ikilemde kalmak ne berbat birsey

ah bu anneler zaten siz önce ablanıza söyleyin onun fikrini alın annenize ne zaman söylerseniz söyleyin olmaz diyecek çünkü. ablanız dan okey çıkarsa zaten o annenizin azından girer burnundan çıkar ikna eder.

Dogru haklisiniz kirmamak icin ugrasirken belki daha cok kiriyorum onu

Kendi seciciymis canim senin ondan once evlenmen neden sorun olsunki cok ayrintiya takilirsa evde kalir sende hep onu beklersin maalesef

Aslinda bende acele ettim anneme soylemekle diyorum onlara soylemeden once gorusup konusmaliyim belki anlasamayacagim konu orda kapanip gidecek ... Peki ya anlasir seversem o zaman ne yapicam onu dusunemiyorum

benzer durumu yaşayan biri olarak ablanın sana düşkünlüğüyle alakalı bir şey bu. şahsen ben kardeşim evlenmek istediğinde böyle bir sıra bekleme tarzı bşy istemem. onun daha çok mutlu olmasını isterim.

Ablama soylesem hemen bi gor tani der zaten de benim aklim kalbimle ayni calismiyor malesef

Bigün asik olursaniz ne abla ne anne dinlersiniz... Iyi güzel düsüncelisinizde, sizin kismetlerinizi red etmenizin ablaniza bi faydasi olmuyor ki... Madem öyle arkadaslarinizla dörtkol olup ablaniza bulun birisini, ama sunu bilin ki yasi 30 un üstünde oldugu icin kolay kolay begenmiycektir, kriterler degisiyor, daha bi secici oluyor insan yas ilerledikce.... Yani bu sizin icinde gecerli, simdi red ediyorsunuz, yarin öbürgûn olanlari begenmiyceksiniz... Eeee ablanizla yaslanip gidersiniz artik.... Siraya falan takmayin allah askina, yaslar kücük olsa tamam diycem bi nevide, hem tanistiginiz kisiylede yarin evlenmiyceksiniz, bi görüsün taniyin, gerisini sonra düsünürsünüz... Belkide ablanizin kismetinide siz kapatiyorsunuz, tanisacaginiz kisinin abisi,arkadasi,kuzeni belkide ablanizin kismeti...

Aslinda bende acele ettim anneme soylemekle diyorum onlara soylemeden once gorusup konusmaliyim belki anlasamayacagim konu orda kapanip gidecek ... Peki ya anlasir seversem o zaman ne yapicam onu dusunemiyorum

of offfffff sen yazılanları anlamıyorsun aynı şeyleri yazmıyacagım yazdım yazacagımı

böyle yaparsan ablanı kaybedersin benden söylemesi

artık ne yaparsan yap hayırlısı olsun

Ablama soylesem hemen bi gor tani der zaten de benim aklim kalbimle ayni calismiyor malesef
kendi hayatınız için duygusallığı bir kenara bırakın ve mantıklı düşünmeye çalışın bu şekilde daha nereye kadar. elinizdeki fırsatları da kaçıracaksınız yoksa.

görüştüğünüz kişiyle hemen nikah masasınamı oturcaksınız allah aşkına.
gidin tanışın. gezin tozun. huyunu suyunu ögren. anlaşıyomusunuz ona bak.
hem ablandan önce evlenmen. ablanı ezip gecmek olmaz o.

Kardeşim benden önce evlense hiç üzülmezdim.
Evlilik bu sırasımı olur?
Eskidenmiş o.

Tatlım bence bu düşünce tarzı doğru değil....
kız kardeşim benden 5 sene önce evlendi...
yeğenim bile oldu ben bekarken
aramızda hiç böyle sorunlar oluşmadı....
bu ablanı ezmek değildir ki
mesela ablanüniversite okumak istemese, sen üniversite okumayacak mısın ablamı ezemem diye
bu bir hayatı seçme meselesi...herkes kendi hayatını seçer..
kesinlikle çok ince düşünceli bir kardeşsin
ama sevdiğin biri olursa da yuvanı kurmalısın

Bir abla olarak söylüyorum böyle konularda rahat olmalısınız.
Ben olsam kardeşimi teselli etmekten, asla üzülmem, rahat ol, mutlu ol diye telkinler vermekten bunalırdım.
Siz rahat olmadıkça o da olmaz.

Kısmet kiminse o evlenir. İleriki zamanlarda hep senin yüzünden evlenemedim vs. düşünceler aklından geçmeye başladığında içten içe ablana öfke duyabilirsin. Bir tanıdık erkek ablasını bekledi o evlenmedi diye. Şimdi ise ikisi de bekar. Ablası ile kanlı bıçaklılar. ALLAH korusun. Belki onun evlenmesi senin evlenmene bağlı. Bilemezsin.ALLAH bütün bekarların karşısına kıymetini bilen merhametli ahlakı güzel insanlar çıkarsın.

nekadar düşünceli bir kardeşsınız ama ablanız ıçın üzülmeyın karşınıza çıkanlarıda gerı cevirmeyın belkı evlendığınızde esınız sayesınde ablanızın çevresı genısleyıp esını bulacak nerden bıle bılırsınız kı.bu ısler sıra ıle olmaz ablanızın ıcı bıraz burkula bılır evlenemedığı ıcın ama sıze de sevınecektır elbet her şey nasıp .

Haklisiniz ama yapamiyorum iste evet dediginiz gibi cok iyi birini kacirdimda zaten inan pisman olmaya utaniyorum ama pisman oldum yalan degil

kaçırıdığınızı düşünmüyorum toparlayın kendınızı ve o arkdaşınıza reddetme sebeplerınızı de söylerek tekrar bır adım atın.Yukarıda da dedığım gıbı belkı ablanızın nasıbı tanıstığın kısı sayesınde gelıcek bellı mı olur sen de çabalarsın onun ıcın ve her ıkınızde ınsallah evlenırsınız .İçimden geldı gerçekten reddetmeyın

Bi gorusup tanimayi dusunuyorum bende simdi umarim kimseyi kirmis olmicam bu isin sonunda allah hakkimizda hayirlisini versin

Bi gorusup tanimayi dusunuyorum bende simdi umarim kimseyi kirmis olmicam bu isin sonunda allah hakkimizda hayirlisini versin
kesinlikle çok sevındım güzel haberlerini bekliyorum.Ablan için hayırlı olacağını düşünüyorum bu tanışacağınız ınsan aracılığıyla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…