Ikimizde evliyiz ama yanlis yoldayiz.

Bence sen yapmak istediğin şey için vicdanını rahatlatacak onay arıyorsun, belli.., yapacaksın... yapmak istiyorsun.
Ama işte yaşayacağın şey sadece basit bir cinsellik olacak ve aslında önemsiz ikinci kadın olarak kalacaksın. Ne yapacaksan yap ta kurtulsun herkes :)

Senide o eski sevgilinide evire çevire benzetirler haberin olsun.
Git bosan burayada yaptığın ahlaksızlığı yazarak napmaya calisyosun !
O eski sevgilinide seni sevdiginimi sanıyorsun pes!
Hiç dusunmedinmi yaptığınız bu ahlaksızlığı esin yada senin ailenin öğrendiğini başına neler geleceğini?
Yada o şahsın hanımı ve ailesinin öğreneceğini?
Biran önce aklina başına topla yaptığın şeyin ahlaksizlik ve günah olduğunun farkına var.

yardımcı olmasına olalım bence.
ben önerimi sundum. dürüst olmakla hayatını değiştirmeye başlayabilir, eğer ki bu durum gerçekten onu rahatsız ediyorsa.
yoksa yardımcı olacağımız konu, sevgilisi ile ilişkisinde ip uçları vermek yönündeyse, bu forumun içeriğinin çok da uygun olmadığı aşikar.

bide hakaret yemek mutlu edıyor sahsı
sureklı aynı konuları acıp duruyor sessız sessızde ızlıyor
zavallı
Aynen ya mazoşist midir nedir acı çekmek hoşuna gidiyor sanki imkansız aşklar , hakaretler falan. Kesinlikle tedavi olması lazım çok ilginç bir şahıs kendileri

Yazık. . Adam her ilgiyi eksilttiğinde boynuzlanacak yani.

Hepimiz ilgi eksik diye başkasına koşsak dünya aldatan erkekler değil, kadınlarla dolu olurdu. Sizde de var bi bozukluk. .

Nasıl yardım edelim,tekrar tekrar aynı konuyu açıp yapılan yorumlardan sonra hâlâ yeniden aynı konuyu açan iflah olmayan birine ne diyelim:
"Midenize genişlik,ferahlık, belinize güç 'kuvvet mi diyelim"

Eski sevgilisine 'Benim gözümün içine baka baka karısını öptü pislik' diyen bi kadına ben yardımcı filan olamam
Dua etsin kocasını tanımıyorum

İnşallah konu fakedir. Aldatmanın kadını erkeği olmaz. Ama hemcinsimin böylesine tahammül edemiyorum.
Aşkı memnuculuk oynamak istemişler herhalde. .

''Ben işkenceler içinde kıvranırken onlar gözlerimin önünde birbirlerini seviyollaaaaaaaaaa ühühühüühühühühhhhüüü ''

Yok fake değil maalesef
Uzun zamandır böyle bu üye

Bilenler biliyor seni evet de bilenler senden usandı artık, bilmeyenler de kınama vol1 aşamasındalar gördüğüm kadarıyla.
Baksana senin amacın derdine çözüm aramak falan değil zaten çözmek istesen ya boşanırdın ya da şu adamla muhabbeti keserdin. Ama yapmıyorsun, demek ki şu durumundan memnunsun.
Senin amacın, toplum kurallarına aykırı davranışlarını afişe etmek. Şimdi yakın çevrenden birine anlatamıyorsun, çünkü ayıplanır ve dışlanırsın. Ama burada ayıplansan da kimliğin saklı olduğu için umursamıyorsun, zaten umursasan bu konuyu ısıtıp ısıtıp ortaya sürmezdin. Bir sürü hakaret yiyorsun ama tık yok hayret, e bize de öğret bari şunun formülünü, taş gibi duvar gibisin.
Dediğim gibi şu gizli heyecanını paylaşmak sana haz veriyor zannımca ya da günah çıkarmak da istiyor olabilirsin tabii. Ama ikinci ihtimal olsaydı pişmanlık duyar, bir daha yapmayacağının teminatını verirdin. O olmadığına göre geriye birinci ihtimal kalıyor. Ya da hakaret duymaktan zevk alıyor da olabilirsin. Bilemiyorum ama her halükarda normal değilsin. Yürüyen kamu spotu gibisin valla ibret niyetine bakıp bakıp geçiyorlar.

ney göre yanlış,kime göre yanlış,önce onu söylersen ona göre yazacağım,ama ben bir yanlış görmüyorum ortada,sana burda saldıranlar hep doğru ise sen yanlışmı oluyrsun?

Eski konuyu bilemiyorum. Artik bilme ihtimalim de yok galiba
Ama bu ne ya ikiniz de esininizi seviyosunuz , eski sevgiliyle de muhabbet koyu.
Bu durum nereye kadar gider biliyo musun
Ya yakalanirsin kocana , ya da basina bela alirsin. Iste buraya kadar gider.

Pardon konuşup anlamaya çalışmak derken yapmayın bu kadar geniş ve rahat olmayın size tavsiyem, en azından biz değiliz nesini anlayalım yahuu kocasını aldatmasınımı aynı durumda kocası yapsa ve buraya konu açsa onudamı anlamaya çalışacağız mezhebimiz bu kadar geniş değil daha önceki konularını bilen arkadaşlar yazdı okumadınız galiba bir okuyun yardım almaya ihtiyacı yok zaten kimseyi dinlemiyor

Sizi alkışlıyorum

Yok fake değil bu kaçıncı konusu hep aynı şeyleri yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…