• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikili oynuyor ne yapmaliyim

ama aranızda bişey yokmuş ki...
sessizce çık hayatından, yoksa çok üzülürsün.

ama aranızda bişey yokmuş ki...
sessizce çık hayatından, yoksa çok üzülürsün.

ama sevdiğimi bi umut beklediğimi biliyordu keşke açık açık benim sevgilim var deseydi. ilgim hoşuna gitti sessiz kaldı. ama sessizce başlamayan işi kendi adıma bitirmek en dogrusu:(

"O 35 kel biseyy ama etkilendim cokk." adamdan degilde mesleginden etkilenmissin bence cunku bu cumle fazla asagilayici bence baska birini bul.

"O 35 kel biseyy ama etkilendim cokk." adamdan degilde mesleginden etkilenmissin bence cunku bu cumle fazla asagilayici bence baska birini bul.

aslında aşağılamak istemedim ama öyle gibi olmuş..
pilot tanıdığım çok ama ona hissettim böyle şeyler çünkü çok iyi bi insan olduğuna inandim.
inşallah unuturum hayırlı bi insanla tanışırım:)

az önce aradı açtım hiçbi şey olmamış gibi konustuk.. sonr ben haftasonu hiç aramadın sormadın dedim arkadaşların yanında telefonla uğraşmayı sevmiyorum dedi. kimdi arkadaşların dedim bizim ekip kim olcak dedi. güzel bi hatun var zannetmiştim dedim nasıl kahkaha attı yok daha neler diye. yalancı işte. kendim için uzak duracağım hepinize teşekkür ederim.

haklısınız ama onu sevdiğimi biliyor onunla bosunami ilgilendiğimi sorduğumda hayır zamanı var daha çok yüzyüze vakit geçirmeliyiz diyordu. sevgilin var mı diye sorsam emin olun hayir yok der. ben de sevgilisi olan bi adamdan uzak dururum zaten.
herkesinbasina gelir boyle seyler onunuze bakin

Back
X