- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Cok teşekkür ederimAmniyosentez yaptırabilir .Direk sonuç verir ve İstanbul'da yapılıyor .Bir araştırın.
Cok teşekkür ederimAmniyosentez yaptırabilir .Direk sonuç verir ve İstanbul'da yapılıyor .Bir araştırın.
Çok minik bir düşük riski var diyorlar .Bir doktora danışmak en iyisi .Cok teşekkür ederim
Amniyosentez bebek icin riski degil mi?
Iste bizim de anlamadigimiz oBebekte her şey normalse neden ekstra test yapılıyor ki?
Anne yaşı ilerledikçe risk artıyor ama sanırım yakınınız bunu bilerek bu yola girmiştir.
Iste doktorun soyledigi o sekildeBende 39 da hamileyim 84/1 çıktı hiçte kafaya takmadım 200/35 gibi bir oran saçma geldi
Test sonucu fotosunu atabilir misinIste doktorun soyledigi o sekilde
Iste bizim de anlamadigimiz o
Kandan yapılan bir test var. Materni test. Çok sayıda kromozom anomalisi saptanır. Kandan yapıldığı için düşük riski yoktur.Merhabalar
Bi yakinimiz 37 yasinda hamile kaldi
Ikili testde bebekde her sey normal ama anneden dolayi 200de 35 risk tasiyor demis doktor
Ingilterede baya pahaliya yapilan bi test onermis
Aranizda böyle bişey yaşayan ve ya bilgisi olan var mi?
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınız. Akside olabilirdi.Merhaba ben 35 yaşında hamile kaldım hangi doktora gittiysem bebekte sorun olduğunu sıvı alınması gerektiğini söylediler.ben doktorların dediklerine kulaklarımı kapattım inandım benim bebeğim sağlıklı diye.şükürler olsun Rabbim e sağlıklı bir kızım var 11 aylık şu anda.bence konu sahibi kafaya takmasın sağlıkla alsın bebeğini kucağına inşallah
Merhaba ben 35 yaşında hamile kaldım hangi doktora gittiysem bebekte sorun olduğunu sıvı alınması gerektiğini söylediler.ben doktorların dediklerine kulaklarımı kapattım inandım benim bebeğim sağlıklı diye.şükürler olsun Rabbim e sağlıklı bir kızım var 11 aylık şu anda.bence konu sahibi kafaya takmasın sağlıkla alsın bebeğini kucağına inşallah
Evet sanirim tam olarak bu testten bahsetmiş doktorKandan yapılan bir test var. Materni test. Çok sayıda kromozom anomalisi saptanır. Kandan yapıldığı için düşük riski yoktur.
Ama Türkiye'de yapılmıyor.
Ben 1.5 sene öncesi yaptırdım. 1.000 dolardı.
Bu tamamen doktor ve hastanın vereceği karardır. Benim ikili testte riskim çok çok düşük olmasına rağmen doktor böyle bir testin varlığından bahsedince daha emin olmak için yaptırdım.Evet sanirim tam olarak bu testten bahsetmiş doktor
Benim sormak istedigim bebekte sorun yoksa tekrar yasdan dolayi bu test yapilmali mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?