmetini açmaya sebeb olur.

Cok sacma ben oldum olasi anlamamisimdir bu sira bekleme olayini. Ne alaka. Annen galiba ikinizde evlenmeyin onunla kalin mi istiyor ki. Saka bir yana ablan kiskanclik yapacak degil herhalde senin oyle bir durumunda yaninda olmasi gerekir velevki olmadi onun ayibi olur herkes yoluna hayatina bakmali. Dusun ikiniz ayni yerde calisiyorsunuz terfi icin tek bir kadro var ve siz uygunsunuz. Patrona ya olmaz once ablam terfi etsin sonra bi ara ben de terfi ederim mi dersiniz.
bu arada evliligi terfi etmek gibi yorumlamayin tamamen ornek amaciyla yazdim :)

Ben kendi mutluluğunu erteleme derim bu yaşa kadar evlenmemek onun tercihi. ayrıca onun senin evlilik sıran geçmesin diye senin hatrına evlenmesi ne kadar saçmaysa beklemekte o kadar saçma..ablanın tepkisi nasıl

Ona soylemedim daha oncekileri soylemistim o hep gorus hemen kestirip atma dedi belki ben hic evlenemem sende bnlemi kalcan diyo ben daha kotu oluyorum

Haklisiniz ama yapamiyorum iste evet dediginiz gibi cok iyi birini kacirdimda zaten inan pisman olmaya utaniyorum ama pisman oldum yalan degil
Hayatın kimin karşısına ne çıkaracağı belli olmaz. Siz nişanlanır nişanlanmaz biriyle tanışabilir, sizin beraber olduğunuz kişinin arkadaşları olabilir, yakını olabilir... Geniş düşünün, hayat ilginçtir...

Ona soylemedim daha oncekileri soylemistim o hep gorus hemen kestirip atma dedi belki ben hic evlenemem sende bnlemi kalcan diyo ben daha kotu oluyorum
Bence bu kadar büyütcek bi durum yok bizim ailede de aynısı oldu ama kıskançlık vs durum yaşanmadı. Hem belki yaşamadığı duyguları seninle tadıcak heves özlem duyup senden sonra evlenicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…