- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Sadece mesajlaştıysan bişeycik olmaz canım vaji de anlatsan daha bir kerecik görüşmek nasip olmamış denilmesini istiyor benceGelip bir konu açıyor yok oluyor, herkes yazıyor yazıyor bunun yüzünden ban yiyor. Amaç ne anlamadım. Al eline kağıt kalem oraya yaz o zaman.
eski konular silinse de bende nickinden seni hatırlayanlardanımIyi gunler arkadaslar,
Eski konulardan bilenler bilir.
Eski sevgilim ( kendisi evli) mesaj amisti bende baya bir direnmistim cvp yazmamaya vs.
Sonra bilenler bilir yine tekrarlamak istemiyorum herseyi ama isler baya ilerledi (bulusmadik tabi) ama surekli beni hayal ettigini beni istedigini tekrarliyor, ama sonrada pismanim utaniyorum diye laflar ediyor.
Niye konusuyorsun bu sahsiyetle diyorsunuz bende bilmiyorum sormayin, ama kendime hakim olamiyorum.
Belkide bu aralar esimden tam olarak alamadigim ilgiyi ondan aldigim icin.
ikimizde konusmaya engel olamiyoruz yanlis oldugunu bile bile konusuyoruz..
Ikimizde eslerimizi seviyoruz ama biseyler demekki eksik.
Bilmiyorum nereye kadar gider bu durum. Ama gercekten kendimi cok kotu hissediyorum.
3bin mesajlı troll olamayacağına göre, büyük bir zevkle gözlerimi pörtleteyim önceney göre yanlış,kime göre yanlış,önce onu söylersen ona göre yazacağım,ama ben bir yanlış görmüyorum ortada,sana burda saldıranlar hep doğru ise sen yanlışmı oluyrsun?
Hehehe evet bir yandaşı vardı da bu bayan değil, başka bir nicki vardı. Başka bir kadının aldatma konusunda arka çıkmıştı, ben de böyle şeyler yaşadım olur böyle şeyler falan diyordu.Tabi sonra millet ayıkıp ikisinin tepesine binince şenlik çıkmıştı, sonra Mune basmıştı galiba konuyu
Bak şimdi, evin genişi, banyonun genişi, otobanın genişi, ormanın genişi falan iyidir. Ama mezhebin genişiyle vücudun genişi iyi olmaz, karıştırmamak lazım''Olur öyle yaaa. . Güzel bacım benim. Koy d.tüne. Bi daha mı gelcez dünyaya'' muhabbeti ha? Vayy. Arkadaş biz ne dar dünyaların insanlarıymışız. Halbuki ne geniş, ferah ferah, 5 oda 1 salon dünyalar varkene biz stüdyo daire meğer. .
Evet karısıyla nasıl tatile gider ben karısına herşeyi anlatayım da görsün gününü bile diyecek kadar gözü dönmüştüeski konular silinse de bende nickinden seni hatırlayanlardanım
sen cinselikle ilgili problemlerini eski sevgiline anlatan
karısıyla tatile gitti diye triplere giren üyesin.
ve bir aralar bu yanlıştan döndüğünü bize inandırmaya çalışmıştın iyi ki inanmamışım
sen o adamın koynuna girmeden rahatlayamayacaksın sanırım
Bak şimdi, evin genişi, banyonun genişi, otobanın genişi, ormanın genişi falan iyidir. Ama mezhebin genişiyle vücudun genişi iyi olmaz, karıştırmamak lazım
Arkadas nasil yanlis goremedi anlamadim.3bin mesajlı troll olamayacağına göre, büyük bir zevkle gözlerimi pörtleteyim önceSonra da öksürüyorum bir dakika Tamamdır, bacım sen iyi misin? Neresi doğru be deve misali her yer eğri Etik kuralları vardır hani evrenseldir yani, medeni toplumlarda geçerlidir hani? Mesela iki taraf da evli, aldatma var ortada... Ahlak çoktan terk etmiş mekanı falan filan...
Birde bu durumdakilerin konularına girip avukatlıklarını üstleniyordu yaşamayan bilmez de vıdı vıdıEvet karısıyla nasıl tatile gider ben karısına herşeyi anlatayım da görsün gününü bile diyecek kadar gözü dönmüştü
Sanki kendi çok ahlaki bir durumdaymış gibi
Iyi gunler arkadaslar,
Eski sevgilim ( kendisi evli) mesaj amisti bende baya bir direnmistim cvp yazmamaya vs.
Sonra bilenler bilir yine tekrarlamak istemiyorum herseyi ama isler baya ilerledi (bulusmadik tabi) ama surekli beni hayal ettigini beni istedigini tekrarliyor, ama sonrada pismanim utaniyorum diye laflar ediyor.
Niye konusuyorsun bu sahsiyetle diyorsunuz bende bilmiyorum sormayin, ama kendime hakim olamiyorum.
İkimiz de eşlerimizi seviyoruz ama bişeyler demek ki eksik.
Bilmiyorum nereye kadar gider bu durum. Ama gercekten kendimi cok kotu hissediyorum.
Kınamayın derler de bu da kınanmayacak gibi mi Tanrı irade vermiş, alnına yazmamış ki git kocanı aldat diye. Sen uzak duracaksın, aklını kullanıp. E kullanamıyorsan da kullananlar tarafından eleştirilirsin bu kadar basit olay.Arkadas nasil yanlis goremedi anlamadim.
Benim gozlerim acidi bu yanlistan.
Yeni trend bu oldu galiba.
Ne yanlis yaparsam yapiyim sirtimi sivazlasinlar. Yok oyle iste.
Ama hala beddualar gelmemis ben ona sasirdim.
Basina gelsin de gor. Kinama basina gelir vs
hönkkkkIyi gunler arkadaslar,
evlendiğinize göre koskoca insansınızdır.Iyi gunler arkadaslar,
ney göre yanlış,kime göre yanlış,önce onu söylersen ona göre yazacağım,ama ben bir yanlış görmüyorum ortada,sana burda saldıranlar hep doğru ise sen yanlışmı oluyrsun?
bumu yani. sonraEsimle birlikte oldum, vajinismusu atlattim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?