Ikimizde evliyiz ama yanlis yoldayiz.

Bu kaçıncı konusu, yardımcı olmaya çalıştık ama hala aynı. Biz değil, ona ancak kendisi yardım edebilir.Önce onun istemesi lazım. Dürüst olmakla işe başlasın mesela, bu onun elinde.

ney göre yanlış,kime göre yanlış,önce onu söylersen ona göre yazacağım,ama ben bir yanlış görmüyorum ortada,sana burda saldıranlar hep doğru ise sen yanlışmı oluyrsun?

Gerçekten nasıl yani size göre ortada bir yanlışlık yok öylemi ben yanlış okudum sanırım

Sayın konu sahibi günahlarınıza bizi de ortak etmeyin lütfen yeter artık bu konu. Yanlış yapıyorsunuz biliyorsunuz ne dememizi bekliyorsunuz. İnsan olarak en önemlisi müslüman olarak düşünün yaptığınızı... Rabbim ıslah etsin.

Yok fake değil bu kaçıncı konusu hep aynı şeyleri yazıyor.

Öyleyse konu sahibi, burada vicdan mastürbasyonu yapmaya mı çalışıyorsun?? Burada seni rahatlatacak bi şey yok kardeş, psikiyatra görün ama sen baştan olmamışsın, psikiyatrın da sana derman olacağını sanmıyorum. .

Valla senin sonun belli arkadaşın seninle yatacak istediğini alıp seni kullanıp atacak sen kendini basitlestirmissin iyice devam devam daha kötü olabilirsin bence

Evet konu sahibi anca bir bilemedin iki kişi seni senin istediklerine cvp verir başka bulamazsın mezhebimiz o kadar geniş değil aslında çok daha ağır şeyler yazmak isterim de işte senin gibi birisi için banlanmaya değmez

ney göre yanlış,kime göre yanlış,önce onu söylersen ona göre yazacağım,ama ben bir yanlış görmüyorum ortada,sana burda saldıranlar hep doğru ise sen yanlışmı oluyrsun?

Neye göre yanlış, bizim tüm dünyada, evrensel olarak doğru saydığımız tüm insani davranış biçimlerine, ahlak prensiplerine, insan doğasına göre. . Yeterli mi?? Yoksa siz tek kişilik dünyanızın doğrusuyla yaşamak istiyorsanız orada her şey doğru. Sokağa çıplak da çıkabilirsiniz??

senin koca cennetlik snein gibi biriyl$e evli olup omrunu heba etmi$ , in$allah obur dunyada yuzu guler adamcagizin

Gelip bir konu açıyor yok oluyor, herkes yazıyor yazıyor bunun yüzünden ban yiyor. Amaç ne anlamadım. Al eline kağıt kalem oraya yaz o zaman.

Hehehe evet bir yandaşı vardı da bu bayan değil, başka bir nicki vardı. Başka bir kadının aldatma konusunda arka çıkmıştı, ben de böyle şeyler yaşadım olur böyle şeyler falan diyordu. Tabi sonra millet ayıkıp ikisinin tepesine binince şenlik çıkmıştı, sonra Mune basmıştı galiba konuyu

Evet bende vardım
Şimdi durun yapmayın yardım edin diyen çıkınca
Acaba mı diyo insan

Gelip bir konu açıyor yok oluyor, herkes yazıyor yazıyor bunun yüzünden ban yiyor. Amaç ne anlamadım. Al eline kağıt kalem oraya yaz o zaman.

Uzaktan trollüyor mu burayı nedir anlamadım. . Belki de baştan beri yazıp yazıp eğleniyor burayla. Ben yine de eğlenmesini, gerçekten böyle bi şeyi yapmasına tercih ederim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…