Doğuma Hazırlık Ikili test hcg sonucu 50 ve üzeri olanlar bebeğiniz kız mı olacak?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende merak ettim şimdi bugün aldım sonuçları benimkisi 32.28 çıktı. cinsiyeti öğrenince yorumumu yazarım bende. ilk hamileliğimde hiç dikkat etmemiştim sonuçlara bi oğlum var 4 yaşında bakalım kardeşinin cinsiyeti ne olacak? :)

Kızıma hamileyken araştırmıştım. Yabancı bir sitede bazı doktorların bu konuda araştırması vardı. Fakat sadece % 60 doğruluğu varmış. .
Çünkü HCG başka sebeple de yükseliyormuş mesela ilk aylarında kanama geçirenlerde, erken doğum tehlikesinde, tedavi ile hamile kalanlarda vs.
Benimki de 50 nin üzerindeydi kızım oldu.
Ama geçen gün hastanede bir hamile bayanın testine baktım 60 falandı ve erkekti.
Yani bu yönteme güvenebilmek zor.
Bence en güvenilir yöntem vücudunuzun nerelerden kilo aldığına dikkat etmek.

ikiz gebeliklerde hcg nasıl olmalı sonuçlar tarama testi çok merak ediyorum:)))

12+3 de yaptırdım ikili testimi....
fB-hCG değerim 15.5 çıktı....bugünki kontrolde (17 haftalık) doktorum %80 kız dedi.....

12+3 de yaptırdım ikili testimi....
Fb-hcg değerim 15.5 çıktı....bugünki kontrolde (17 haftalık) doktorum %80 kız dedi.....

hayırlı olsun cnm kızın rabbım saglıckala kucagına almayı nasıp etsın ıns .sendede tutmadı sonuc yanı bayada dusuk sayı gercekden rabbım neylerse guzel eyler cnm hepsı bos bır kez daha anlıyoz

SLM.Beni de 36 küsür çıkmış beta hcg.doktor % 60 kız dedi ama ben hala emin olamıyorum.Allah'tan hayırlısı ama O gönlümden geçeni biliyor.İnşallah hayırlısıyla gönlümden geçer olur.Allah izin verirse...

11+5 de 2li test yaptırdım b-hcg 102 cıktı ama oglum olucak Allah'ın izniyle =)

Bende baya bir fazla cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…