- 17 Şubat 2014
- 499
- 194
- 53
ah bu anneler zaten siz önce ablanıza söyleyin onun fikrini alın annenize ne zaman söylerseniz söyleyin olmaz diyecek çünkü. ablanız dan okey çıkarsa zaten o annenizin azından girer burnundan çıkar ikna eder.Annem zaten cok uzuluyor ilk ona soyluyorum zaten biri var tanusmak istoyor diye oda ablama soyler hep bak kardesini istiyolar sende
Bul birini evlen yoksa senden once veririm der sakayla karisik tabi ama bu gunki kisiyi ablana soyleme olmaz de gec dedi aslinda annem banada uzuluyo senin kismetine engel oluyorum diyo oda ikilemde yani
ablana resmen acıyorsun evlenemiyor diye. her şey evlilik mi yahu. kadına acıma üzülme herkes evlenecek diye bir kaide yok
zamanı vakti geldiğinde kendi kararını kendi zaten verir
o evlenemedim diye oturup ağlamıyorsa sende onun yok benim talibim var diye üzülme
yazık bu şekilde ona da hissettiriyosan kötü oluyordur oda
ben açık konuşayım sen böyle ablamdı oydu buydu dersen elindeki fırsat gider
sonrada bunun pişmanlığını yaşarsın bunuda ablana yüklersin
o zaman daha acı olur ki ablan onun yüzünden evlilikten vazgeçtiğini bilirse ablan daha çok kırılır
onu daha çok üzersin ablanın gönlü varmış ne güzel
sen kaderini yaşa ablanda kendi kaderini yaşasın çünkü hayat senin ne olursa olsun böyle arada kalmalar yapma
ah bu anneler zaten siz önce ablanıza söyleyin onun fikrini alın annenize ne zaman söylerseniz söyleyin olmaz diyecek çünkü. ablanız dan okey çıkarsa zaten o annenizin azından girer burnundan çıkar ikna eder.
Aslinda bende acele ettim anneme soylemekle diyorum onlara soylemeden once gorusup konusmaliyim belki anlasamayacagim konu orda kapanip gidecek ... Peki ya anlasir seversem o zaman ne yapicam onu dusunemiyorum
kendi hayatınız için duygusallığı bir kenara bırakın ve mantıklı düşünmeye çalışın bu şekilde daha nereye kadar. elinizdeki fırsatları da kaçıracaksınız yoksa.Ablama soylesem hemen bi gor tani der zaten de benim aklim kalbimle ayni calismiyor malesef
Uzun zamandir bunu yasiyorum ama bu gun artik beynim catlamak uzere
Ablamla kendi gelecegim arasinda kalmak beni cok yikiyor
Ben 26 ablam 32 yasinda ve bekar
Kafasina uygun birini bulamadi malesef icine sinen biri cikmadi karsinina
Benide arkadaslarim birileriyle tanistirmak gorusturmek icin baya caba icindeler ama ben hep dusunmuyorum daha benim icin erken diyorum... ama nedeni tabiki istememem degil hayatimda birinin olmasini,evlenip bir yuvam olmasini cok istiyorum ama! ablam evlenmeden olmaz onu ezip gecemem diyorum annemde ayni seyi soyluyor tabi
Ama bugun arkadasim birinden bahsetti benimle tanismak bi kahve icmek istiyormus cocuguda gordum cok hos ve efendi birine benziyor cok istedim bugun tamam bi tanisyim demeyi ama ablam geldi aklima olmaz dedim hemen
Dusunuyorum soz,nisan dugun hazirliklari yaparken hep ablam yanimda olsun isterim ama o bu heycani yasamadigi icin bende onun yaninda gozu onunde yasayamam ki gonlumce hazirlanam hayallerimdeki herseyi yaparken ablami ezemem
Ablam asla uzulmem ben kismet kimin nasibi yazisi onceyse o evlenir der hep ama ben biliyorum ki kalbinin bir tarafi benden once olmasini ister
Ama ben ne yapicam ya hic kafasina uyan icine sinen biri karsina cikmazsa ben ne olucam
Haklisiniz ama yapamiyorum iste evet dediginiz gibi cok iyi birini kacirdimda zaten inan pisman olmaya utaniyorum ama pisman oldum yalan degil
kaçırıdığınızı düşünmüyorum toparlayın kendınızı ve o arkdaşınıza reddetme sebeplerınızı de söylerek tekrar bır adım atın.Yukarıda da dedığım gıbı belkı ablanızın nasıbı tanıstığın kısı sayesınde gelıcek bellı mı olur sen de çabalarsın onun ıcın ve her ıkınızde ınsallah evlenırsınız .İçimden geldı gerçekten reddetmeyın
kesinlikle çok sevındım güzel haberlerini bekliyorum.Ablan için hayırlı olacağını düşünüyorum bu tanışacağınız ınsan aracılığıyla inşallah.Bi gorusup tanimayi dusunuyorum bende simdi umarim kimseyi kirmis olmicam bu isin sonunda allah hakkimizda hayirlisini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?