- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Ya kızlar bu kadar zaman devam etti ise belli ki bir sorun var ortada. Böyle saydırıp, sövmekle olmaz bu iş. En yakın arkadaşınız size bu durumu anlatsana ona böyle mi bir tepki vereceksiniz. Ya biraz arkadaşla konuşup, anlamaya çalışalım. Evet çok anlam verilecek bir yanı yok bu işin ama hemen üstüne gitmek, saydırmak neden? Ya belki bizim yardımcı olabileceğimiz bir şey vardır. Kesinlikle hoş bir durum değil bu yaptıkları, ama bu arkadaşa yardım etmemiz, konuşmamız lazım. Biraz sakin olalım plase..
Aynen ya mazoşist midir nedir acı çekmek hoşuna gidiyor sanki imkansız aşklar , hakaretler falan. Kesinlikle tedavi olması lazım çok ilginç bir şahıs kendileribide hakaret yemek mutlu edıyor sahsı
sureklı aynı konuları acıp duruyor sessız sessızde ızlıyor
zavallı
Iyi gunler arkadaslar,
Eski konulardan bilenler bilir.
Eski sevgilim ( kendisi evli) mesaj amisti bende baya bir direnmistim cvp yazmamaya vs.
Sonra bilenler bilir yine tekrarlamak istemiyorum herseyi ama isler baya ilerledi (bulusmadik tabi) ama surekli beni hayal ettigini beni istedigini tekrarliyor, ama sonrada pismanim utaniyorum diye laflar ediyor.
Niye konusuyorsun bu sahsiyetle diyorsunuz bende bilmiyorum sormayin, ama kendime hakim olamiyorum.
Belkide bu aralar esimden tam olarak alamadigim ilgiyi ondan aldigim icin.
ikimizde konusmaya engel olamiyoruz yanlis oldugunu bile bile konusuyoruz..
Ikimizde eslerimizi seviyoruz ama biseyler demekki eksik.
Bilmiyorum nereye kadar gider bu durum. Ama gercekten kendimi cok kotu hissediyorum.
Nasıl yardım edelim,tekrar tekrar aynı konuyu açıp yapılan yorumlardan sonra hâlâ yeniden aynı konuyu açan iflah olmayan birine ne diyelim:Ya kızlar bu kadar zaman devam etti ise belli ki bir sorun var ortada. Böyle saydırıp, sövmekle olmaz bu iş. En yakın arkadaşınız size bu durumu anlatsana ona böyle mi bir tepki vereceksiniz. Ya biraz arkadaşla konuşup, anlamaya çalışalım. Evet çok anlam verilecek bir yanı yok bu işin ama hemen üstüne gitmek, saydırmak neden? Ya belki bizim yardımcı olabileceğimiz bir şey vardır. Kesinlikle hoş bir durum değil bu yaptıkları, ama bu arkadaşa yardım etmemiz, konuşmamız lazım. Biraz sakin olalım plase..
Eski sevgilisine 'Benim gözümün içine baka baka karısını öptü pislik' diyen bi kadına ben yardımcı filan olamam
Dua etsin kocasını tanımıyorum
Yok fake değil maalesefİnşallah konu fakedir. Aldatmanın kadını erkeği olmaz. Ama hemcinsimin böylesine tahammül edemiyorum.
Aşkı memnuculuk oynamak istemişler herhalde. .
''Gözlerimin önünde birbirlerini seviyollaaaaaaaaaa ühühühüühühühühhhhüüü''
Eski konuyu bilemiyorum. Artik bilme ihtimalim de yok galibaIyi gunler arkadaslar,
Eski konulardan bilenler bilir.
Eski sevgilim ( kendisi evli) mesaj amisti bende baya bir direnmistim cvp yazmamaya vs.
Sonra bilenler bilir yine tekrarlamak istemiyorum herseyi ama isler baya ilerledi (bulusmadik tabi) ama surekli beni hayal ettigini beni istedigini tekrarliyor, ama sonrada pismanim utaniyorum diye laflar ediyor.
Niye konusuyorsun bu sahsiyetle diyorsunuz bende bilmiyorum sormayin, ama kendime hakim olamiyorum.
Belkide bu aralar esimden tam olarak alamadigim ilgiyi ondan aldigim icin.
ikimizde konusmaya engel olamiyoruz yanlis oldugunu bile bile konusuyoruz..
Ikimizde eslerimizi seviyoruz ama biseyler demekki eksik.
Bilmiyorum nereye kadar gider bu durum. Ama gercekten kendimi cok kotu hissediyorum.
Yok fake değil maalesef
Uzun zamandır böyle bu üye
ney göre yanlış,kime göre yanlış,önce onu söylersen ona göre yazacağım,ama ben bir yanlış görmüyorum ortada,sana burda saldıranlar hep doğru ise sen yanlışmı oluyrsun?
Ya kızlar bu kadar zaman devam etti ise belli ki bir sorun var ortada. Böyle saydırıp, sövmekle olmaz bu iş. En yakın arkadaşınız size bu durumu anlatsana ona böyle mi bir tepki vereceksiniz. Ya biraz arkadaşla konuşup, anlamaya çalışalım. Evet çok anlam verilecek bir yanı yok bu işin ama hemen üstüne gitmek, saydırmak neden? Ya belki bizim yardımcı olabileceğimiz bir şey vardır. Kesinlikle hoş bir durum değil bu yaptıkları, ama bu arkadaşa yardım etmemiz, konuşmamız lazım. Biraz sakin olalım plase..
Hayırdır
Benzer hikayen mi var
Buna kim nasıl yardım etsin nasıl hoş görsün
Hoşgörü kisvesi adı altında bu kadar geniş insanlar türemedi mi zaten
Tüküreyim konu sahibine de sevgilisine de onlar gibi olan herkese de
Yardıma ihtiyacı olan aldatılan taraflar, tanısam bu konunun bir linki ile yardımda bulunurdum
İnşallah konu fakedir. Aldatmanın kadını erkeği olmaz. Ama hemcinsimin böylesine tahammül edemiyorum.
Aşkı memnuculuk oynamak istemişler herhalde. .
''Ben işkenceler içinde kıvranırken onlar gözlerimin önünde birbirlerini seviyollaaaaaaaaaa ühühühüühühühühhhhüüü''
Ağlama duvarı yaptı burayıYok fake değil bu kaçıncı konusu hep aynı şeyleri yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?