Doğuma Hazırlık Ikili test hcg sonucu 50 ve üzeri olanlar bebeğiniz kız mı olacak?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar benmde 121 çıktı 12.haftada bende buralardan okuyup yüksek çıkmasının rskinden korkup doktorumu aradım bu değerlerin değişken olduğunu söyledi önemli olanın ense kalınlığı olduğunu söyledi sanıldığı gibi ilk aylarda kanamam olmadı tedavi görmedm korunmayı bıraktım 3.ayımda hamile kaldım hormon tetlerm yumurta rezervm biyokimyam vs vss.. heps tamam. yani free bhcg ile risk tek başına saptanmzz

Benimde b-hcg değerim 102 çıkmıştı. doktor %99 erkek dedi bebişimize

Son düzenleme:
arkadaşlar 13+5 te yaptırdım hcg 13.7 çıktı.doktorum ultrasonda her seferinde %99 kız görüyorum dedi.hcg nin cinsiyetle alakası yokmuş

benimde 52. öğrenince muhakkak yazıcam kızlar
ama şuna dikkat ettim 50nin üzerinde erkek olduğunu görmedim yada gözümden kaçtı...

Takip ettigim kadarıyla çogunlukla tutuyor gibi ama ben de tutmadı:)) 4 yaşındaki kızımın test sonuçlarına baktım hcg 27 gösteriyor ve şimdi nasip olursa 16 haftalık ikinci bebegime hamileyim, 10 hafta civarlarında doktorumuz yüzde yetmiş kız demişti ama 15. haftada yüzde doksan erkek dedi:)) bu arada bu gebeligimdeki hcg degerim de 63 tü:))) paşam karar degiştirmez de saglıkla gelir İnşallah.. Herkese saglıklı hayırlı evlatlar, kolay dogumlar İNşallah...

Bende 12+5 te yaptirdim hcg 11.6 ve bugun kontrolume gittim dr %90 kiz dedi ins doğrudur yanilmamisistir yaa ilk cocugum erkek buda kiz olur ins... moralim bozuldu bu konuyu görünce % kac dogruluk payi varmis acaba

Ilk defa duydum böyle bir şeyi bende testi yeni yaptırmıştım baktım 22.7
Bu ayın sonunda kont var bakalım doğrumu bu tez :))

benim ilk çocuğumda 26.küsürdü ama kızım oldu,şu an 3 buçuk yaşında:).şimdi 14 haftalık hamileyim bu sefer 119 çıktı bakalım cinsiyeti henüz bilmiyorum.

Benim 80 civariydi, kızım olacak :) ama hep tutmuyo sanirim... cinsiyet konusu icin internetten ramzi teorisini arastirin. O tutuyor. ( bebegin 6-8. Haftalarda olmasi lazim)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende 11+3 te yaptırdım ikili testimi 87.7 çıktı ama şuan cinsiyetle alakalı dr'um herhangi bir tahminde bile bulunmadı ya %60 ta olsa insan bi tahminde bulunmazmı merakla bekliyorum dr um açıklama yapınca bakalım hcg tutacak mı merakla beklemedyim

Benim 16 cikti tuttu yani erkek olucak bebegm 11 de sylemezler erken olduğu için banada sylemedi doktor 15 haftada öğrendim erkek olacağını simdi 20haftadayim kesinleşti

Benim 16 cikti tuttu yani erkek olucak bebegm 11 de sylemezler erken olduğu için banada sylemedi doktor 15 haftada öğrendim erkek olacağını simdi 20haftadayim kesinleşti
Ama 2015 topigini okuyorum ogrenenler var ben sonuc icin gittiğimde 13+lerdeydim ama devlet hastanesi olunca fazla bise beklemiyorum canim.ya insan bi tahminde bulunmazmi ama ya hic bise demedi bakalim haftaya ne cikicak cok merak ediyorum.bekledeyim sabırsızlıkla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…