Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar şimdi ben uzaktan biriyle konuşuyorum. Çok kavga ediyoruz sürekli sorun var ve bana çocuk büyütemem dedi. Sürekli azarlıyor falan. Ona göre sorun kaynağı benim
anladm.. anlayıslı bır ınsandan neden uzaklasılır kı cok anlamsız geldı .. anlayıslı ınsanlar ıyıdır sonucta , sorun yasanmaz yanı.. ama bu senın ıcın boyle sorunlar cıkarıyor madem sende olaylara karsı mantıgını kullanarak karsılık verebılırsın yanı ıyı nıyetını anlayısını bı tarafa koy derım.. karsındakının her dedıgıne evet dersen belkı bu durumdan bunalabılır , o yuzden nasıl olmalı dıye dusunerek karsılık vrebılırsın olaylara.. bu kadar anlayıslı ve dusuncelı olmak ınsanı yıpratır dıye dusunuyorumm cnm ... kendıne yapma bunu.
Uzaklık var aklı kalmasın diye evet dedim hep normalde taviz vermezdim. Ama ben keşke dememek için çok alttan aldım. O da bunu suistimal ediyor gibi. Kolay kolay vazgeçmek istemiyorum çok istedi zamanında yalvar yakar şimdi de böyle davranıyor.