Ikimizde evliyiz ama yanlis yoldayiz.

eski konu ve yorumlar uçmu$ , profilden bakamiyoruz
istedigi gibi at kostruiacak herkes artik bdv de
hafizasi kuvvetli hatunlarimizda olmasa baya bi kekleniriz bundan sonra :)

Gelip bir konu açıyor yok oluyor, herkes yazıyor yazıyor bunun yüzünden ban yiyor. Amaç ne anlamadım. Al eline kağıt kalem oraya yaz o zaman.
Sadece mesajlaştıysan bişeycik olmaz canım vaji de anlatsan daha bir kerecik görüşmek nasip olmamış denilmesini istiyor bence

eski konular silinse de bende nickinden seni hatırlayanlardanım

sen cinselikle ilgili problemlerini eski sevgiline anlatan

karısıyla tatile gitti diye triplere giren üyesin.

ve bir aralar bu yanlıştan döndüğünü bize inandırmaya çalışmıştın iyi ki inanmamışım

sen o adamın koynuna girmeden rahatlayamayacaksın sanırım

ney göre yanlış,kime göre yanlış,önce onu söylersen ona göre yazacağım,ama ben bir yanlış görmüyorum ortada,sana burda saldıranlar hep doğru ise sen yanlışmı oluyrsun?
3bin mesajlı troll olamayacağına göre, büyük bir zevkle gözlerimi pörtleteyim önce Sonra da öksürüyorum bir dakika Tamamdır, bacım sen iyi misin? Neresi doğru be deve misali her yer eğri Etik kuralları vardır hani evrenseldir yani, medeni toplumlarda geçerlidir hani? Mesela iki taraf da evli, aldatma var ortada... Ahlak çoktan terk etmiş mekanı falan filan...

''Olur öyle yaaa. . Güzel bacım benim. Koy d.tüne. Bi daha mı gelcez dünyaya'' muhabbeti ha? Vayy. Arkadaş biz ne dar dünyaların insanlarıymışız. Halbuki ne geniş, ferah ferah, 5 oda 1 salon dünyalar varkene biz stüdyo daire meğer. .

Bak şimdi, evin genişi, banyonun genişi, otobanın genişi, ormanın genişi falan iyidir. Ama mezhebin genişiyle vücudun genişi iyi olmaz, karıştırmamak lazım

Evet karısıyla nasıl tatile gider ben karısına herşeyi anlatayım da görsün gününü bile diyecek kadar gözü dönmüştü
Sanki kendi çok ahlaki bir durumdaymış gibi

Arkadas nasil yanlis goremedi anlamadim.
Benim gozlerim acidi bu yanlistan.
Yeni trend bu oldu galiba.
Ne yanlis yaparsam yapiyim sirtimi sivazlasinlar. Yok oyle iste.
Ama hala beddualar gelmemis ben ona sasirdim.
Basina gelsin de gor. Kinama basina gelir vs

Evet karısıyla nasıl tatile gider ben karısına herşeyi anlatayım da görsün gününü bile diyecek kadar gözü dönmüştü
Sanki kendi çok ahlaki bir durumdaymış gibi
Birde bu durumdakilerin konularına girip avukatlıklarını üstleniyordu yaşamayan bilmez de vıdı vıdı

ısrarla da eşini sevdiğini iddia etmiyor mu

Bu duruma asla izin vermeyen kadınların evliliğinde herşeyin tam olduğunu mu düşünüyorsun?
Sende eksik olan otokotrol.
Frensiz araç gibi durabilmek için toslayacağın bir yer arıyorsun.
Dilerim masum insanların kazazede olmasına vesile olmazsın.

Kınamayın derler de bu da kınanmayacak gibi mi Tanrı irade vermiş, alnına yazmamış ki git kocanı aldat diye. Sen uzak duracaksın, aklını kullanıp. E kullanamıyorsan da kullananlar tarafından eleştirilirsin bu kadar basit olay.

hönkkkk

hakaret etsem ban yer miyim gene
müstehak buna çünkü...
Allahım lütfen şunun kocasının gözlerini aç da nasıl bir karaktersizle evli olduğunu görsün...
Evlerden ırak ya...
kendi pisliğinde geberirsin inşallah...

evlendiğinize göre koskoca insansınızdır.
ne yaparsanız yapın sevabına günahına katlanabilecekseniz yapın.
bu işler sonradan vicdan yapılmayacak kadar ciddidir.

ney göre yanlış,kime göre yanlış,önce onu söylersen ona göre yazacağım,ama ben bir yanlış görmüyorum ortada,sana burda saldıranlar hep doğru ise sen yanlışmı oluyrsun?

Dünyanın neresine giderseniz gidin en medeni , en gelişmiş ülkelerde bile etik, AHLAK kuralları vardır bilir misiniz? Toplumca yanlış olduğu kabul edilen. Medeni kanunlarda da yanlış olduğu kabul edilen. Kutsal kavramlardan biri olan aile kavramını zedeleyen bazı şeyler vardır. Aldatma gibi. Aldatmak için illa ki soluk soluğa sevişmek gerekmiyor. Ona defalarca kez doğruyu anlatmaya çalıştık. Ama artık bayıyor onun bu halleri. Mezhep geniş değil ondan herhalde bu kadar gerilmemiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…