ikili test ve anne yasi

Tabi ki eger durum iyise yaptirmak en iyisi ama miktar cok fazla
O yüzden sıkıntı yaratiyo
Eger cok gerekliyse tabi ki yaptiricaklar
Sormak istedigimiz de o
Bu arada sizde sonuc ne oldu inşallah her şey yolundadır

Bende 35 yaşındayım 3 buçuk aylık oğlum banada 2 li testte yaştan riskli denmişti.Ne 3 lü ne 4 lü testi yaptırmadım aminosentez hiç düşünmedim bile zaten.Oğlumda gayet sağlıklı şükürler olsun.Bu testler varsayım sadece sinir bozmaktan başka birşey değİl.

37 yaşındayım ne ikili, üçlü nede dörtlü test yaptırdım. Sadece kanda çıkan olasılığa göre asla bebeğimin hayatına son vermeyi düşünmediğinden. En küçük riskte doğurana kadar stres mahvederdi. Detaylı ultrason yaptırdım bu önemli. Çok şükür sıkıntı yok. Aksi düşünenlerde vardır. Saygı duyarım.

Papp-a : 2217.90 ng/ml mom:2.59
Hcg (t1):209951.0mlu/ml mom:2.54
Nt: 0.8 mm mom:0.50
Nk:mevcut
Risk değerlendirme;
Dowm sendrmu ~1:21600
Sadece yaş 1:1320
Trisomi 18/13 ~1:99000
(test 12.haftada yapildi)
Kızlar bu sonucu yorumlar misiniz
MoM oranları yüksek mi

Amniyosentez falan yaptırmayın riskleri var ciddi bir şüphe olmadığı sürece değmez...

Ben ilk bebeğimi 36 buçuk yaşimda kucağıma aldım şu an 40 ım ve 2. bebeğimi bekliyorum...ikili testi yaptırdım değerlerim cut off değeeinin altında yalnızca yaş riski yüksekti tabi dr um etik olarak amniyosentez önermem gerekiyor ama yaptırmayabilirsin bişey çıkacagını zannetmiyorum demişti...ense kalınlığı burun kemiği ayrıntılı usg normaldi...yaptırmayı hiç düşünmedim...diğer amniyosentez yarine kullanılan test de öyle üstelik diğeri ciddi pahalı bir testtir

Cevaplar icin teşekkür ederim arkadaslar
Tanidigmiz testi yaptirdi
Cok şükür hic bi problem cikmadi
Darısı endise icinde olan tum gebelere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…