- Konu Sahibi superisi12
-
Kızlar valla lınayı tafsıye ederım muayene ucretı 35 mılyon cok ılgılı bır bayan
acıl durumlarda arayıp aklına ne takılırsa soruyorum
ıkılı test yaptırcam pazartesı allah kısmet ederse
gecen gun kanamam oldu hemen benı aldılar o kadar sıra varken
ssk gıtsem ooooo sımdıden cocuk dusmustu
sıra bekle ooooo derken
cunku ılkınıde cok cektım ssk bebegım dustu
ikili test önemlimi yani biryerde yaptırıyımmı?
geçmniş olsun canım Rabbim bidaha yaşatmasınn
şimdi bi sorun yok dimii gayet güsel gidiyor herşeyy inşalahh
hadi inşalahh hayırlı sonuçlar alırsınnn
anladım canım hayırlıusı olsun bakalım beni aylık çağırıyor şu tarihte gel die ama gerçekten dr çok iyi ilgileniyor yaşlı bi dr matrak bişeyy herşeyide inceliyorBen en son 15 gıttım uc hafta sonr gel dedı doktor bana
Bende korkmuyor degılım valla skk nasıl davranacklar dogumda dıye allahım yardım etsın bıze ve tum hamıleler ama ıste maddı acıdan mecburum orda dogurmaya
YOK CNM ALLAHA SUKUR BIR SORUN YOK ILAC VERDI IGNE YAPTI
HATTA BEBEGIMIZ GORDUK KOCAMAN OLMUS BIR HAFTA ONDE BILE GIDIYORMUS MASALLAH BABASIDA ILK DEFA ORDA GORDU :teytey:
anladım canım hayırlıusı olsun bakalım beni aylık çağırıyor şu tarihte gel die ama gerçekten dr çok iyi ilgileniyor yaşlı bi dr matrak bişeyy herşeyide inceliyor
yani canımm mecburiyetten yoksa gidip özelde doğurup güsel bi muamele
birde etlikte doğumdan sonra yanınra refakatçi alman için özel oda tutman lazımmış
valla cnm bebegım saglıklı olsunda ben acıya dayanıklıyımdır
allah nasıp kısmet ederse ozel oda tutarız kız kardesım annem bakar bana esım zaten cok pınpırık valla yıkar hastaneyı bır kotu davransınlar
ezık olmamak lazım sskda yoksa ezıyorlar bılmıs olacaksın orda
birde dişim cok agrıyor doktora sordum dişçiye gitsemmi diye 17. 18 haftada git dedi ama agrıyor nasıl olacak
oyyy maşalahh fındığaaaaaaa canımm Rabbim sonumuzuda hayır etsin inşalahh bizim baba daha görmedii önümüzdeki ay özele gitçez orda görecek inşalahhhhh
canımm dr yapması gerekenleri yapıyorr gitmen gereken tarihleri söylüyorlarrr çok şükür hiç bişeyi atlamadan yaptılar bana önümüzdeki hafta gidecem tekrar ayrıntılı içinbana önerebileceğiniz hastane doktorda varmı ilk hamileleğim doktor söylemezse ben nerden bileceğim ne yapılacagını zübeyde hanıma artık içim sinmiyo
nerde oturuyorsunuz kızlar ben etlık yaylada
bana önerebileceğiniz hastane doktorda varmı ilk hamileleğim doktor söylemezse ben nerden bileceğim ne yapılacagını zübeyde hanıma artık içim sinmiyo
bende cınsıyetını cok merak edıyorum yaaaaa
aylık ne kadar doktor ücreti
16. haftamda öğrendim ben cinsiyetini oğlum olacak inşalahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?