Kızında tutmuş bakalım bu bebişinde tutacakmı :)Kızımda 60 üstüydü
Bakalım bi hafta sonra ikili test için gitçem inşlh ondan bi hafta sonrada sonucu alırımKızında tutmuş bakalım bu bebişinde tutacakmı :)
Hadi bakalım hayırlısı inş benimde haftaya perşembe ikili taramam cinsiyeti de söyler diye düşünüyorum gösterirse tabi kendisini :)Bakalım bi hafta sonra ikili test için gitçem inşlh ondan bi hafta sonrada sonucu alırımaslında ikili yaptırmayacaktım ama Dr mecburi tuttu
Kesin dogrudur diyemeyiz tabi mutlaka tutmayanlarda vardır sonuçta bi teori :) saglıkla gelsin miniğin :)25 f-bhcg ve erkek bebeğim. Doğruluğundan çok emin değilim ama bende de tuttu.
29 cikmisti kizimiz oluyor canimMerhaba herkese cinsiyetten öte önceliğimiz bebişlerimizin saglıklı olması fakat insan yinede merak ediyor cinsiyetini :) ikili taramada cıkan beta hcg seviyesi 50 nin altındaysa erkek, 50 üzerindeyse kız olurmuş :) ikili tarama yaptıran arkadaşlarım sonuçlarınıza bakıp yazabilirmisiniz :) kesin net bir sonuca varamayız burdan biliyorum ama merak iştesaglıkla gelsin miniklerimiz
Saglıkla gelsin miniğin annesi :))29 cikmisti kizimiz oluyor canim
Teşekkürler saglıkla gelsin ogluşun76.8 idi, oglumuz oluyor
hepimizin evlatları insallahTeşekkürler saglıkla gelsin ogluşun
amin inş bende perşembe yaptırıcam sabırsızlıkla bekliyorum bakalım :)Oo bu süper bilgi oldu..Bende 1gun sonra yaptıracam testi bakalım.. Sağlıklı olsun bebişler inşallah..
Benimki 50 nin altındaydı :) kız bekliyorum canımMerhaba herkese cinsiyetten öte önceliğimiz bebişlerimizin saglıklı olması fakat insan yinede merak ediyor cinsiyetini :) ikili taramada cıkan beta hcg seviyesi 50 nin altındaysa erkek, 50 üzerindeyse kız olurmuş :) ikili tarama yaptıran arkadaşlarım sonuçlarınıza bakıp yazabilirmisiniz :) kesin net bir sonuca varamayız burdan biliyorum ama merak iştesaglıkla gelsin miniklerimiz
Saglıkla gelsin minnak kızınBenimki 50 nin altındaydı :) kız bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?