- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
Aminn hepimizinki inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versinSaglıkla gelsin minnak kızın
Fos bilgi yani...76.8 idi, oglumuz oluyor
fos bilgi diye birşey yok :))kesin tutacak diyemeyiz tutan da var tutmayanda var ,körü körüne inanmıyoruz tabi ama benimkisi sadece merakFos bilgi yani...
Yani o değer cinsiyetiyle alakalı değil o zaman.. Bende bu sabah yaptırdım bakalım kaç çıkar.fos bilgi diye birşey yok :))kesin tutacak diyemeyiz tutan da var tutmayanda var ,körü körüne inanmıyoruz tabi ama benimkisi sadece merak
ilk kızımda 98 ikinci kızımda 95 bunda ise hala cinsiyetini öğrenemedik haftaya inşallah değerimiz ise 46 temennimiz sağlıklı sıhhatli olmasının yanında 2 kızımız olduğu için bi erkek geçiyor gönlümüzden rabbim kısmet ederse ne ala.. :
Allah bağışlasın evlatlarımızı saglıkla gelsinler inş2 li tarama yaptırdığınız hafta da önemli 11,12.haftada ki sonuçlar tutuyor benim tuttu 108 di kızım olcak
12+2 de yaptırdım bende bakalım hayırlısıAllah bağışlasın evlatlarımızı saglıkla gelsinler inşbenim 11+6 da yapıldı tarama testim degerim de 165 civarındaydı ama oglumuz olucak inş bizde tutmadı
hayırlısı bakalım saglıklı olsunlar da sizin aslında belli olması lazım ne zmn ögreneceksiniz12+2 de yaptırdım bende bakalım hayırlısı
Geçen ay gittiğimizde gelecek ay kesin Söyleriz dedi bu ay da haftaya inşallah randevumuz..hayırlısı bakalım saglıklı olsunlar da sizin aslında belli olması lazım ne zmn ögreneceksiniz
Gönlüne göre olur inş ama en önemlisi saglıklı olması annesi saglıkla gelsin bebişlerimizGeçen ay gittiğimizde gelecek ay kesin Söyleriz dedi bu ay da haftaya inşallah randevumuz..
Hayırlısı olsun saglıkla gelsin bebişin , bende tutmadı bu teori hcg sonucuma göre :)Merhaba benimde ikili tarama testimde 13+3 günlükken yapılmıştı 51.2 çıkmış beta hcg bacaklarını kapatmıştı dr söylemedi cinsiyetini hayırlısı inşallah 1 ay sonra söyler sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?