- 11 Ekim 2010
- 744
- 370
- 123
- Konu Sahibi superisi12
-
slm ben 13´+5 günlük hamileyim yeni evliyim ilk gebeliğim geçen gün etlik zübeyde hanıma gittim doktor acemiydi galiba sadece ultrasyna soktu ne boyunu ne kilosunu söyledi bende o heyecanla unuttum sormayı birde ikili test diye bişey varmış hiç öyle bişey demedi ne yapmam gerek?:çok üzgünüm:
Slm cnm bende gecen haafta dosya actırmak ıcın gıttım ıkılı test yapmıyorlarmıs
sen zaten ordakı doktorlara bırsey sormazsan onlar sana ıstedıgın seyı zaten soylemezler ama utrason kagıdında bebegının haftası ve boyu yazar en ust kosede
canım bi bilgin var mı ayrıntıloı ultrason yapıyorlar mı orda
cnm halamım gelını dedı gecenlerde uc boyutlu utrason varmıs bakıyorlarmıs
canım ense kalınlığı çok şükür normal çıktı benim o yüzden yaptırma gereği duymadım dr da 3lüyü yaparız dediiıkılı test cnm lına kadın saglık merkezınde 25 mılyona yapılıyor haberın olsun
benim dr.da bişey söylemiyo sanki ben drum sürekli ben soruyorum yapılacak şeyleri burdan araştırıyorum.
ücretsiz dimi canım ya
aradımm sordum ama dolu oluyorsa başka yerlere falan yönlendiriyolar dedi
bu arada hangi dra gidiyosun ben kamber beye gidiyorumm
cnm ben 11 nolu odaya gıdıyorum ılk defa gıttık ben ozele gıdıyrum ama devlette doguracam ıkılı test mest ozelde yapıyorum sadece dosya acmak ıcın geldım
valla ucretsızdır bence sonucta ssk demette bır yer varmıs 15 mılyona bakıyorlarmıs ssk ucresızdır ama cok sıra vardır bence
ikili test önemlimi yani biryerde yaptırıyımmı?
cidden mi canım ya 15 milyon hemde özel adres neresi acaba
Ben lınaya gıdıyorum utrason testler fılan ıcın ama dogumu etlıkde yapacam kısmetse allah nasıp ederse cunku ozellerın dogumu cok pahalı
VALLA CNM GENE BENIM HALANIN GELINI DEDI DEMETTE BIR HASTANE VAR DEDI 15 MILYONA GIDIYOR ARKADASIM DEDI AMA BEN ILGILENMEDIM PEK
BUGUN SABAH DOGURMUS ODA YOKSA ARAR SORARDIM AMA SIMDI HASTANEDE zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?