Soyle bir fikrim var, arkadaslarin birazcik da ablana kismet baksa :)
Soyle bir fikrim var, arkadaslarin birazcik da ablana kismet baksa :)
ben ablayım iki kardeşim benden önce evlendiler yuva kurdular
onların mutluğu benim mutluğum oldu bide yigenlerim oldu dünya benim oldu
kimsenin gelecek planlarına engel olmam olamam
herkesin hayatı ablanızda sizi mutlu görünce daha mutlu olur kimbilir belki sizin evlenmeniz ablanızınız kısmetini açmaya sebeb olur.
Vallahi benim de aklima geldi yasi uygunsa abla alsin bu kismet beyi :)
Inan
Hic kalbiniz burulmadimi sizden once yuva kurmalari
O uzulmem senin icin sevinirim desede ben inanamiyorum icinde bi taraf buruk kalir diyorum nedense
30 yasinda ve asla oyle bir sey olmaz saka yapiyosunuz heralde ne diyim benim benden buyuk ablam var onu al mi diyim yapmayin allah askina
Saka yapiyorum tabi ki, hemen celallenme sekerim !?
Saka bir yana, simdi diger yorumlari okudum. Ben de 27 & bekarim, cok sevdigim arkadasim nisanlandiginda sevindim tabi ama burukluk icimde had safhadaydi. Neden ben boyle oldum diye. Kendi kardesim evlense tabi ki mutlu olurum, ama her dugunde /nisanda oldugu gibi gunun sonunda yine burukluk yasarim, yani bunun dugunun kardesimin olmasiyla bir alakasi olmaz, genel anlamda dugunlerden sonra buruk ve mutsuz oluyorum., bu evlenen kisiyi sevmedigim veya kiskandigim anlamina gelmez. Kendime acidigim anlamina gelir.
yapmayın allah aşkına ablanız sizin mutluluğunuzu mu kıskanacak eminim sizden daha fazla mutlu olacaktır. kendisi olmamış kısmet değilmiş evlenmemiş henüz daha kaç yaşına kadar ablanızı beklemeyi düşünüyorsunuz ki. benim kardeşimde benden önce evlendi 5 sene oldu evleneli ve ben daha bekar sayılırım. düğününde düğününden önce ve sonra herşeyi ile ben ilgilendim kendi çocuğum evleniyormuş gibi şimdide dünyalar tatlısı yeğenim var doğdu doalı ben bakıyorum sayılır annesi çalıştığı için.
Kiskanmaz ondan eminim ama burukluk yasamasini istemiyorum ben
Hiç üzülme bende benzer durumda kaldım aşık oldum evlendim ablam hiç uzulmedi herseyime koştu ama bende hep burukluk kaldi 5 yil oldu evleneli ablama bu sürede talip çok oldu sma nasip olmadi aramizda 2 yaş var simdi 31 yasinda nasip diyoruz inşallah o da evlenir. Bence görüş ablandan da onay iste annen üzülür lakin razı olmak zorunda beklesen neyi bekleyeceksin sevdiği falan da yokmuş. Bence güzelce konuş nasip sonrası.Uzun zamandir bunu yasiyorum ama bu gun artik beynim catlamak uzere
Ablamla kendi gelecegim arasinda kalmak beni cok yikiyor
Ben 26 ablam 32 yasinda ve bekar
Kafasina uygun birini bulamadi malesef icine sinen biri cikmadi karsinina
Benide arkadaslarim birileriyle tanistirmak gorusturmek icin baya caba icindeler ama ben hep dusunmuyorum daha benim icin erken diyorum... ama nedeni tabiki istememem degil hayatimda birinin olmasini,evlenip bir yuvam olmasini cok istiyorum ama! ablam evlenmeden olmaz onu ezip gecemem diyorum annemde ayni seyi soyluyor tabi
Ama bugun arkadasim birinden bahsetti benimle tanismak bi kahve icmek istiyormus cocuguda gordum cok hos ve efendi birine benziyor cok istedim bugun tamam bi tanisyim demeyi ama ablam geldi aklima olmaz dedim hemen
Dusunuyorum soz,nisan dugun hazirliklari yaparken hep ablam yanimda olsun isterim ama o bu heycani yasamadigi icin bende onun yaninda gozu onunde yasayamam ki gonlumce hazirlanam hayallerimdeki herseyi yaparken ablami ezemem
Ablam asla uzulmem ben kismet kimin nasibi yazisi onceyse o evlenir der hep ama ben biliyorum ki kalbinin bir tarafi benden once olmasini ister
Ama ben ne yapicam ya hic kafasina uyan icine sinen biri karsina cikmazsa ben ne olucam
emin olun hiç öyle birşey olmuyor annem çok üzülmüştü kardeşin seni ezip geçecek diye annemi babamı ben ikna ettim ben daha düşünmüyorum ne zaman bile düşüneceim belli değil die onlardan çok ben hevesli idimKiskanmaz ondan eminim ama burukluk yasamasini istemiyorum ben
Seninki olsun olmasin zaten dugunlerde burukluk yasiyor olabilir, bu konuda yapabilecegin bir sey yok.
Ben sırayı bozmuştum doğrusu.
Bana saçma geliyor sıra beklemek.
Bu işler kısmet ve tercih meselesi.
Hayatını ve hayallerini başka birini düşünerek yaşayamazsın.
Bence hoş, efendi dediğin kişi ile tanış, bu konuyu kendisine açarsın bir ilişki içine girince zaten.
3 ayda evlenecek değilsin ya..
Belki o sırada ablanın karşısına da gönlüne göre biri çıkacak.
Belki senin görüştüğün kişi vesile olacak bilemezsin ki..
peki ben sana soru sorayım tam tersi olsa sen büyük ablan küçük olsa ve kısmeti çıksa ne düşünürsün ne hissedersin?
ben evlenmedim bekle dermişin yoksa yuvanı kuru dersin?
emin olun hiç öyle birşey olmuyor annem çok üzülmüştü kardeşin seni ezip geçecek diye annemi babamı ben ikna ettim ben daha düşünmüyorum ne zaman bile düşüneceim belli değil die onlardan çok ben hevesli idim
Tabikide kur yuvani mutlu ol derim hatta onla beraber herseye kosarim ama .... amalar cok kafamda malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?