- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.353
- 398
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Ya kızlar bu kadar zaman devam etti ise belli ki bir sorun var ortada. Böyle saydırıp, sövmekle olmaz bu iş. En yakın arkadaşınız size bu durumu anlatsana ona böyle mi bir tepki vereceksiniz. Ya biraz arkadaşla konuşup, anlamaya çalışalım. Evet çok anlam verilecek bir yanı yok bu işin ama hemen üstüne gitmek, saydırmak neden? Ya belki bizim yardımcı olabileceğimiz bir şey vardır. Kesinlikle hoş bir durum değil bu yaptıkları, ama bu arkadaşa yardım etmemiz, konuşmamız lazım. Biraz sakin olalım plase..
ney göre yanlış,kime göre yanlış,önce onu söylersen ona göre yazacağım,ama ben bir yanlış görmüyorum ortada,sana burda saldıranlar hep doğru ise sen yanlışmı oluyrsun?
Yok fake değil bu kaçıncı konusu hep aynı şeyleri yazıyor.
Ya o mesajlaştığım kişi sizin kocanızsa der bi deYine ortadan kaybolmuş, 50. sayfada gelir hepinize birden bir beddua eder, başınıza gelirse görürsünüz diyesonra konu kilit 3-5 ban hadi geçmiş olsun
ney göre yanlış,kime göre yanlış,önce onu söylersen ona göre yazacağım,ama ben bir yanlış görmüyorum ortada,sana burda saldıranlar hep doğru ise sen yanlışmı oluyrsun?
Onu da mı dedi yaYa o mesajlaştığım kişi sizin kocanızsa der bi de
Öyleyse konu sahibi, burada vicdan mastürbasyonu yapmaya mı çalışıyorsun?? Burada seni rahatlatacak bi şey yok kardeş, psikiyatra görün ama sen baştan olmamışsın, psikiyatrın da sana derman olacağını sanmıyorum. .
Hehehe evet bir yandaşı vardı da bu bayan değil, başka bir nicki vardı. Başka bir kadının aldatma konusunda arka çıkmıştı, ben de böyle şeyler yaşadım olur böyle şeyler falan diyordu.Hayırdır
Benzer hikayen mi var
Buna kim nasıl yardım etsin nasıl hoş görsün
Hoşgörü kisvesi adı altında bu kadar geniş insanlar türemedi mi zaten
Tüküreyim konu sahibine de sevgilisine de onlar gibi olan herkese de
Yardıma ihtiyacı olan aldatılan taraflar, tanısam bu konunun bir linki ile yardımda bulunurdum
Evet bende vardımHehehe evet bir yandaşı vardı da bu bayan değil, başka bir nicki vardı. Başka bir kadının aldatma konusunda arka çıkmıştı, ben de böyle şeyler yaşadım olur böyle şeyler falan diyordu.Tabi sonra millet ayıkıp ikisinin tepesine binince şenlik çıkmıştı, sonra Mune basmıştı galiba konuyu
Gelip bir konu açıyor yok oluyor, herkes yazıyor yazıyor bunun yüzünden ban yiyor. Amaç ne anlamadım. Al eline kağıt kalem oraya yaz o zaman.
Ağlama duvarı yaptı burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?