annem babam ben çok küçük yaştayken ayrıldılar baba sevgisi gormedim hiç. sanıyorum bu bi travma bende o yuadem yaşca büyük erkeklerden hoşlanıyorum yaşıtlarımı hiiç beğenmiyorum o yüzden sadece 1 kez sevgilim oldu ama yapamadım.Ulaşamayınca hele ki senin yaşlarında kapılı veriyor yürek.
Dilersen uzak dur, dengin biriyle ikili ilişki düşün olmaz mı
Çöpü gözüne çok yaklaştıran,ardındakı ormanı göremez.Kimbilir ne tatlı bir kızsın ve kimbilir ne çok beğenenın vardır.Onlara odaklan bence...
anlıyorummmmannem babam ben çok küçük yaştayken ayrıldılar baba sevgisi gormedim hiç. sanıyorum bu bi travma bende o yuadem yaşca büyük erkeklerden hoşlanıyorum yaşıtlarımı hiiç beğenmiyorum o yüzden sadece 1 kez sevgilim oldu ama yapamadım.
evet sevgili değiliz ama onu sevdiğimi biliyor kaç kez sordum hoşuma mi uğraşıyorum diye her seferinde boşuna değil ama iyice görüşmeliyiz zamanı var vs gibi cevaplar aldım yada hep geçiştirdi. ben de hep bi umut bekledim nerdeyse 1 yıl olcak.Canm zaten hiç başlamamışsınızki normal yaşadığın şey adamıda suçlayamayız.sen çok gözünde büyütmüşsün sadece.
anlıyorummmm
ama lütfen bunu genelleme yapma
illede aynı yaşta olacaksınız diye bir durum yok ama bukadar yaş farkına da gerek yok.
diğer taraftan öyle kendini iyi yetiştirmiş oyle ağır başlı olgun yaşıtların var ki :)
ve 35-40 yaşında olup büyüyememiş sorumluluk nedir bilmeyen hayatı insanlara zorlaştıran
bence yoluna bak
Burdan bakınca bu hikaye çok saçma sapan duruyor.
Sen hoşlandım demişsin afam da gel şöyle yamacıma bakarız demiş bu ne yahu şehzade falan mı???
Adam nemrut, itici, kendini daha fazla bir b.k sandırma bence.
Daha bi iletisiminiz olmadan adama hoslaniyorum senden mi dedinmerhaba kızlar..
şu an o kadar kötüyüm ki kalbim kut kut atıyor ağlamak istiyorum yediremiyorum.
biriyle tanıştım sosyal medyada hayalim olan mesleği yapıyor ben de o mesleğe sahip olamadım ama fotografliyorum. birkez yüzyüze fotoğrafcı grup toplantısında geldik merhaba merahaba..
sosyal medyada konuşmaya başladık son derece soğuk ve mesafeli ama mesleği gereği hep öyle olduğunu söyledi gerçekten de fake hesaplardan denedim öyleydi:) ben hoşlandığımı soyledim o da yüzyüze görüşmeden bir şey söyleyemem dedi.bu arada ben hoslandim dedim baska memlekete tayini ciktiinandim sabrettim hepte sosyal medyada ajan gibi takipteydim. bir kızdan şüphelendim burası da ayrı mevzu uzun uzun anlatmayım. kızla çok samimi fotoğraflarını gördüm kızın hesabında.. yıkıldım tabi kaç gündür bana soğuk ne msj atıyor ne arıyor.
bu arada bazen bazı kızlarla görüştüğünü tahmin ediyordum bilmesem de ama ciddi değil diye çok umursamıyordum.
önceleri bu kızla da öyle takıldığını düşündüm ama kız sevgili gibi davranıyor.
ajan gibi takip ettiğimi soylemicem fotoğraflardan bahsetmicem.
yarın konuşmada sevgilisi olup olmadığını sorsam mi? bu da geçicidir diye beklesem mi ki bu bana zarar verir ama kendimi alamiyorum. yada hiiç umrumda olmasın hayatımdan çıkarıyım mi nolur akıl verin. ben 24 yaşındayim 0 35 kel bi sey ama etkilendim cok.. biraz uzun oldu ama çok ihtiyacım var.. ben onu cok buyuttum sanırım gozumde.
evet hep fazla egoistti. ben de iyice tavan yaptirdim. ama dürüst olmadi bana. yarın sevgilin var mı desem inkar eder.
Daha bi iletisiminiz olmadan adama hoslaniyorum senden mi dedin
Adamin kizlarla gorusuyor olmasinin senin acindan bi onemi yok cunki ciddi dusunmuyor
Arkadasim lutfen düşünce yapini degistir
Bu kafa seni cok uzer benden soylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?