İkili test

geçmniş olsun canım Rabbim bidaha yaşatmasınn
şimdi bi sorun yok dimii gayet güsel gidiyor herşeyy inşalahh
hadi inşalahh hayırlı sonuçlar alırsınnn

geçmniş olsun canım Rabbim bidaha yaşatmasınn
şimdi bi sorun yok dimii gayet güsel gidiyor herşeyy inşalahh
hadi inşalahh hayırlı sonuçlar alırsınnn

YOK CNM ALLAHA SUKUR BIR SORUN YOK ILAC VERDI IGNE YAPTI

HATTA BEBEGIMIZ GORDUK KOCAMAN OLMUS BIR HAFTA ONDE BILE GIDIYORMUS MASALLAH BABASIDA ILK DEFA ORDA GORDU :teytey:

Ben en son 15 gıttım uc hafta sonr gel dedı doktor bana
anladım canım hayırlıusı olsun bakalım beni aylık çağırıyor şu tarihte gel die ama gerçekten dr çok iyi ilgileniyor yaşlı bi dr matrak bişeyy herşeyide inceliyor
Bende korkmuyor degılım valla skk nasıl davranacklar dogumda dıye allahım yardım etsın bıze ve tum hamıleler ama ıste maddı acıdan mecburum orda dogurmaya

yani canımm mecburiyetten yoksa gidip özelde doğurup güsel bi muamele
birde etlikte doğumdan sonra yanınra refakatçi alman için özel oda tutman lazımmış

YOK CNM ALLAHA SUKUR BIR SORUN YOK ILAC VERDI IGNE YAPTI

HATTA BEBEGIMIZ GORDUK KOCAMAN OLMUS BIR HAFTA ONDE BILE GIDIYORMUS MASALLAH BABASIDA ILK DEFA ORDA GORDU :teytey:

oyyy maşalahh fındığaaaaaaa canımm Rabbim sonumuzuda hayır etsin inşalahh bizim baba daha görmedii önümüzdeki ay özele gitçez orda görecek inşalahhhhh

valla cnm bebegım saglıklı olsunda ben acıya dayanıklıyımdır

allah nasıp kısmet ederse ozel oda tutarız kız kardesım annem bakar bana esım zaten cok pınpırık valla yıkar hastaneyı bır kotu davransınlar

ezık olmamak lazım sskda yoksa ezıyorlar bılmıs olacaksın orda

şimdilik sadece fotoğraflarla yetiniyorr ama artık bizimkii başladı hareketlenmeye oda hissetti elini koyunca Rabbim sizede nasib etsin inşalahh sağlıklı güsel tepikler:))
ve hayırlısıyla doğum inşalahhhhhhhhh

bilmezxmiyim canımm sessiz bişi olursan ezerde ezerlerr aynen walla benim eşimde öle orayı yıkarrr
bide bizim 2 sene olmadıı bebeğimizz apayrıı
bizde öle yapcaz inşalahh canım Rabbim kısmet ederse özel oda tutarız eşim ben kalırım bırakamma sizi diyor ama annemin kalması daha mantıklı
ya ben hiç dayanamam acıyoo çokk nazl bişeyim başım ağrısa eşiminde başını ağrıtırımm:))))))))

Son düzenleme:
birde dişim cok agrıyor doktora sordum dişçiye gitsemmi diye 17. 18 haftada git dedi ama agrıyor nasıl olacak

birde dişim cok agrıyor doktora sordum dişçiye gitsemmi diye 17. 18 haftada git dedi ama agrıyor nasıl olacak

canım bende çektim dişten dr antibiyotik verdi 3 tane tablet içtim içim rahat etmedi bıraktımm daha bebeğin gelişimii canım ilk aylar çok öenmli biraz sabret canımm 16. haftadan sonra kulanılabiliyor ilaç yanlış hatırlamıyorsam

bana önerebileceğiniz hastane doktorda varmı ilk hamileleğim doktor söylemezse ben nerden bileceğim ne yapılacagını zübeyde hanıma artık içim sinmiyo

bana önerebileceğiniz hastane doktorda varmı ilk hamileleğim doktor söylemezse ben nerden bileceğim ne yapılacagını zübeyde hanıma artık içim sinmiyo
canımm dr yapması gerekenleri yapıyorr gitmen gereken tarihleri söylüyorlarrr çok şükür hiç bişeyi atlamadan yaptılar bana önümüzdeki hafta gidecem tekrar ayrıntılı için
nerde oturuyorsunuz kızlar ben etlık yaylada

canım ben sincanda oturuyorum

cnm maddı durumum el verıyorsa yenımahalledekı lına kadın saglık merkezıne gıt derım sukran cakmak cok ıyı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…